Hodnocení Bill (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:8.1.2015
Logan | 8.1.2015 20:36

Balení  
Obyčejný plastový obal.

Video  
Obraz je bez problémů, je dostatečně ostrý i čistý. Formát obrazu je 16:9 (1.78:1)

Audio  
Zvuk je ve standardním DVD formátu. Jazyk je v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen českými titulky a českými titulky pro neslyšící.

Na českém dabingu se podíleli: Zdeněk Hruška - Aaron Eckhart (Bill), Michal Hruška - Logan Lerman (kluk), Lucie Benešová - Elizabeth Banks (Jess), Tereza Chudobová - Jessica Alba (Lucy), Marek Libert - Todd Louiso (John Jr.), Petr Gelnar - Timothy Olyphant (Chip), Ernesto Čekan - Craig Bierko (Billův bratr), Jiří Knot - Holmes Osborne (pan Jacoby), Filip Švarc - Reed Diamond (Paul), Jiří Plachý - Conor O'Farrell (ředitel), Štěpánka Drozdová, Lucie Kožinová, Marcela Nohýnková, Radek Hoppe, Ladislav Novák, Tereza Kociánová a další.
Překlad: Lenka Křesťanová
Zvuk: Pavel Špatný
Vedoucí výroby: Hana Wszolková
Produkce: Stanislav Wszolek
Úprava a Režie: Lucie Kožinová
Vyrobilo: AW Studio Praha 2009

Bonusy  
Na disku nejsou žádné bonusy.

Verdikt
Taková chudší, přesto příjemná variace na snímek Americká krása. Aaron Eckhart svého Billa procházející krizí středního věku zvládá naprosto skvěle a nadprůměrné vyznění je především jeho zásluhou, přičemž po herecké stránce nelze vyčíst nic ani hercům ve vedlejších rolích. Nejde o nějakou megavtipnou komedii, ale spíše o tragikomický příběh jako ze života jednoho obyčejného muže. Snímek si podle mne na plno užijí především diváci věkově blízcí hlavnímu hrdinovi, tedy zhruba čtyřicátnící, kteří se mohou nejlépe vcítit do jeho pocitů a chování. Rozhodně nejde o film o milostném trojúhelníku, jak se nám snaží namluvit obrázek a popisek na obalu DVD
65 %