Hodnocení Léto v únoru (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:29.9.2014
Logan | 29.9.2014 21:00

Balení  
Normální plastový obal.

Video  
Obraz je v povedený. Není sice přímo křišťálově ostrý, ale v rámci žánru dostačující. Formát obrazu je 16:9 (2,40:1).

Audio  
Zvuk je překvapivě dost povedený. Jazyk je mimo jiné v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými titulky.

Na českém dabingu se podíleli: Jana Páleníčková - Emily Browning (Florence Carter-Woodová), Marek Libert - Dominic Cooper (A.J. Munnings), Petr Gelnar - Dan Stevens (Gilbert Evans), Jitka Jirsová - Mia Austen (Dolly), Vojtěch Hájek, Jolana Smyčková, Jakub Saic, Bohuslav Kalva, Antonín Navrátil a další.

Překlad: Šárka Bartesová
Zvuk: Jiří Götz
Produkce: Miroslav Vitvar
Vedoucí výrobního štábu: Zdeněk Mahdal
Dialogy a režie: Luděk Koutný
České znění vyrobila ve studiu Pro-Time Tvůrčí skupina Josefa Petráska v roce 2014

Bonusy  
Na disku nejsou žádné bonusové materiály

Verdikt
Snímek inspirovaný skutečnými událostmi má svou váhu především v povedené atmosféře umělecké „bohémy“, stojící na základech kvalitních hereckých výkonů, protože scénářem nebo příběhem rozhodně neoslní. Sice to není film pro každého, ale diváky se zájmem o malířství a umění všeobecně má šanci zaujmout. Romantická linie je sice velmi předvídatelná, ale u žánru romantického dramatu mi to zas až tak nevadí, navíc když je zápletkou milostný trojúhelník. Za povšimnutí také stojí i krásné přímořské exteriéry, a to že se ve filmu ukáže nahá Emily Browning, také v mých očích pár bodů přidává.

70 %