Hodnocení Stejná srdce (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:14.11.2014
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 14.11.2014 12:41

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
Logan | 7.11.2014 23:17

Balení  
Obyčejný plastový obal.

Video  
Obraz je na televizní film (i když z produkce HBO) velmi povedený, nezaznamenal jsem žádnou zásadní vadu. Formát obrazu je 16:9 (1.78:1)

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je mimo jiné v angličtině Dolby Digital 5.1 a češtině Dolby Digital 2.0. Film je podpořen mimo jiné českými titulky.

Na českém dabingu se podíleli: Filip Čapka - Mark Ruffalo (Ned Weeks), Vojtěch Hájek - Matt Bomer (Felix Turner), Petr Lněnička - Taylor Kitsch (Bruce), Irena Máchová - Julia Roberts (doktorka Emma Brooknerová), Jakub Wehrenberg - Jim Parsons (Tommy), Ladislav Cigánek - Joe Mantello (Mickey Marcus), Miloš Vávra - Alfred Molina (Ben Weeks), Pavel Vondrák, Petr Neskusil, Jana Páleníčková, Marek Libert - John Mainieri (John) & Denis O'Hare (Hiram Keebler), Svatopluk Schuller - Finn Wittrock (Albert) & Armand Schultz (Dick), Michal Michálek - BD Wong (zdravotní bratr) & Francois Battiste (kameraman) & Richard Prioleau (Phil) & Corey Stoll (John Bruno), Libor Terš - Stephen Spinella (Sanford) & Adam B. Shapiro (Bella) & Joe Lanza (televizní reportér) & Remy Auberjonois (lékař z národního institutu), Radka Stupková - Danielle Ferland (Estelle), Martina Kechnerová - Rebecca Watson (moderátorka Sarabeth Clare), Pavel Vondra - Raymond Michael Bell (nemocniční údržbář) & Eden Marryshow (nemocniční zřízenec), Kateřina Peřinová - Wenne Alton Davis (Gloria) a další.

Překlad: Klára Míčková, Petr Štádler
Zvuk: Jiří Peřina
Produkce: Lenka Čížková
Dialogy: Jana Dotlačilová
Režie: Alice Hurychová
Výroba: pro HBO společnost SDI Media 2014

Bonusy  
Bonusové materiály tvoří film o filmu „Jak začít válku“ (pouze v originále s anglickými titulky)

Verdikt
Snímek z produkce HBO je adaptací divadelní hry, která je inspirována skutečnými událostmi. Příběh je zpracován takřka způsobem soudního či právnického dramatu, což společně s opravdu povedeným a kvalitním hereckým obsazením v čele s Markem Ruffalem způsobuje, že se divák i přes delší stopáž nenudí. Samozřejmostí související s tématem je i řada dojemných okamžiků, přičemž nikdy nepůsobí vykalkulovaně či lacině. Silný film, který by neměl uniknout pozornosti zájemcům o kvalitní kinematografii.

80 %