Hodnocení MAKE YOUR MOVE (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:5.2.2015
Uživatel z e-shopu Zdenek S. | 5.2.2015 14:06

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Logan | 10.7.2014 15:55

Balení  
Tenká plastová krabička v papírovém rukávku.

Video  
Obraz je víceméně pohodě, tedy je dostatečně ostrý a přehledný. Formát obrazu je 16:9 (1, 78:1).

Audio  
Zvuk mi nepřišel moc kvalitní. Zatímco hudba hrála na „plné koule“ tak dialogům nebylo skoro rozumět, jak byly potichu. Jazyk je v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Pozor, film není podpořen českými titulky!

Na českém dabingu se podíleli: Petr Lněnička - Derek Hough (Donny), Kateřina Lojdová - BoA (Aya), Filip Jančík - Will Yun Lee (Kaz), Zdeněk Hruška - Jefferson Brown (Michael Griffiths), Marek Holý - Wesley Jonathan (Nick), Terezie Taberyová - Izabella Miko (Tatianna), Jaromír Meduna - Dan Lauria (Foster), Bohdan Tůma, Jitka Moučková, Svatopluk Schuller, René Slováčková, Jakub Saic, Petr Burian, Libor Terš, Lucie Kožinová, Jakub Nemčok, Anna Nemčoková a další.

Produkce: Zuzana Špeciánová
Překlad a dialogy: Ivan Kotmel, Agentura K
Zvuk: Miloš Sommer
Režie českého znění: Karel Novák
Vyrobilo: Studio Soundwave pro Hollywood Classic Entertainment a SPI International v roce 2013

Bonusy  
Bonusové materiály tvoří pouze trailer

Verdikt
Co k tomu říct. Snímek z americko-korejské produkce je přesně o tom, co slibuje přebal DVD. Je plný docela povedených tanečních čísel, což je to nejdůležitější, protože zbytek je prostinký romantický příběh. Herci jsou nadaní tanečníci, ale herecký projev nic moc. Člověk má pocit, jako by sledoval na sebe nalepené taneční videoklipy. Někomu to zajisté stačí, ale klasikám žánru filmům ze série Let´s Dance, to nesahá ani po kotníky, a to ne že bych byl nějaký vyložený fanoušek tanečních filmů.


40 %