Hodnocení ZMIZELÁ Amazing Amy Book Limitovaná sběratelská edice (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 36 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:27.10.2017
FilmFan24 | 27.10.2017 22:23 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
ZMIZELÁ Amazing Amy Book Limitovaná sběratelská edice (Blu-ray) - disk zanalený ve velmi povedeném digibooku v šubru, kde je ještě vložená knížka.

Video  
Studio 20th Century Fox dbá na kvalitu svých Blu-ray disků a své nové tituly prezentuje v maximálně možné obrazové kvalitě. Nemám co vytknout.

Audio  
Studio 20th Century Fox dbá na kvalitu svých Blu-ray disků a i své nové tituly prezentuje v maximálně možné zvukové kvalitě. Anglická zvuková stopa DTS-HD 7.1 je výborná. Český dabing opravdu nemusím.

Bonusy  
Zklamání - jen komentář..............................................................................

Verdikt
Úvodní zmizení Nickovy ženy se záhy díky propracovanému scénáři a Fincherově bravurní režii mění v brilantní studii rozkladu jednoho na venek dokonalého manželství a o síle manipulace řadového občana médii. Film, který po jeho zhlédnutí chci vidět znovu..Affleck má roli šitou na tělo a Rosamund Pike v roli životní, ze kterou by mohla získat Oscara

   
Uživatel z e-shopu Lukáš Š. | 18.10.2017 14:02

Balení  
V naprostém pořádku, perfektně zabaleno tak aby disk nebyl poškozen. Dodávka v nejkratším možném termínu. Maximální spokojenost.

Video  
Kvalitní video, jaké bych v dnešní době očekával. Barvy jsou pěkné a vyrazné. Za mě hezky zpracované.

Audio  
Jak český tak i zahraniční zvuk je na velmi vysoké urovni. Velmi dobrá kvalita. Tak by to mělo vypadat vždy.

Bonusy  
Na bonusy nikdy moc nekoukám, tak nemohu ani moc hodnotit. Věřím že spoustu lidí potěší. Možná někdy zhlédnu.

Verdikt
Skvělý film na velmi slušně provedeném Blu-ray, kde není po audiovizuální stránce absolutně co vytknout.

   
MarcX | 19.4.2017 15:24 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velmi povedeně zpracovaný Digipack s potiskem oficiálního plakátu snímku. Na přední straně lze nalézt taktéž originální název snímku. Blu-ray disk kopíruje artwork obalu. Balení je doplněno pro film charakteristickou knížkou "Amazing Amy". Hodnocení 8/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 2,40:1, přičemž původně byl natočen ve formátu 2,35:1. Rozdíl v poměru stran je nepatrný a netřeba se obávat výraznějšího ořezu. Řada filmových tvůrců a studií navíc toto označení používá nepřesně, a to i přesto, že se od roku 1970 filmy běžně natáčí v poměru 2,3912:1. Blu-ray disk nabízí výjimečný vizuální zážitek. Hodnocení 9/10.

Audio  
Originál: DTS-HD Master 7.1, český dabing: Dolby Digital 5.1. Zvuk velmi kvalitní a na té nejvyšší možné úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. Hodnocení 9/10.

Bonusy  
BD Zmizelá disponuje českými i anglickými titulky, bohužel na něm lze najít pouze audiokomentář režiséra. Hodnocení 5/10.

Verdikt
TIP ZÁKAZNÍKA! Celkové hodnocení 8/10. Velmi kvalitně zpracovaný Blu-ray. Výhodnost koupě: 1-100Kč = 100%, 101-200Kč = 85%, 201-300Kč = 70%, 301-500Kč = 40%.

   
VojTEKK | 3.3.2017 18:27 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velice povedené balení doplněná o anglicky psaný příběh o úžasné Amy, který je doplněný o jednoduché, ale pěkné kresby. Vnější potisk krabičky, vnější artwork digipacku i potisk disku vypadají podobně, ale stejné nejsou. Rovněž menu je velice dobře zpracované. Vnitřní artwork rovněž nechybí. Kdyby to byl steelbook bylo by to dokonalé balení...

Video  
Referenční obraz - takže můžete počítat s perfektní paletou barev, dokonalým obrazem ve světle, šeru i tmě, vysoký bitratem.

Audio  
Originální stopa v 7.1 DTS-HD Master nemá naprosto žádnou chybu. Samozřejmě se jedná o drama, takže pokud jste vyznavači mixů dunivých, tak nadšeni nebudete.

