Hodnocení Sex Tape (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:22.2.2015
Uživatel z e-shopu Jiří Š. | 22.2.2015 08:14

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Pěkný a zajímavý film

   
Logan | 28.12.2014 17:34

Balení  
Obyčejný plastový obal.

Video  
Obraz je vcelku v pohodě. Někdy by mohl být ostřejší, ale barvy jsou plné a syté. Formát obrazu je 16:9 (1.85:1)

Audio  
Zvuk je ve standardním DVD formátu. Jazyk je v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými titulky.

Na českém dabingu se podíleli: Sabina Laurinová - Cameron Diaz (Annie), Filip Jančík - Jason Segel (Jay), Ludvík Král - Rob Corddry (Robby), Klára Sochorová - Ellie Kemper (Tess), Marek Libert - Rob Lowe (Hank Rosenbaum), Pavel Vondrák - Nat Faxon (Max), Daniela Bartáková - Nancy Lenehan (Linda), David Štěpán - Harrison Holzer (Howard), Bohuslav Kalva - Timothy Brennen (Walt), Bohdan Tůma - Jack Black (Majitel YouPorn), Jakub Nemčok, Bára Jančíková, Kateřina Peřinová, Regina Řandová, Jakub Saic, Petr Srna, Michal Michálek a další.
Překlad: Barbora Knobová
Zvuk: Richard Tomíček
Produkce: Zdena Sirotková
Dialogy: Pavel Vondrák
Režie: Michal Michálek
České znění vyrobilo: S Pro Alfa CZ a.s. pro LS Productions v roce 2014

Bonusy  
Bonusové materiály tvoří:
- „Zachytit tu chvíli“ – něco jako film o filmu (pouze v originále s anglickými titulky)
- „Seznamte se s Hankem Rosenbaumem“ – malá exkurze s asi nejvýraznější vedlejší postavou filmu (pouze v originále s anglickými titulky)

Verdikt
Film by asi měl být lechtivou komedií. Bohužel moc sexy není, když nepočítám několik záběrů nahé Cameron Diaz, která je stále kus. Ani toho humoru ve filmu moc není. Některé momenty jsou úsměvné, ale vyloženě vtipného se toho děje minimum. Nejlepší je asi návštěva u Hanka Rosenbauma (Rob Lowe) a to je na komedii hodně málo. Sice jsem se ani moc nenudil, ale ani jsem se nijak zvlášť nebavil. Potenciál to mělo, postavy nejsou úplně pitomé, ale tak nějak to nevyšlo.
30 %