Hodnocení NELÍTOSTNÝ SOUBOJ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 10 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:3.6.2016
Kapo91 | 3.6.2016 21:15 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
zdenekcobea | 30.3.2015 12:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Zabaleno i doručeno vše v pořádku.Nikde jsem nezpozoroval žádné komplikace při dodání bl-ray filmu.Velká pochvala.

Video  
Nelítostný souboj je po stránce obrazu špičkový.Kdo má domácí kino + velkou tv ,,tak pozná vynikající kvalitu filmu!!! dávám palec nahoru.

Audio  
Jak po stránce obrazové tak i tady je super nazvučené kino !!! Zvukově je to bomba i zadní repro jede na maximum.A ta přestřelka....Špica.

Bonusy  
Nejsou žádné,ponevadž je film skoro 3hodiny dlouhý.Mě to vůbec nevadilo,ikdyž v zahraničí bonusy jsou.

Verdikt
Celkový dojem z blu-ray je pozitivní, jak po obrazové tak i po zvukové stránce.vynikající film + hudba a taky český dabing je na vynikající úrovni.

   
Rankin Fitch | 16.3.2015 16:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Jak je u Magic Boxu zvykem - balení je jen a pouze modrá škatulka, o vnitřním artworku nemůže být ani pomyšlení, natož řeč. Smutnej příběh, je to pořád dokola. :-(

Video  
Rozhodně velký kus dopředu oproti běžnému DVD. Film se u nás dostává na BD docela opožděně, ale přesto lze říct, že obrazově se přepis povedl obstojně. I když zrovna tady bych čekal lehoučce víc.

Audio  
Po dlouhých peripetiích se na disk povedlo umístit původní TrueHD stopu, což pochopitelně znamenalo velký krok k lepšímu zážitku. Dabing je VHS, ale proč si jím kazit takovej poklad.

Bonusy  
Na disku bohužel žádné bonusy nenajdeme. Je to škoda, určitě jich existuje celá řada, ale tady Warneři nedali ani ťuk.

Verdikt
Vynikající filmový kousek v slušné kvalitě konečně na BD. Fanoušek by to mít měl, i když zpracování celkově mohlo být lepší. Jsem zvědav alespoň na FA Collection, tam to SNAD vylepší aspoň ta škatule.

   
stu | 1.3.2015 19:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení u tohoto filmu Nelítostný souboj je standartní u Magixboxu, dalo by se říci, stejný jako u DVD.

Video  
Po obrazové stránce u tohoto filmu Nelítostný souboj je kvalita velice slušná, byl použit dobrý remástr.

Audio  
Po zvukové stránce u tohoto filmu Nelítostný souboj je rovněž povedené. V angličtině Dolby TrueHD 5.1 a v češtině Dolby Digital 5.1.

Bonusy  
Bonusy bohužel u tohoto filmu Nelítostný souboj vůbec nejsou, což je obrovská škoda, tento film by si to zasloužil.

Verdikt
Tento film Nelítostný souboj, je jeden z nejlepších thrillerů od Michaela Manna, i když nená vůbec žádné bonusy, tak alespoň můžeme být rádi, že vyšel v dobré kvalitě na Blu-Ray.

   
bkom1 | 15.2.2015 12:00 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Přední obal Blu-Ray pěkný včetně potisku disku - tak jak vyšel v zahraničí. Je to tak veliký problém pro naše vydavatele udělat vnitřní potisk obalu?

Video  
S obrazem jsem maximálně spokojený. Barvy nejsou moc syté, taj jak se hodí k tomuto filmu. Černá i bílá barva je dostatečně plná. Detaily ostré.

Audio  
Zvuk je dynamický a čistý. Vůbec mi nevadí, že cz dabing je pouze ve formátu Dolby Digital 5.1 protože je skvělý!

Bonusy  
Ach jo! Bonusy naprosto chybí, zahraniční vydání Blu-Ray přitom obsahovalo 96 minut zajímavých bonusů včetně vynechaných scén. Hold pro českého diváka je jich asi škoda.

Verdikt
Film je čistý Áčko. Herecké obsazení naprosto špičkové. Film od svého natočení v roce 1995 vůbec divácky nevyčichl. Povinná koupě pro milovníky tohoto žánru.