Bonusy  
Audiokomentář není vůbec špatný, ale bohužel je bez titulků. Další bonusy již na disku nejsou což je hrozně velká škoda. Dokázal bych si představit bonusový disk.

Verdikt
Úžasný film ve skoro dokonalé edici, které prakticky chybí jen velké množství bonusů, ale i tak tento film a edice stojí za doporučení.

   
majto05 | 3.12.2016 12:41 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
prijemny digibook, no mohli sme ocakavat aj viac. Viac obrazkov a textu z filmu nebyt tej ropravkovej knizocky tak to je ako plastak v papieri.

Video  
videu a obrazu nemam co vytknut ako pri vecsine inych filmoch aj tuna som s videom spokojny. Malo kedy sa stane aby som bol z obrazu sklamany.

Audio  
zvukova stopa je fajn, rovnako ako obraz ani pri zvuku a celkovo audio ci uz soundrack alebo zvukove efekty su na mieste aj v tomto pripade.

Bonusy  
bonusy zvyknem pozerat len zriedkavo, ak si na ne najdem cas, takze im nevenujem velku pozornost, aj ked si uvedomujem ze je to chyba. No je pravda ze vzdy sa potesim ak tam nejake su a o to viac ak su aspon s title.

Verdikt
Skvely film, som rad ze vysiel digibook s knizkou a obalkou, no radsej by som bol za steelbook. nevadi predobjednavka musela byt :)

   
rregit | 11.9.2016 18:24 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
digipack s knihou, veľmi pekné

Video  
spokojnosť

Audio  
spokojnosť

Bonusy  
jediným bonusom je kniha v angličtine a malej AMY

Verdikt
spokojnosť

   
Uživatel z e-shopu Boris B. | 5.5.2016 09:04

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Rami A. | 13.3.2016 23:59

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
ladynka | 11.3.2016 20:04 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení tvoří šuplík s digipackem a bonusová knížečka Amazing Amy. Škoda, že balení nemá trvanlivější podobu. Samotný digipack je poměrně laciný, digibook by byl lepší.

Video  
Vynikající přepis snímku, jak již napovídá vysoký datový tok, je patrné velké množství detailů a výborná ostrost a realističnost navzdory chladnějšímu ladění.

Audio  
Zvuk není razantní, spíše se prosazuje v působivých detailech z ruchů a jemných náznaků a ty jsou dobře nasměrované. Dialogy jsou čisté a zřetelné.

Bonusy  
Co se týče bonusů, na disku se nachází pouze audiokomentář k filmu, který je bez české podpory. Asi jediné větší negativum vydání. Pěkný nápad je doplnit vydání o knížečku Amazing Amy.

Verdikt
Slušné balení filmu, který se pyšní vynikajícím přepisem obrazu a zvuku, ale bohužel absentuje bonusový materiál.

   
Uživatel z e-shopu Luděk B. | 6.3.2016 15:30

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
JohnnyCrash | 21.2.2016 13:00 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
Aloman | 10.2.2016 16:43 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Škoda, že to není klasický digobook, ale jde o balení s knížečkou. i když každá edice jiná než obyčejný plast se počítá.

Video  
Jde o nový film, takže se očekává ta nejvyšší kvalita a tu jsme i dostali. Obraz krásně čistý, bez vad.

Audio  
Jde o nový film, takže se očekává ta nejvyšší kvalita a tu jsme i dostali. Zvuk je v pořádku, není zde žádného nedostatku.

Bonusy  
Tak zde se koná obrovské zklamání. Je zde pouze komentář a to hodně málo. Škoda, bohužel to opravdu zamrzí.

Verdikt
Balení s knížečkou, ale s výborným technickým zpracováním, ale bohužel bez bonusů. Mohla to být výborná edice, ale bohužel.

   
Martas | 9.2.2016 15:17 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Výborný thriller s výbornými herci. Krásné balení s knížkou, sice v angličtině ale nevadí. Rozhodně doporučuji.

   
Terabithian | 8.2.2016 07:32 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obyčejný digipack s moc milým knižním bonusem. Pěkně se vyjímá vedle rovněž rozkládacích Fincherových Mužů, kteří nenávidí ženy.

Video  
Film natáčený jednou z nejkvalitnějších digitálních kamer současnosti snad ani nemůže ve vysokém rozlišení vypadat špatně.

