Hodnocení FAC #8 HUNGER GAMES: Síla vzdoru - 1. část FULLSLIP + LENTIKULÁRNÍ MAGNET Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 56 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:16.5.2018
MarcX | 16.5.2018 16:32 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
FilmFan24 | 28.10.2017 10:06 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Super! FAC #8 HUNGER GAMES: Síla vzdoru - 1. část FULLSLIP + LENTIKULÁRNÍ MAGNET Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná

Video  
Super! FAC #8 HUNGER GAMES: Síla vzdoru - 1. část FULLSLIP + LENTIKULÁRNÍ MAGNET Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná

Audio  
Super! FAC #8 HUNGER GAMES: Síla vzdoru - 1. část FULLSLIP + LENTIKULÁRNÍ MAGNET Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná

Bonusy  
Super! FAC #8 HUNGER GAMES: Síla vzdoru - 1. část FULLSLIP + LENTIKULÁRNÍ MAGNET Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná

Verdikt
Bohužel na závěrečné části je vidět snaha studia natáhnout děj za každou cenu - v tomto případě druhou část třetího dílu.

   
Maniac | 18.1.2017 16:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Jako vždy Nádherné provedení, je to slast se kochat touto edicí. Co se týče balení jako takového, opět od FA skvěle zabaleno.

Video  
Video na vynikající úrovni, nic jiného jsem ani nečekal. V dnešní době to snad už ani nijak nejde, Paráda

Audio  
Zvukově taky nemám co vytknout, originál zvuková stopa výborná, český dabing taky v pořádku, na domácím kině Super zábava.

Bonusy  
Bonusy nějak moc nesleduji, některé zaujmou méně, některé více. Pro mě osobně jen taková malá třešnička na dortu

Verdikt
Opět skvěle provedení práce FAC, na které se těším každým vydáním, absolutně nádherná edice, kterou se budu pyšnit ve své filmotéce.

   
Uživatel z e-shopu Tomáš H. | 31.10.2016 08:51

Balení  
Celkom dobre spracovaná edícia, pekný steelbook s fullslipom a zberateľskými kartičkami, ktorý poteší zberateľov FAC edícií.

Video  
Obrazovej stránke filmu nemám čo vytknúť, obraz je ostrý a čistý, tak ako by mal na blu-ray disku vyzerať.

Audio  
Originálna zvuková stopa je výborná a nemám jej čo vytknúť, taktiež som bol spokojný s českým dabingom.

Bonusy  
Na disku je aj niekoľko bonusov, ktoré som však ešte nevidel, preto ich nemôžem bližšie zhodnotiť, ale bonusy určite potešia.

Verdikt
Pekne spracovaná zberateľská edícia s pár bonusmi navyše, slušné pokračovanie série, ktoré určite poteší fanúšikov.

   
rregit | 11.9.2016 18:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
FAC edícia, krásne spracované

Video  
spokojnosť

Audio  
spokojnosť

Bonusy  
viac než hodina a pol bonusov

Verdikt
maximálna spokojnosť

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 12.8.2016 01:34

Balení  
front and backside from the hunger games part 1 edition is TOP, steelbook and lenticluar effect is also good

Video  
hunger games 1 and 2 was very good. hunger games mokingjay part 1 was the weaker film of all. but the quality of the blu ray ist ok

Audio  
music and audio from the blu ray was very good. soundeffects of the action parts was awesome. a little bit pitty that this blu ray have not german language

Bonusy  
this fullslip edition have many bonus material. character card and photo card quality was very high.

Verdikt
on the whole this FAC # 8 is like the other FAC edition very good. steelbook and bonusmaterial are very good

   
Uživatel z e-shopu Lars V. | 23.7.2016 10:21

Balení  
Beautiful full slip. Goodies are great. Highly recommended! a real good addition for all steelbook collectors. THANX FA!

Video  
Beautiful full slip. Picture quality is great. Highly recommended! a real good addition for all steelbook collectors

Audio  
Beautiful full slip. audio tracks sound great. Highly recommended! a real good addition for all steelbook collectors

Bonusy  
Beautiful full slip. Goodies & extra's are great. Highly recommended! a real good addition for all steelbook collectors

Verdikt
Beautiful full slip. Goodies are great. Highly recommended! a real good addition for all steelbook collectors

   
Uživatel z e-shopu Somlóvári K. | 20.6.2016 21:27

Balení  
It was excellent. The steelbook was in safe in the package. There was a cardbox outside and another one inside and lots of bubble foil.

