Hodnocení Don Jon (DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:10.2.2017
MarcX | 10.2.2017 12:15

Balení  
Standardně zpracovaný DVD amaray s pěkným potiskem, který nenabízí žádný unikátní prvek. Hodnocení 7/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 2,35:1, tudíž naprosto identickým formátem, v němž byl snímek natočen. Kvalita videa je na vysoké úrovni. Minimální množství zrna. Hodnocení 8/10.

Audio  
Originál: Dolby Digital 5.1, český dabing: Dolby Digital 5.1. Zvuk velmi kvalitní a na té nejvyšší možné úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. Hodnocení 8/10.

Bonusy  
U DVD Don Jon chybí anglická titulková podpora a jakýkoli bonusový materiál. Hodnocení 2/10 (za dabing).

Verdikt
Celkové hodnocení 6/10. Průměrně zpracovaný DVD disk. Výhodnost koupě: 1-40Kč = 90%, 41-80Kč = 70%, 81-120Kč = 50%, 121-200Kč = 10%.

   
Logan | 5.11.2014 21:33

Balení  
Obyčejný plastový obal.

Video  
Obraz je v pořádku, s tím že je dostatečně ostrý bez viditelných vad či rušivých momentů. Formát obrazu je 16:9 (2.35:1)

Audio  
Zvuk je ve standardním DVD formátu. Jazyk je v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen českými titulky a českými titulky pro neslyšící.

Na českém dabingu se podíleli: Libor Bouček - Joseph Gordon-Levitt (Jon Martello), René Slováčková - Scarlett Johansson (Barbara Shugarmanová), Ivana Milbachová - Julianne Moore (Esther), Vojtěch Hájek - Rob Brown (Bobby), Radek Hoppe - Jeremy Luke (Danny), Tomáš Juřička - Tony Danza (Jon Martello starší), Veronika Mudrová - Glenne Headly (Angela), Jitka Jirsová - Sarah Dumont (Sequins) + Amanda Perez (Lisa), Kristýna Valová, Tereza Martinková, Zdeněk Maryška, Jan Battěk, Klára Nováková a další.

Překlad: Milan Stejskal
Zvuk: Jindřich Kravařík
Finální mix: Matěj Večeřa
Produkce: Markéta Kratochvílová
Dialogy a režie: Veronika Veselá
Vyrobila: Tvůrčí skupina Markéty Kratochvílové, studio Budíkov pro Bontonfilm 2014

Bonusy  
Na disku nejsou žádné bonusy

Verdikt
Snímek režíroval, scénář napsal a zahrál si hlavní roli stále populárnější Joseph Gordon-Levitt. Dle obalu by člověk čekal, že se mu dostane další tuctové romantické komedie. Naštěstí tomu není tak. Snímek je ve skutečnosti vztahovým dramatem s několika vtipnými momenty, přičemž tématem je především závislost na internetovém pornu. Okolo toho se řeší i vztahy v rodině, milostné vztahy i ty kamarádské. V některých momentech má film až takový nezávislý výraz. Velikou devízou jsou především herecké výkony všech zúčastněných a způsob, jakým je na porno závislost nahlíženo. Svižnosti napomáhá i přijatelná stopáž a dynamický střih. Protože jsem čekal úplně něco jiného, byl jsem vývojem velmi mile překvapen a film jsem si skutečně užil.

70 %

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 1.11.2014 13:00

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................