Audio  
Audio na sebe upozorňuje hlavně díky minimalistickému soundtracku, jinak slouží především k dotváření prostředí a vtáhnutí diváka do něj.

Bonusy  
Velmi zábavný Fincherův komentář, který sice není úplně vyčerpávající pokud jde o vznik filmu, ale i tak prozrazuje, že jde o jednoho z filmařů, kteří o svých filmech přemýšlejí opravdu důkladně.

Verdikt
Nádherně cynický thriller, který v každém okamžiku uchvacuje pedantsky precizní režií a v závěru pak promyšleností celku.

   
Honza | 10.9.2015 17:24 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal filmu je celkem povedený, ale odfláknutý je hřbet krabičky, ve které je zasunut digipack s knížkou, kde jedna strana odstává od hřbetu a hřbet tak vypadá blbě.

Video  
Obrazová stránka filmu je velmi kvalitní, nevšiml jsem si žádné chyby, vše vypadá tak, jak by mělo.

Audio  
Zvuková stránka filmu je také na prvotřídní úrovni, ani zde jsem si žádné vady nevšimnul. Český dabing je celkem povedený.

Bonusy  
Na disku žádné bonusy nejsou, což je škoda. U Fincherových filmů bývají bonusy celkem zajímavé. Jako bonus lze brát krátkou knížku o Úžasné Amy, která vypadá hezky.

Verdikt
Skvělý film od Davida Finchera, který můžu každému doporučit. Pokud jste viděli některý Fincherův film a líbil se vám, tak tento se vám bude líbit taky.

   
Lukáš | 29.7.2015 13:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
parádní digipack,který je vždy příjemným osvěžením.knížka je jako doplňek úplně super.Veliká spokojenost.

Video  
obraz bez výhrad.Vše přesně tak jak má být.Blu-Ray standard.........................................

Audio  
také bez výhrad.skvěle vynikne výborný soundtrack pánu Reznora a Rosse.paráda.......................

Bonusy  
bohuižel narozdíl třeba od Mužů co nenávidí ženy je zde jen komentář režiséra,který sice může být zajímavý,nicméně já ho nikdy nikde nevyužil.

Verdikt
nr.3 loňskéo roku a další důkaz Fincherova mistrovství.Knížku jsem četl až po filmu,nicméně režisér převedl na plátno vše opravdu důležité.Maximální zážitek pro každého filmového fandu a must have..

   
tnp101 | 29.5.2015 13:04 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Netradiční a pro sběratele určitě hodnotné balení. Kniha je vytisknuta na kvalitním tvrdém papíru a disk je uložen v kvalitní digipacku, přičemž krabička, do níž jsou obě tyto části zasunuty je v kratší straně malinko delší než klasický amaray.

Video  
Jak bývá u Finchera zvykem, video přepis je parádní. Film byl točen na digitální kamery a nelze mu co vytknout.

Audio  
Originální zvuková stopa je také referenční, svou razantnostní ji ovšem nelze přirovnávat ke stopám blockbusterů.

Bonusy  
Po nařachaných dvoudiskovkách tu máme Fincherovku s pouze jediným bonusem a tím je audiokomentář. Ten není opatřen českými titulky a i přes své kvality neospravedlňuje absenci čehokoli jiného.

Verdikt
Pokud se vám film líbil a máte sběratelského ducha, není důvod do tohoto světelského balení nejít. Je ovšem velice pravděpodobné, že se dříve nebo později dočkáme další edice s bonusovým diskem navíc.

   
otokovo2222 | 15.5.2015 22:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
tak pre mna su toto balenia ktore mam velmi rad digipack plus krasna knizka k tomu a to vsetko v tvrdej kartonovej krabicke, velmi podarena zberatelska edicia

Video  
kvalite obrazu nieje naozaj co vytknut obraz je krasne ostry a zfarbeny u mna maximalna spokojnost

Audio  
originalna zvuka stopa je az 7.1 ale ja som dal v tomto pripade prednost dabingu, a bol som spokojny

Bonusy  
na bonusy aj tak nikdy nieje cas ale zase je fakt ze ak nejake su tak to potesi takze v tomto pripade sklamanie

Verdikt
no, velmi prijemna zberatelska edicia, a co sa filmu tyka mozem len doporucit, velmi podareny thriller

   
radimdimo | 6.5.2015 17:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Hodně parádní vzhled kapsičky, samotného digipacku, zejména obdivuji jeho minimalistický design, krásným vnitřkem. Disk ve stejném minimalistickém oblakovém duchu. Kniha je pak aboslutní majstrštyk. Dokonalost. Jediný zádrhel je obtížné vkládání knihy a digipacku do kapsičky, neboť je složena jako krabička a vnitřní část zavazí.

