Hodnocení Seriózní muž (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:29.1.2015
Logan | 29.1.2015 18:10

Balení  
Obyčejný plastový obal.

Video  
Obraz je v pořádku a k typu filmu je dostatečný. Formát obrazu je 16:9 (1.85:1)

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen českými titulky a českými titulky pro neslyšící.
Na českém dabingu se podíleli: Zbyšek Pantůček, Lucie Juřičková, Radek Škvor, Bohdan Tůma, Jiří Hromada, Dalimil Klapka, Milan Slepička, Nikola Votočková, Karel Richter, Helena Brabcová, Hana Talpová, Marek Libert, Oldřich Hajlich, Petr Neskusil, Lukáš Hlavica, Jana Páleníčková, Jan Vlasák, Pavel Šrom, Svatopluk Schuller, Jitka Ježková, Zdeněk Maryška, Ernesto Čekan a další.
Překlad: Dita Šafaříková
Zvuk: Jaroslav Kosán a Jiří Peřina
Režie českého znění: Jiří Kodeš

Bonusy  
Na disku nejsou žádné bonusové materiály.

Verdikt
Seriózní muž je retro snímek z dílny kultovní sourozenecké dvojice bratrů Coenových. Tentokrát se děj snímku veze převážně na komediální vlně, která však nemusí každému sednout. Jelikož je film zaplněn převážně židovskými postavami, působí snímek jako slepenec židovských vtipů, nebo lépe jako jedna dlouhá židovská anekdota. Herecké výkony i režijní vedení je povedené, přesto snímek není moc divácky přátelský a od Coenů mám radši svižnější díla. Tento film stojí hlavně na dialozích, které nejsou špatné, ale občas nudí, i tak ale stojí za to film vidět.
65 %