Video  
I was very satisfied with the video. The colours are wonderful and what's more the pictures are very sharp.

Audio  
I was very satisfied with the audio too. The 5. 1 gives me the experience what I expected. It is perfect.

Bonusy  
The lenticular magnet is one of the nicest what I have ever seen. It is a great job. The full slip is also very nice.

Verdikt
It is a very good steelbook. It was worth to buy. I can recommend it to everyone. It is a nice edition.

   
Uživatel z e-shopu Wolfram S. | 18.6.2016 13:18

Balení  
Very good, i think more better is impossible, I think it is impossible, that the goods will be damage.

Video  
I like "The Tribute from Panem" very much, i was watching this movie 8-9 times - realy ! And in the cinema i was watching this movie 3!!!

Audio  
very good, but i am missing german language very, very much. In my home Theatrer i have a fantastic facility

Bonusy  
very, very good. I like it to get a lot of information about this movie, the actors, the spezial effects

Verdikt
i think the Tribute von Panem - Mockingjay Part 1 is one of the best Films i have ever seen with fantastic acters and a wonderfilm music

   
Uživatel z e-shopu Peter K. | 15.6.2016 16:17

Balení  
Top !

Video  
Top !

Audio  
Top !

Bonusy  
Top !

Verdikt
Super !

   
Lukáš | 20.8.2015 10:49 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
nádherný steelbook. na přední straně Katnis a nápis THE HUNGER GAMES MOCKING JAY PART I.na zadní straně reprodrozd v plamenech.

Video  
obraz dokonalý žádné zrnění.nemám co dodat prostě dokonalé bluray.film se mi hodně líbí patří k mym oblíbeným

Audio  
Pokud máte doma slušnou aparaturu, není co řešit. Dabing mě zcela míjí a originální zvuková stopa nemá chybu.

Bonusy  
Bonusy potěší, hlavně, protože jsou s českými titulky. Doufám, že na dalším díle uvidíme více ze zákulisí.

Verdikt
Film celkově překvapil, i když není tak akční, jako jeho předchozí díly, přes to dokáže zaujmout....

   
john connor | 9.8.2015 04:34 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Číslované edice na náš trh přinášejí určitou prestige a za každou takovouto vydanou edici jsem moc rád.

Video  
Video kvalita je na velice dobré úrovni a jsem s ní celkově velice spokojen. Nezachytil jsem přítomnost vad.

Audio  
Audio kvalita je na velice dobré úrovni a jsem s ní celkově velice spokojen. Hodnotím pouze originální zvukovou stopu.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Musím říct, že jsem s tímto vydáním opravdu velice spokojen a rád jsem zařadil tento titul do své kolekce.

   
jaturcat | 3.8.2015 10:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Dokonalé sběratelské balení. Nádherný Steelbook a velmi pěkný lentikulární magnet. Doprovodné materiály taky potěší.

Video  
Obraz odpovídá HD standardu. Barvy a jas jsou vynikající. Detaily jsou dobře prokreslené - spokojenost.

Audio  
Zvuk jak originální, tak i český dabing, je v DTS HD Master 5.1 - takže maximální spokojenost. Dabing je vcelku povedený.

Bonusy  
Více jak hodina a půl bonusových materiálů a vesměs s českými titulky. Zajímavé jsou např. vystřižené scény.

Verdikt
Předposlední díl kvalitní tetralogie v dokonalém sběratelském balení. Velmi povedená edice - jasná koupě !

   
bearlol | 29.7.2015 16:00 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Fantastic it has arrived it is a pleasure to receive a flawless product, many thanks because it was protected as it should.

Video  
It is perfect in every way, the visual is superb in it not aged is that of happiness, this one I was waiting impatiently Wouaaaa is great.

Audio  
The show is totally ensured by the DTS track but what a pity not to have it in French as well as subtitles that does not change the movie is really great.