Video  
Zcela bezchybné, skvělý kontrast, barvy i ostrost. Kvalita videa i způsob natáčení - kamera, je velice povedená.

Audio  
Originální zvuková stopa je dokonce v 7.1, já mohu posoudit jen 5.1, ale mohu konstatovat přítomnost prostorového zvuku. I hudební podkres je fajnový, místy také minimalistický a o to více nervydrásající.

Bonusy  
No, moc nerozumím nepřítomnosti klasického bonusového materiálu. Možná pro ponechání filmu v záhadném hávu. Kdo ví. Jistotou tedy je, že máme stěra.

Verdikt
Velké doporučení. Jedná se o jeden z nejúžasnějších filmů, které jsem letos viděl a rozhodně patří k těm nejzajímavějším a nejnapínavějším dramatům, které jsem kdy viděl. Filmová edice rozhodně za pořízení stojí.

   
M.i.k.e | 1.5.2015 10:02 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
parádní digipack,který je vždy příjemným osvěžením.knížka je jako doplňek úplně super.Veliká spokojenost.

Video  
obraz bez výhrad.Vše přesně tak jak má být.Blu-Ray standard.........................................

Audio  
také bez výhrad.skvěle vynikne výborný soundtrack pánu Reznora a Rosse.paráda.......................

Bonusy  
bohuižel narozdíl třeba od Mužů co nenávidí ženy je zde jen komentář režiséra,který sice může být zajímavý,nicméně já ho nikdy nikde nevyužil.

Verdikt
nr.3 loňskéo roku a další důkaz Fincherova mistrovství.Knížku jsem četl až po filmu,nicméně režisér převedl na plátno vše opravdu důležité.Maximální zážitek pro každého filmového fandu a must have....

   
seko0408 | 26.4.2015 19:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
prijemny digibook, no mohli sme ocakavat aj viac. Viac obrazkov a textu z filmu nebyt tej ropravkovej knizocky tak to je ako plastak v papieri.

Video  
videu a obrazu nemam co vytknut ako pri vecsine inych filmoch aj tuna som s videom spokojny. Malo kedy sa stane aby som bol z obrazu sklamany.

Audio  
zvukova stopa je fajn, rovnako ako obraz ani pri zvuku a celkovo audio ci uz soundrack alebo zvukove efekty su na mieste aj v tomto pripade.

Bonusy  
bonusy zvyknem pozerat len zriedkavo, ak si na ne najdem cas, takze im nevenujem velku pozornost, aj ked si uvedomujem ze je to chyba. No je pravda ze vzdy sa potesim ak tam nejake su a o to viac ak su aspon s title.

Verdikt
Skvely film, som rad ze vysiel digibook s knizkou a obalkou, no radsej by som bol za steelbook. nevadi predobjednavka musela byt :)

   
Roddy87 | 25.4.2015 23:14 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Povedený digipack, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu je bohužel pouze komentář.

Video  
Povedený digipack, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu je bohužel pouze komentář.

Audio  
Povedený digipack, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu je bohužel pouze komentář.

Bonusy  
Povedený digipack, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu je bohužel pouze komentář.

Verdikt
Povedený digipack, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu je bohužel pouze komentář.

   
Kvak | 19.4.2015 17:13 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Film Zmizelá je zabalený v povedeném digipacku a jako bonus zde máme rukávek a brožůrku s příběhy Úžasné Amy

Video  
U filmu Zmizelá je obraz v té nejlepší kvalitě. Krásně ostrý, barevný a místy pořádně chladný, super!!!

Audio  
Film jsem si pustil v české dabingové verzi a také jsem zkoušel původní znění a oboje naprosto v pořádku

Bonusy  
Bohužel tady bonusového materiálu moc nenajdeme. Pouze jeden materiál a to je komentář režiséra Finchera

Verdikt
Vynikající thriller vyšel v povedené digipackové verzi s knížečkou a pěkně technicky provedeným diskem, bohužel však skoro s nulovým bonusovým materiálem

   
Rankin Fitch | 13.4.2015 20:56 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Sice bych od tahovýho hitu čekal steelbook, ale i balení s knížkou a s vloženým digipackem je pěkná volba.

