Hodnocení STEVEN SPIELBERG Kolekce (8 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 6 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:17.12.2017
Indian1 | 17.12.2017 21:00 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Grafickou stránku u tohoto vydání je exelentní a namá chyb. Škoda je jen u nešetrného vytahování blu rayů z kolkce...

Video  
Obrazovou stopu hodnotím zcela positivně a to 5ti ⭐⭐⭐⭐⭐Obraz je exelentní a otrý jak se sluší a patří.

Audio  
Zvukovou stopu hodnotím zcela positivně a to 5ti ⭐⭐⭐⭐⭐Zvuk je exelentní a otrý jak se sluší a patří.

Bonusy  
Bonusovou stopu u těchto blu - ray disců nemohu hodnotit, protože jsem je neviděl, ale budou splňovat vše.

Verdikt
Parádní kolekce a to za velmi slušnou cenu díky black friday. Skvělý dárek pod stromeček. Škoda jen výběrů filmů. Mohl by být lepší.

   
Flynne | 18.4.2016 15:43 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Podoba edice Spielbergových filmů je velice nápaditá, úložiště disků ve formě knihy v podobě dětského leporela, je dobře zpracováno a nabízí na každé dvoustraně základní informace o filmu. Součástí je i jednatřicetistránková obrazová publikace s dalšími informacemi. To vše je uloženo ve tvrdém šubru, který je vybaven přebalem s českými synopsemi o jednotlivých discích. Půl hvězdy strhávám za poněkud krkolomný způsob vyndávání disků z jejich zajetí.

Obsah  
V podstatě bych zde opakoval vše, co jsem uvedl v odstavci Balení. Přidám tedy ještě informaci, že všechny disky jsou téměř jednotného střihu s menu v "universalovském" duchu.

Bonusy  
U filmů Duel a 1941 je slušná bonusová výbava podpořená českými titulky, takže ti, co zde hodnotili přede mnou poněkud mystifikují případné zájemce tím, že bonusy této edice jsou bez češtiny. Filmy Sugarlandský expres a Navždy obsahují jako bonus pouze trailery, rovněž česky otitulkované. Zbytek filmů jsou u nás již vydané tituly, které nemají u bonusů české titulky, čili jsou až na potisky disků identické s původními edicemi.

Verdikt
I když se jedná o reprezentativní edici, představuje pouze jednu část autorovy tvorby a to ne zrovna tu nejvrcholnější. Sice jsou tam i filmy, které u nás na BD nevyšly a kromě výborného Duelu a Sugarlandského expresu jsou tam i jeho dva filmové úlety a zbytek tvoří filmy u nás již vydané. Jelikož se ale jedná o zahraniční počin, náš vydavatel musel obsah edice respektovat a vydat ji tak, jak vyšla ve světě.

   
Uživatel z e-shopu Dominik T. | 24.12.2015 11:59

Balení  
Balení moc pěkné

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
Bonusy nejsou v češtině:-(

   
Arcos | 13.12.2015 09:14 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tuto sběratelskou edici tvoří "kniha", která je zcela precizně zpracovaná - jak obal, tak jednotlivé stránky s blu-ray disky jsou ve velice kvalitním provedením a vůbec nemám strach, že by časem mohlo dojít k poškození. Pokud jde o balení Filmareny zde je komentář prakticky zbytečný - vše je jako vždy bez jediné chybičky...

Video  
V této kolekci je více filmů - některé starší jiné novější. U žádného z nich jsem ale nebyl zklamán ani obrazem a ani zvukem..

Audio  
V této kolekci je více filmů - některé starší jiné novější. U žádného z nich jsem ale nebyl zklamán ani obrazem ani zvukem..

Bonusy  
Bonusů je zde vcelku dostatečné množství, ale vzhledem k tomu, že jsem je doposud neviděl nemohu je hodnotit. Bonusy jsou bez CZ.

Verdikt
Tato edice je designově i kvalitou zpracování velice povedená a vzhledem k tomu jaké obsahuje filmy - pro mě jasná volba...

   
Mino87 | 19.12.2014 17:10 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Ja som veľmi rád , že takáto krásna kolekcia sa dostala aj náš, ešte pomerne malý trh, je to jasný signál do budúcna.

Obsah  
Nemôžem inak ako za plný počet, tu nájdete všetky klasiky a v dnešnej dobe už aj kultové snímky pre dnešné generácie.

Bonusy  
- bez komentáře -

   
vorez | 22.10.2014 14:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Líbí se mi tato edice s knihou, která je podobná té Jamese Bonda. Kniha je pevná a kvalitní, na každé stránce najdeme filmový plakát a drobné informace o filmu + další obrázky z filmu nebo natáčení. Součastí je také další "kniha", ve které je více povídaní ke každému filmu a další fotky. Zpracování se mi libí a kolekce vypadá super

Obsah  
Najdeme zde hodně filmů, které na našem trhu ještě nevyšli. Všechny obsahují český dabing a za to patří našemu distributorovi díky.

Bonusy  
Edice neobsahuje speciální bonusový disk, najdeme je však na jednotlivých filmech

Verdikt
Edice je designově zvládnutá a padla mi do oka i svým bytelným provedením. Vzhledem k tomu, že některé fimy u nás vychazejí poprvé, tak tuto snahu chválím. Pokud nevlastníte většinu filmů, které už u nás vyšly, tak je tato edice přímo pro Vás!