Hodnocení Poslední láska Robina Hooda (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:23.4.2015
Logan | 23.4.2015 17:13

Balení  
Obyčejná plastová krabička s pěkným vnitřním artworkem.

Video  
Obraz je v pořádku. Je čistý, ale není nejostřejší. Formát obrazu je 16:9 (1,78:1)

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je mimo jiné v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými titulky.
Na českém dabingu se podíleli: Pavel Soukup - Kevin Kline (Errol Flynn), Zlata Adamovská - Susan Sarandon (Florence Aadlandová), Tereza Taberyová - Dakota Fanning (Beverly Aadlandová), Oldřich Hajlich - Matt Kane (Ronnie Shedlo), Jan Vlasák - Patrick St. Esprit (Herb Aadland), Martin Zahálka - Kelley Hinman (George Caldough), Tomáš Juřička - Ric Reitz (Melvin Belli), Michal Holán - Jason Davis (Tedd Thomey), Bohdan Tůma - Bryan Batt (Orry Kelly), Radovan Vaculík, Petra Jindrová, Milan Slepička, Vladimír Kudla, Jakub Saic, Kateřina Březinová, Jiří Böhm, Klára Kubištová, Jiří Vojta, Petr Burian, Roman Hajlich a další.
Překlad: Blažena Kukulišová
Zvuk: Antonín Němec
Dialogy a režie: Jiří Brouzdal
České znění vyrobila: Tvůrčí skupina Josefa Petráska pro Bontonfilm v roce 2015

Bonusy  
Na disku nejsou žádné bonusy.

Verdikt
Retro snímek zasazený do zlaté filmové éry Hollywoodu. Děj popisuje poslední část života tehdejší „akční“ hvězdy Errola Flynna. Zájemcům o dějiny „Továrny na sny“ lehce přibližuje jeden z tehdejších skandálků. Předností jsou jednoznačně herecké výkony. Kevin Kline si roli hollywoodské hvězdy vyloženě užívá, Dakota Fanning dokazuje, že už rozhodně není malá holka a Susan Sarandon je sázka na jistotu. Také se povedla atmosféra i díky použitým lokacím, která vyvažuje dějovou plytkost. Snímku však chybí napětí a propracovanější zápletka. V ději je také několik děr, které narušují tempo vyprávění. Na zábavnost má asi největší vliv, nakolik diváka zajímá a okouzluje starý Hollywood se svým starosvětským pozlátkem.
50 %