Video  
Naprosto referenční kvalita obrazu. Ostatně taková kvalita je standard Fincherových filmů všeobecně. Ani tady vyjímka není.

Audio  
Atmosférický thriller, kde hraje zvuk velmi důležitou roli, si pochopitelně nejlépe užijeme s původní stopou, která je vynikající. Český dabing je slušnej.

Bonusy  
Pouze komentář režiséra, bez české podpory. Takže neni vlastně nic co moc hodnotit. Že bonusy nebudou, bylo avizováno už dlouho dopředu.

Verdikt
Typicky Fincherovský atmosférický thriller v pěkném digipackovém balení s knížkou, vážící se k hlavní hrdince filmu. Pecka jako hrom!

   
Mino87 | 6.4.2015 20:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Komik | 22.3.2015 11:31 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Pěkné Balení. Ochranná krabička a obal jsem designově povedené. Nejvíce mě, ale potěšila knížka Amazing Amy. A vůbec nevadí, že knížka je v angličtině...

Video  
U videa nemám absolutně, co vytknout. Obraz čistý, bez zrn. V dnešní době by to měl být už klasický standart...

Audio  
U audia také vše v pořádku. Film jsem zatím viděl v originálním znění. Jinak opět výborně zvolená hudba od Trent Reznor, Atticus Ross, která výborně dokresluje atmosféru filmu.

Bonusy  
Viděl jsem, že u tohle filmu je jen pouze jeden bonus a to komentář režiséra. Je to určitě málo. Ale mě to nevadí...

Verdikt
Když myslím na svou ženu, myslím na její hlavu. Představuji si, jak rozbíjím její lebku, prohrabávám se jejím mozkem, snažím se získat odpovědi. Odpovědi na prvotní otázky každého manželství: Na co myslíš? Jak se cítíš? Co jsme si to udělali?...

   
Harmy | 21.3.2015 12:27 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je krásné, ale musím ubrat za to, že hřbet krabičky je na opačné straně než je obvyklé, takže na poličce to musí být vystaveno tou stranou s knížkou, což nevypadá nejlépe, portože je barevně úplně jiná než zbytek balení.

Video  
Video parádní. Fincher se na vizuální stránce opět vyřádil (i když tentokrát o něco méně nápadně než u některých předchozích filmů) a vše vypadá skvěle.

Audio  
Nejsem moc audiofil, takže toho v této oblasti moc nepoznám, ale zdálo se mi super. Dialogy byly čisté a film podkresluje parádní hudba.

Bonusy  
To, že u takto luxusně se tvářící edice je jediným bonusem komentář režiséra je docela zklamání. Čekal jsem víc.

Verdikt
Super film v pěkném balení se super obrazem a zvukem. Zamrzí jen otočený hřbet krabičky a absence bonusů.

   
vorez | 16.3.2015 16:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Povedená edice s "knihou" Amazing Amy. Box obsahuje i digipack a vše do sebe koncepčně zapadá.

Video  
Obrazový materiál na špičkové úrovni s vysokým datovým tokem. I v tmavých scénách je vše přehledné a po vizuální stránce má tmavší nádech

Audio  
Ve filmu se hlavně mluví, a tak v originální zvukové stopě dostal nejvíce prostoru vynikající soundtrack, který dokresluje atmosféru filmu.

Bonusy  
Bohužel jen audiokomentář režiséra, což mi přijde strašně málo vzhledem k faktu, že David Fincher je můj nejoblíbenější režisér a "žeru" od něj úplně všechno.

Verdikt
Pěkné a netradiční balení si tento film jistě zasloužil. Vynikající technická stránka. Jen ty bonusy....

   
Uživatel z e-shopu Ivo S. | 11.3.2015 15:27

Balení  
Na balení se mi líbí jednoduchý plakátový motiv.Nic přeplácaného. Navíc knížka Amazing Amy.Super nápad.Jen škoda, že knížečka je tak útlá.

Video  
Naprostá spokojenost.Nemám co bych k videu dodal.Obraz čistý, což v dnešní době platí za naprostý standart.

Audio  
Zvuk hodnotím stejně kladně jako obraz.Není mu co vytknout.Navíc příjemná hudba tohoto filmu pěkně vyniká.