Bonusy  
As always quality cards and a beautiful sleeve, enough never the bonuses.When will lenticular sleeve?

Verdikt
Again many thanks for your work, It's always a pleasure to make an order and receive your articles that are in each case superb.

   
Uživatel z e-shopu Alexander P. | 3.7.2015 19:00

Balení  
Very stable packaging of the Steelbook. Gladly more of this type.
Very beautiful and rare Steelbook. Am very pleased with her.

Video  
Excellent video quality. Very sharp, high-resolution pictures. I like it very much. One of the best resolutions.

Audio  
Excellent high-definition sound quality. Very sharp and clean sound. I like most particularly with headphones.

Bonusy  
The bonus is more than enough. More really is not. Especially as the effects are produced just great.

Verdikt
I'm very happy about this Steelbook. Do not regret a penny of the purchase. Recommend buying the Steelbook you.

   
Uživatel z e-shopu GIAN LUCA S. | 18.6.2015 03:19

Balení  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

Video  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

Audio  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

Bonusy  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

Verdikt
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 13.6.2015 09:08

Balení  
Fantastic Steelbook edition, love it! Hope that more will come sooner, will not hasitate to get more Steelbooks like this!

Video  
Fantastic Steelbook edition, love it! Hope that more will come sooner, will not hasitate to get more Steelbooks like this!

Audio  
Fantastic Steelbook edition, love it! Hope that more will come sooner, will not hasitate to get more Steelbooks like this!

Bonusy  
Fantastic Steelbook edition, love it! Hope that more will come sooner, will not hasitate to get more Steelbooks like this!

Verdikt
Fantastic Steelbook edition, love it! Hope that more will come sooner, will not hasitate to get more Steelbooks like this!

   
Danka | 8.6.2015 09:03 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení se hodnotí úplně jednoduše,je nádherné.Zajímavý papírový obal,krásný steelbook,plus foto,karty a lentikulární magnet.Edice jak má být.

Video  
I zde vládne spokojenost,obraz vypadá dobře,je ostrý,akční scény přehledné,prostě tak, jak by na blu- ray vypadat měl.

Audio  
I zde vládne spokojenost,český dabing stejný jak u dvojky.U některých herců mi český dabing neseděl,ale to je o zvyku,párkrát zkouknuto a už si zvykám.

Bonusy  
Bonusů je méně než u dvojky,ale i tak tu hodinku najdete a jsou i s českými titulky,takže i zde spokojenost.

Verdikt
Parádní edice,která se vyplatí.Krásný steelbook i papírový obal,dobrý obraz i zvuk.Dobré pokračování příběhu.

   
Sdoom | 2.6.2015 22:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
V pořadí osmá edice FAC zaujme nejvíce asi lentikulárním magnetem, který vypadá naprosto luxusně. Jinak je to samozřejmě standardně velká paráda, ačkoli potisk fullslipu se mi tak úplně nelíbí. Menu disku je absolutně dokonalé, jen nechápu, proč je v češtině.

Video  
Obraz odpovídá vysokému standardu nového filmu, nicméně detaily by mohly být ještě o stupínek detailnější.

Audio  
Originální zvuková stopa je také v podstatě bez připomínek, vše zní přirozeně, akční scény jsou dostatečně hlasité, dialogy čisté a jasné.

Bonusy  
Zhlédnul jsem jen vystřižené scény, které byly vystřižené po zásluze. :-) Celkově ale určitě dostatečná bonusová nálož s CZ podporou, takže fanoušci filmu si určitě přijdou na své.

Verdikt
Film se mi bohužel nelíbil, takže jsem si tuto edici nenechal, ale jinak je určitě moc pěkným artiklem do sbírky.

   
Uživatel z e-shopu Boris B. | 2.6.2015 19:36

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
lukasd | 2.6.2015 15:52 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
balenie nema chybu, vonkajsie bale dost pevneho kartonu, vnutri s nachdza steelbok , zberatelske karty a fotky postav

Video  
video je stadartej hd kvalite nic viac nic menej nemam co kto mu viac dodat

Audio  
audi je tak tie dostupne 5.1 sustave tak to pohode staci na domace pouzitie

Bonusy  
bonusou tam nie as tolko co som cakal mohlo by ich byt pripadnie nieco s dalsieho dielu pre fanusikou

Verdikt
verdikt je je to velmi pekna edicia a oplatilo sa ju kupit ,dufam ze dalsi diel bude rovnako kvalitny

   
cenda133 | 2.6.2015 14:42 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
naprosto luxusní jsem z edice uplně unešenej !!!

