Hodnocení Jen 17 (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:13.7.2014
Logan | 13.7.2014 15:36

Balení  
Tenká plastová krabička v papírovém rukávku.

Video  
Obraz je v pořádku a nemám mu cokoli vytknout. Formát obrazu je 16:9 (1, 85:1).

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je ve francouzštině a češtině Dolby Digital 5.1. Pozor, film není podpořen českými titulky!

Na českém dabingu se podíleli: Ivana Korolová - Marine Vacth (Isabelle), Ivana Andrlová - Géraldine Pailhas (Sylvie), Jakub Nemčok - Fantin Ravat (Victor), Jan Šťastný - Frédéric Pierrot (Patrick), Milan Bouška - Patrick Bonnel (zákazník v autě) + Serge Hefez (psychiatr), Libor Terš - Djedje Apali (Peter) + Stefano Cassetti (zákazník v hotelu), Šárka Vondrová - Nathalie Richard (Véro) + Charlotte Rampling (Alice), Jakub Saic - Olivier Desautel (policista), Milan Slepička - Johan Leysen (Georges), Michal Holán - Lucas Prisor (Felix), Terezie Taberyová, Pavlína Dytrtová, Patricie Soukupová, Daniel Krejčík - Laurent Delbecque (Alex) a další.

Překlad: Hana Maulová
Zvuk: Matěj Večeřa
Dialogy a režie: Jan Žáček
Vyrobila: Společnost Riafilm pro Hollywood Classic Entertainment 2014

Bonusy  
Bonusové materiály tvoří pouze trailer

Verdikt
Snímek známého francouzského režiséra Francoise Ozona se snaží odhalit nitro jedné neobyčejné mladé francouzské slečny. Bohužel nejde dostatečně do hloubky a divák tak nemá moc možností odhalit dívčino nitro a hlavně motivy jejího nestandardního chování. V průběhu filmu se k motivům sice trochu přiblíží, ale ne dostatečně na to, aby se mohl divák s postavou nějak sžít, nebo ji alespoň pochopit. Z tohoto důvodu mi byl osud hlavní hrdinky vlastně lhostejný. Po řemeslné stránce je snímek dobře natočen, herci jsou přesvědčiví, ale k vrcholům Ozonovi tvorby určitě nepatří.


60 %