   
Chylajs | 11.2.2015 16:24 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu bono22vox | 9.2.2015 14:11

Balení  
Balení je klasické čili plastové s obalem který známe jak z vhs kazet tak z dvd, na stealbook se mi cekat nechtelo, takze jsem zvolil tuhle variantu

Video  
Obraz je vyborny, na to ze se jedna uz o starsi snimek je to porad velka parada, mozna jen v nocnich scenach se objevi nejake to zrnko

Audio  
Zvuk na blu-ray discich to je vzdycky velka parada a co teprve kdyz na nem mate film od Michaela Manna... kdo ví jake dokaze natacet akcni sceny ví o čem mluvim...

Bonusy  
zadne, a tohle je film kde za poradnou naloz bonusu urval i ruce... tohle je skoda, a ostuda........

Verdikt
DeNiro a Al Pacino proti sobě. Michael Mann v nejlepší formě. Sen každého chlapa 100% splněny... Wau, nejlepší přestřelka v dějinách filmu... Můj Top film...

   
Uživatel z e-shopu Jaroslav Š. | 20.1.2015 10:39

Balení  
No, jak bych to popsal? ...je vidět, že na tom hodně šetřili

Video  
V celku dobré, ale mám ve sbírce starší filmy na BR a obrazově jsou mnohem kvalitnější.

Audio  
Český dabing je vynikající, ale zdá se mi, že je česká audio stopa lehce nesynchronní s obrazem. (rozhozená o pár milisekund - patrné u výbuchů nebo třeba zavíraných dveří u auta.)

Bonusy  
Kdyby tu nějaké byly, ohodnotil bych je :-( Velká škoda.

Verdikt
Upřímně tento film patří mezi ty, které mám nejraději, proto jsem s předobjednávkou neváhal ani minutu. Velké zklamání bylo významné posunutí dodání. Když dorazil obrovský balík, těšil jsem se, že mi Filmarena třeba posílá společně s BR jako omluvu filmové tričko nebo nějaký malý bonus, jako omluvu za takové zdržení - ale bohužel nic, jen spousta igelitu. Dále mne zklamalo zpracování obalu, tenký plast a nejobyčejnější přebal, žádné bonusy - prostě bylo evidentní, že se hodně šetřilo, přitom tak pěkný film by si zasloužil lepší zpracování. I tak ale děkuji, v BR kvalitě z něho mám radost.

   
Roman | 19.1.2015 19:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal se mi líbí,vystihuje přesně to co by měl,vnitřní artwork chybí,ale na to jsem si u starších filmů tak nějak zvykl,ale zase je tu potisk disku takže něco navíc tu je.

Video  
Obraz naprosto luxusní,nenajdete tam žádnou špínu a nepatrný šum,který je ,ale sotva vidět film nějak nekazí.

Audio  
Zde musím velice pochválit český dabing,který je zde naprosto vynikající a hlavní hrdinové mají opravdu hlasy na míru vybrané,originální stopa je také na velmi dobré úrovni.

Bonusy  
Tady jsem opravdu moc zklamaný,že tu nejsou bonusy,mám alespon DVD a tak si vydání o bonusy doplním tento film a ucelím si kolekci.

Verdikt
Naprosto skvělé herecké výkony hlavních hrdinů dělají z tohoto filmu orgie jake jen si umíte představit je radost na to opravdu koukat.

   
Indian1 | 14.1.2015 12:27 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Grafická stránka tohoto blu - ray discu je vrchol nevkusnosti, co se týče obalu, ne filmu. Tento film by si určitě zasluhoval mnohem lepší obal a ne jen bílý vnitřek!!!!!

Video  
Obrazová stopa u tohoto blu - ray discu je v mezích normálu. Je to starší snímek, ale určitě jsem viděl ještě starší filmy s mnohem lepším obrazem!

Audio  
Zvuková stopa u tohoto blu - ray discu je stejně jako u obrazu v mezích normálu. Při poslechu převažují středové bedny! Film jsem viděl pouze v češtině.

Bonusy  
Jak mám psát ohodnocení bonusů, když tam žádné nejsou. Bonusy k tomuto filmu chybí a to je velká škoda. V té době se už film o filmu natáčel! Takže bílá uvnitř a bonusy žádné Fuck off!!!

Verdikt
Tento film jsem měl na s-vhs a samozřejmě se to nedá srovnat s br, ale určitě jsou starší filmy s lepším obrazem a tento film by si zasloužil trošku dokonalejšího vyčištění!