Hodnocení Nejhledanější muž (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:15.2.2015
Uživatel z e-shopu Vít M. | 15.2.2015 11:04

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Skvělé.

   
Logan | 6.2.2015 22:47

Balení  
Obyčejný plastový obal

Video  
Obraz je v pořádku, je dostatečně ostrý i čistý. Formát obrazu je 16:9 (2.35:1)

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen českými titulky a českými titulky pro neslyšící.
Na českém dabingu se podíleli: Tomáš Juřička - Philip Seymour Hoffman (Günther Bachmann), Terezie Taberyová - Rachel McAdams (Annabel Richterová), Pavel Vondra - Willem Dafoe (Tommy Brue), Klára Sochorová - Nina Hoss (Irna Freyová), Šárka Vondrová - Robin Wright (Martha Sullivanová), Jakub Saic - Grigorij Dobrygin (Issa Karpov), Roman Hájek - Rainer Bock (Dieter Mohr), Marcel Vašinka, Milan Slepička, Zuzana Schulzová, Jaroslav Horák, Vladimír Kudla, Ivo Novák, Jiří Böhm, Šárka Opršálová a další.
Překlad: Jan Feldstein
Dialogy: Veronika Kernová
Zvuk: Michal Čiernik
Finální mix: Matěj Večeřa
Produkce: Markéta Kratochvílová
Režie: Martin Těšitel
České znění vyrobila: Tvůrčí skupina Markéty Kratochvílové, studio Budíkov pro Bontonfilm v roce 2014

Bonusy  
Na disku nejsou žádné bonusové materiály.

Verdikt
Nejhledanější muž je perfektní špionážní thriller, který je svým námětem prudce aktuální. Neobsahuje žádné bombastické scény, efektní přestřelky, honičky ani bitky a rozjíždí se v pomalejším tempu. Přesto je napínavý a strhující a to díky realistickému náhledu na práci tajných služeb a zejména díky přesvědčivým hereckým výkonům v čelem nedávno zesnulým Philipem Seymourem Hoffmanem. Hořké zakončení filmu je pak už jen povedenou třešinkou na dortu. Jedinou výhradu bych měl k tomu, že všechny postavy, ač různých národností a přesto že se film odehrává v Německu, spolu mluví anglicky.
90 %