Hodnocení Vášeň mezi řádky (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:25.8.2014
Logan | 25.8.2014 20:43

Balení  
Normální plastový obal.

Video  
Obrazu nelze nic vyčíst. U tohoto typu filmu o nějakou ultra ostrost snad ani nejde. Formát obrazu je 16:9 (2.40:1)

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen českými titulky a českými titulky pro neslyšící.

Na českém dabingu se podíleli: Antonín Navrátil - Ralph Fiennes (Charles Dickens), Petra Hobzová - Felicity Jones (Nelly Ternanová), Pavel Rímský - John Kavanagh (reverend Benham), Jarmila Švehlová - Kristin Scott Thomas (Frances Ternanová), Martin Sobotka - Tom Hollander (Wilkie Collins), Jakub Saic, Jolana Smyčková, Radka Stupková, Vojtěch Hájek, Petra Tišnovská, Bohuslav Kalva, Bohdan Tůma, Kateřina Peřinová, Ivo Novák, Petr Neskusil, Robin Pařík, Jiří Köhler, Jindřich Žampa a další.

Překlad: Jan Feldstein
Úprava dialogů: Veronika Kernová
Produkce: Markéta Kratochvílová
Zvuk: Michal Čiernik
Mix: Matěj Večeřa
Režie českého znění: Martin Těšitel
Vyrobila: Tvůrčí skupina Markéty Kratochvílové, Studio Budíkov pro Bontonfilm 2014

Bonusy  
Na disku nejsou žádné bonusy

Verdikt
Zkušený herec Ralph Fiennes si podruhé sedl na režisérskou stoličku a bohužel to nedopadlo o moc lépe než poprvé. Námět zpracovat poslední léta života Charlese Dickense, včetně jeho práce na Nadějných vyhlídkách, zahrnující i jeho vztah s mladou herečkou by měl zajímavý potenciál. To by se ovšem nesměl příběh vytrácet v chaotičnosti, nudě a rozvleklosti. Ve filmu jsou divné skoky v čase a ten hlavní milostný vztah není ani dobře ani uvěřitelně vykreslený. Film je zajímavě obsazený a herci se opravdu snaží, avšak jejich snaha trpí nekonzistentním režijním řemeslem.

50 %