Bonusy  
Bonusy jsou pro mě velkým zklamáním.Chápu, že film tohoto typu nebude mít nadupaný disk pohledy ze zákulisí,ale komentář režiséra mi přijde jako chabá náplast.Chybí mi tam třeba nějaký ten rozhovor s herci.

Verdikt
Mile mě překvapilo, když jsem zahlédl tuto verzi filmu Zmizelá.Film je naprosto perfektní a co se týká knížky Amazing Amy, tak to hodnotím jako velmi neotřelý nápad.

   
ppetr | 11.3.2015 14:13 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je pěkné i kniha (jen jsem čekal více stránkovou knihu, škoda)

Video  
Po obrazové stránce není filmu co vytknout.

Audio  
Zvuk je OK, pěkně vtáhne do děje.

Bonusy  
Disk bonus neobsahuje (tedy jen komentář, ale to jako bonus nepočítám)

Verdikt
Film mě bavil po celou dobu. Koupí tohoto filmu nijak neprohloupíte.

   
cenda133 | 9.3.2015 16:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Je to prijemna zmena, aspon pro me tedy,urcite lepsi nez plastak bez v nitrniho artworku :) takze u me spokojenost

Video  
Rozhodne pecka , nemam absolutne nic co vytknout .........

Audio  
Zde totez co u obrazu, naprosta pecka , takhle bych si to predstavoval.

Bonusy  

Verdikt
I kdyz pro nekoho je to lacine baleni , tak ja jsem spokojen a je to prijemna zmena .. a film naprosto luxusni za posledni dobu co jsem mel moznost shlednout

   
Michal | 9.3.2015 10:07 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Po dlhej dobe naozaj pekné balenie za výhodnú cenu. Určite odporúčam už len kvôli pridanej hodnote - knižke Malá Amy

Video  
Obraz veľmi dobrý. Nie je to zrovna film, kde uvidíte všetky možnosti formátu blu-ray ale určite sa viac oplatí než dvd

Audio  
Kvalitný zvuk v tomto Fincherovom temno trileri. Jemná temná hudba v pozadí vynikne . Odporúčam určite.

Bonusy  
Zaslúžilo by si to oveľa viac bonusov. Komentár režiséra je naozaj málo. Mohli pridať aspoň film o filme či rozhovor s autorom knihy.

Verdikt
Napriek chabej bonusovej výbave, tento kúsok určite odporúčam. Je to jeden z naj filmov minuloročnej americkej kinematografie. Fincher to proste vie a ten film neomrzí ani keď ho budete vidieť znovu a znovu. Balenie za tú cenu sa určite oplatí.

   
JJzL3 | 8.3.2015 13:43 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je rozporuplné. Ochraná krabička či obal je designově hezky zpracovaná, ale je jen složená - škoda, kdyby byla slepená, by by to mnohem lepší. Knížka Amazing Amy je povedená, tu hodnotí dobře. Co se týče Digipacku, tak zde je to prostě jen obyčejný digipack, s plastovým držákem na Blu-Ray, což za mě palec dolů.

Video  
Video je velice dobré kvalitě, zde nemám co vytknout.

Audio  
Audio stránka je zde také bez připomínek. Nejedná se o film, který by Vám měl trhat reproduktory, ale hudební doprovod je velmi zdařilý a k filmu se hodí.

Bonusy  
Bonusy zde nejsou, tudíž zde není co hodnotit a tak mě nezbývá než dát nejnižší možné hodnocení v podobě půl hvězdy.

Verdikt
Film vynikající, hudební doprovod výborně doplňuje film. Bonusy žádné, tudíž bída. Obal je zčásti dobrý z části zase tolik ne. Pro filmové fanoušky povinnost, cena příznivá.

   
kratas86 | 5.3.2015 19:49 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Radek Vrtal | 5.3.2015 13:55 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásný papírový obal, s vyobrazením hlavních aktérů navazuje tejemnou atmosféru. Balení filmu klasika :-)

Video  
Obraz je excelentní. Film samotný považuji za jeden z nejzdařilejších filmů roku 2014. Od děje se nedá odtrhnout! Doporučuji vypnout telefon, vyvěsit domovní zvonek!

Audio  
Audio je stejně kvalitní jako obraz. Výtečná hudba!

Bonusy  
Zatím jsem se nedíval :-)

Verdikt
Za mě jen škoda že uvnitř není Steelbook :-(

   
PVi92 | 5.3.2015 00:41 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt