Hodnocení Dračí srdce 3: Čarodějova kletba (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:23.4.2015
Uživatel z e-shopu michal416 | 23.4.2015 08:18

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu jirilex | 29.3.2015 12:10

Balení  
Pěkně zabalené s hodně bublinkami. Nepoškozené a celkově dovezené bez problému a v pořádku českou poštou až do domu. Balení obsahovalo to co jsem si objednal. Žádné překvapení. :)

Video  
Samotný film byl tak trochu nudný a opravdu spíše průměrný. Scénář opravdu mizerný, herci také nic moc. Jedna hvězdička za téma. Další hvězdička a půl za perfektní myšlenku toho jak rytíři hodnotí úspěch jen podle zisku a osamělý společností vyloučený samozvaný rytíř pochopí co to znamená být skutečný rytíř.

Audio  
Melodií jsem si moc nevšiml. Snad jen když zazněla stará dobrá melodie s prvního a druhého dílu. Ta byla opravdu dobrá jen zněla mírně upravená či utlumená. Mohla být výraznější.

Bonusy  
Na bonusy se prakticky nikdy nedívám. Takže ani nemůžu moc hodnotit. Občas si člověk poslechne snad jen ty melodie, ale ty mají i na youtube. :) Navíc většina bonusů je stále v angličtině, což také není dobře.

Verdikt
Nejhorší díl z celé trilogie. Nelíbila se mi ani myšlenka zařadit příběh do doby po pádu Římské říše a ani myšlenka návratu draků z vesmíru. Původní myšlenky draků vychází od dinosaurů a představ, že někteří přežili, vyvinuli se a někde se stále skrývají. Naštěstí je film stále mírně pouční. Lepší jsou první dva díly.