Hodnocení HOBIT: Šmakova dračí poušť 3D + 2D PRODLOUŽENÁ VERZE Limitovaná sběratelská edice s KLÍČEM EREBORU Kolekce (2 Blu-ray 3D + 3 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 8 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:15.4.2015
Uživatel z e-shopu Jiří C. | 15.4.2015 12:47

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Jiří H. | 16.3.2015 09:40

Balení  
Zdařilé balení. Velmi pěkný obrázek na obalu a celkové zpracování je na vysoké úrovni. Rozhodně lze doporučit.

Video  
Kvalitní provedení. Konečně po dlouhé době Blu-ray který splňuje má přísná kriteria na kvalitu obrazu:-)

Audio  
Ohledně audia, nelze moc vytknout hlavně originální stopa v anglickém jazyku je výborná. Česká pokulhává.

Bonusy  
O bonusech se toho moc napsat nedá, ty se musí vidět. MOŽNÁ BYCH ŘEKL, ŽE BONUSY JSOU LEPŠÍ NEŽ NĚKTERÉ PASAŽE Z FILMU:-)

Verdikt
Jedním slovem nádhera. Neberu rozšířené edice moc často, ale tohle se povedlo. A ten klíč...Ten klíč...

   
Mino87 | 21.12.2014 15:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tak balenie je obyčajný plasták + klúč, obsahuje 5 bluraydisky, disky sú v peknom zlato žltom prevedení.

Video  
Tak video je opäť na vysokej úrovni. Tento diel narozdiel od predchodcu troška potemnel, čo nie je na škodu.

Audio  
Tak originálna zvuková stopa má znova kvalitu 7.1 DTS, český dabing je ale len 5.1 dolby digital kvalite

Bonusy  
Bonusový materiál je tu opäť nadštandardný , zasa nás čakajú hodiny a hodiny s českou podporou tituliek.

Verdikt
Pokiaľ sa prenesiete nad tým ako ja, že tento diel slúžil len na to aby sa zarobil další balík, tak kúpa sa oplatí.

   
Uživatel z e-shopu Patrik T. | 17.11.2014 10:26

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
RadimX | 11.11.2014 18:01 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Mega super balení jako vždy. Klíč je vytvořen do nejmenších detailů, je opravdu úchvatný, takže nejvyšší spokojenost.

Video  
Obraz je krásně čistý, však taky byl celý film natáčen v rozlišení 5K a byly použity i 3D kamery, takže i samotné 3D je dokonalé.

Audio  
5.1, 7.1 všechno zní náramně a naprosto vás to vtáhne do děje. Dokonce i český dabing není tak hrozný, jak jsem si myslel.

Bonusy  
Nálož bonusů, přesně to, co od Petera Jacksona očekáváte. 9 hodiny bonusů prostě nemá chybu a hltáte každý záběr ze zákulisí.

Verdikt
Perfektní edice, která by neměla chybět žádnému sběrateli či fandovi Hobbita. Mohu jedině doporučit.

   
Kořenář | 10.11.2014 07:28 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velké dilema při hodnocení obalu. Vnější box je naprosto dokonalý a na poličce se vyjímá! Ale vnitřní plasťák dokonce bez jakéhokoliv artworku? Prostě zde se ukazuje, jak se na Blue-ray fanoušky s prominutím s.... Oproti DVD balení je tohle sračka.

Video  
Tak zde opravdu není o čem psát. Je to Hobit, Peter Jackson a nejdokonalejší film současnosti a to jak po obrazové, tak po zvukové, tak po vizuální stránce. Navíc je titul ve 3D, což přináší úchvatnou podívanou z nádherných scenérií a divák je totálně vtažen do děje

Audio  
Tak zde opravdu není o čem psát. Je to Hobit, Peter Jackson a nejdokonalejší film současnosti a to jak po obrazové, tak po zvukové, tak po vizuální stránce. Navíc je titul ve 3D, což přináší úchvatnou podívanou z nádherných scenérií a divák je totálně vtažen do děje . Zde jediná výtka a to u českého dabbingu, kdy nejsou udělány titulky v době, kdy se mluví skřetím jazykem či elfsky. Ale osobně raději koukám v originále.

Bonusy  
Já jsem prozatím jen lehce ochutnal. Nicméně už z předchozího dílu to byla solidní nálož zábavy. V každém případě více než 10 hodi n zábazy ze Středozemě :-)

Verdikt
Jedinečná záležitost. Pro mě navíc povinná. Nejsem blázen, který kupuje limitovky se soškou, ale pokud bych chtěl repliku z Hobita, je to právě tento klíč od Ereboru. Klíč je naprosto fantastický, velký a kovový. Jeho jemné detaily jsou opravdu precizní. Za mě plný počet. Jediný bolestná výtka je to balení. Zde jsem opravdu hodně skeptický a tento stylů prodeje mi velmi vadí! Kdyby šlo zalobovat, aby se třeba ve spolupráci s Filmarenou pro její fanoušky udělal vlastní digipack pro tyto tituly, kde bychom si všichni jen vyměnili vnitřní plast za digipack a obal by zůstal, myslím, že prodejnost tohoto doplňku by byla zajímavá :-)

   
EifelCZ | 5.11.2014 22:13 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
jediným mínusem shledávám, že oproti DVD edici zde máme opět disky nacpaný v podivně tlustým amarayi, který z mýho pohledu není zrovna extra bytelný. Jinak ale není co vytýkat...potisky disků opět krásně navržený, menu disku taky a bytelnější boxík s 3D lentikulárem je super..Drak Šmak na něm vypadá úžasně. Vrchol je tady pro mě luxusní kovový klíč s vyrytými detaily..je opravdu docela těžký a jde vidět, že to je kus poctivý práce. A nemsím zapomenout na prodlouženou verzi filmu...co víc si přát!

Video  
Obraz opravdu referenční, plný detailů, ostrosti a nádherných barev. Pokud někomu chcete ukázat jak vypadá blučko...Hobit je jedním z těch který si prezentaci u kamarádů zaslouží.

Audio  
český dabing nemůžu zatim soudit, ale originální anglická je výborná a hudba Howarda Shorea v repru vynikne, stejně tak asi jako akční scény.

Bonusy  
ultra hyper nálož, která mě vždycky totálně emočně semele a žasnu nad tím kolektivem jak jim to všechno krásně šlape. Hobit společně s Pánem prstenů mají nejlepší bonusy na světě! Prožil jsem s tvůrčí týmem část filmovýho života a ikdyž sem se s nikým z nich neviděl a nesetkal, beru je jako členy rodiny.

Verdikt
Druhá část Hobit v extended cut je výborná záležitost..v edici navíc nádherně provedený klíče Thorina Pavézy, krásný Menu, výborný a neuvěřitelně přínosný bonusy s českými titulky...pokud máte rádi série...tak není co řešit. Povinnost pro každýho!

   
vorez | 5.11.2014 16:51 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Pěkná sběratelská edice s klíčem. Pokud někdo nechce nic velkého, ale přesto by rád nějaký předmět ze světa Středozemě, tak je tato edice přímo stvořená pro něj!

Video  
Bez debat referenční obraz. Peter Jackson má vizuál v malíčku a jeho filmy jsou vypiplané do detailu. Středozemě vypadá pořád úžasně. Digitální efekty jsou na špičkové úrovni.

Audio  
To samé se dá s ledovým klidem prohlásit o zvuku. Originální zvuková stopa vtáhne do děje a vše podtrhuje fantastický soundtrack! Takto to má vypadat!

Bonusy  
Totální fanouškovský orgasmus, přes 10h bonusového materiálů Vás provede všemi aspekty filmu! Více než poctivá práce!

Verdikt
Ano, toto je maximální uspokojení fanouška, není prakticky co vytknout! Takto by to mělo vypadat!