Hodnocení Jersey Boys (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:3.12.2014
Logan | 3.12.2014 16:32

Balení  
Obyčejný plastový obal.

Video  
Obraz je v pořádku. Je dostatečně ostrý i čistý. Formát obrazu je 16:9 (2.40:1)

Audio  
Zvuk je ve standardním DVD formátu. Jazyk je v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými titulky.

Na českém dabingu se podíleli: Vojtěch Hájek - Vincent Piazza (Tommy), Jan Maxián - John Lloyd Young (Frankie), Jakub Saic - Michael Lomenda (Nick Massi), Petr Burian - Erich Bergen (Bob Gaudio), Jan Kalous - Mike Doyle (Bob Crewe), Bohuslav Kalva - Christopher Walken (Gyp DeCarlo), Bohdan Tůma - Michael Patrick McGill (strážník Mike), Zdeněk Mahdal - Lou Volpe (otec Frankieho), Vojtěch Rohlíček, Pavel Šrom, Miroslava Součková, Šárka Vondrová, Klára Jandová, Klára Nováková a další.

Překlad: Petr Finkous
Zvuk: Michal Vašica
Produkce: Miroslav Vitvar
Vedoucí výrobního štábu: Zdeněk Mahdal
Dialogy a režie: Luděk Koutný
České znění vyrobila tvůrčí skupina Josefa Petráskave ve studiu Pro-Time v roce 2014

Bonusy  
Bonusový materiál tvoří krátký film o natáčení zejména finální scény (v originále s českými titulky)

Verdikt
Režisérský počin Clinta Eastwooda adaptuje životopisnou knihu o kapele Frankie Valli and The Four Seasons z 60. let. Snímek je režijně velmi dobře zvládnutý, kvalitní jsou i herecké výkony převážně neokoukaných tváří. Zapomenout nesmím ani na dobový soundtrack, který je však u takového filmu samozřejmostí. Není to sice film pro každého, ale zaujmout potencionálního diváky by neměl být problém.

70 %