Hodnocení VŠECHNY CESTY VEDOU DO HROBU (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:16.11.2014
Logan | 16.11.2014 14:11

Balení  
Obyčejný plastový obal.

Video  
Obraz je bez problému, je dostatečně čistý a ostrý. Formát obrazu je 16:9 (2.35:1)

Audio  
Zvuk je ve standardním DVD formátu. Jazyk je mimo jiné v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými titulky.

Na českém dabingu se podíleli: Martin Sobotka - Seth MacFarlane (Albert), Sabina Laurinová - Charlize Theron (Anna), Filip Švarc - Giovanni Ribisi (Edward), Klára Jandová - Sarah Silverman (Ruth), Antonín Navrátil - Neil Patrick Harris (Foy), Jiří Schwarz - Liam Neeson (Clinch), Klára Sochorová - Amanda Seyfried (Louise), Dana Pešková - Alex Borstein (Millie), Zbyšek Horák - Ewan McGregor (kovboj), Jaroslav Horák - John Aylward (pastor Wilson) + Christopher Hagen (George Stark), Ladislav Županič - Matt Clark (starý zlatokop) + Rex Linn (šerif / vypravěč) + Christopher Lloyd (doktor Brown) + Gilbert Gottfried (Abraham Lincoln), Zdeněk Podhůrský - Brett Rickaby (Charlie Blanche) + Jamie Foxx (Django) + John Michael Higgins (gay v baru), Otto Rošetzký - Evan Jones (Lewis), Svatopluk Schuller - Ralph Garman (Dan), Jakub Saic - Dylan Kenin (pastorův syn), a další

Překlad a dialogy: Ivan Kotmel
Zvuk: Michal Vašica
Produkce: Miroslav Vitvar
Vedoucí výrobního štábu: Zdeněk Mahdal
Režie: Jiří Balcárek
Vyrobila ve Studiu Pro-Time © 2014

Bonusy  
Na disku nejsou žádné bonusy

Verdikt
Za komedií z prostředí Divokého západu stojí Seth MacFarlane, který v rámci celovečerních filmů prorazil s vynikajícím Méďou. Tentokrát se už o takovou bombu nejedná. Humoru je dost, a to od chytrého, přes situační až po hrubozrnný a vulgární. Spousta situací je ale i vyloženě trapná. Na druhou stranu má snímek skvostné herecké obsazení, včetně miniaturních cameo výstupů. Ve výsledku jde tedy o spíše průměrnou komedii, která má šance pobavit, ale zásadní zářez do dějin žánru neudělá.

60 %