Hodnocení ÚHEL POHLEDU (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:1.3.2014
Alauda | 1.3.2014 09:24

Balení  
Sice jsme filmu neviděli presidenta v záměrném kříži odstřelovacího dalekohledu pušky atentátníka, ale jinak celkem herci odpovídají účastníkům. Pár jich na obrázku chybí, ale jinak zadni A strana je plná bílého místa a mrňavých fotografií. Uvnitře zbytečná reklama, navrhuji příště fota ze Salamanky nebo herců.

Video  
Bez chyby, beze zrna, střih je dynamický a nápad děj atentátu ve stejný okamžit plus ubíhající čas ae vidění a prožívání svědků docela originálně pojaté..

Audio  
Nic se nedalo na tomto titulu zkazit, vhttp://www.filmarena.cz/images/ranking/star-on.pnge vybavení je kravál ve všech reproduktorech a v ději, který se odvíjí nám chybí pouze třesoucí a kymacející se divácké křeslo...

Bonusy  
Chybí mi jako filmařská procházka Salamankou, třebas by toto město přispělo na reklamní poznávací pohledna toto nádherné město.

Verdikt
Není zde návod jak zlikvidovat presidenta, ten se najde v jiných filmech, ale verdikt-až budete radostně někoho zprava nebo zlevy vítat, připravte se na všechno-zdá se, že TO ne začalo, ale pěkných pár let s větší silou pokračuje.