Video  
není co vytknout !! pecka

Audio  
totéž,zvuk naprostá pecka !!

Bonusy  
moc bonusovej nejsem.. spíš si vybíram podle filmu ale tady zrovna bych jich snes víc :)

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Thorbjörn S. | 16.5.2015 06:31

Balení  
Super nice packaging and this edition, like most Filmarena exclusives, feels very luxurious and the magnet is just WOW!

Video  
Great transfer. Have not had any problems at all and this is one of the main reasons for me buying this edition if not counting the great extras and packaging.

Audio  
Very good, sounds good on my system, good transfer, clear and distinct where it has to be. Feels like the put some effort into it.

Bonusy  
Lots of extras. Not everything is that exciting but there's lots there to keep one occupied for hours.

Verdikt
Per usual, a great edition to anyone's collection when it comes the Filmarena's special editions. The Steelbook is amazing, the magnet makes it even more special and the movie itself is a good transfer and very enjoyable.

   
Uživatel z e-shopu Petr J. | 15.5.2015 20:24

Balení  
Nádherné limitované steelbook balení s exceletním artworkem a zajímavým doplňkem ve formě lentikulárního magnetu.

Video  
Co se týče videa, tak to je zpracováno ve vysokém standardu bez chyba a nedokonalostí, což je pro tento formát samozřejmostí.

Audio  
Překvapením je velmi kvalitní DTS HD-MA 5.1 česká zvuková stopa. Nehodnotím kvalitu českého dabingu.

Bonusy  
Nálož sedmi bonusů v délce přes 1,5 hodiny je dostatečným doplňkem zážitku z filmu. Všechny jsou ve kvalitě Full HD a opatřeny českými titulky - velké plus.

Verdikt
Přenádherný steelbook s dechberoucí grafikou fullslipu, lentikulárního magnetu i samotného steelbookového obalu.

   
autobusák | 15.5.2015 00:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Opravdu nádherné balení, stylový artwork jak vnější, tak vnitřní části, vpředu Katnis, vzadu symbol Reprodrozda.

Video  
obraz dokonalý žádné zrnění.nemám co dodat prostě dokonalé bluray.film se mi hodně líbí patří k mym oblíbeným.

Audio  
Pokud máte doma slušnou aparaturu, není co řešit. Dabing mě zcela míjí a originální zvuková stopa nemá chybu.

Bonusy  
Bonusy potěší, hlavně, protože jsou s českými titulky. Doufám, že na dalším díle uvidíme více ze zákulisí.

Verdikt
nádherný steelbook do mé sbírky.obraz je dokonalý ale už je to přece jen novy film,zvuk super i kdyš anglicky s cz titulky se mi líbí víc.

   
Uživatel z e-shopu Sherman T. | 11.5.2015 08:52

Balení  
Sleek packaging as usual.

Video  
Excellent video quality.

Audio  
Excellent audio quality.

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Will be buying more of such exclusives, love the lenticular magnets.

   
Uživatel z e-shopu Damon Mui V. | 11.5.2015 02:14

Balení  
The Package looked fantastic! The Fullslip cover and steelbook was put together very nicely and the artwork was high quality! Balíček vypadala fantasticky ! Fullslip kryt a steelbook bylo dát dohromady velmi pěkně apředloha byla vysoká kvalita !

Video  
The movie was very good and the blu-ray picture quality was very vivid and clear as always! Film byl velmi dobrý akvalita obrazu Blu- ray byl velmi živé a jasné jako vždy !

Audio  
Sound was excellent! Zvuk byl vynikající !

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Overall, the limited edition packaging was very well done and the addition of the lenticular magnet was a very nice touch. I would definitely purchase more packages like this as long as it is a film that I really enjoy watching. Celkově lze říci,limitovaná edice obal byl velmi dobře provedena apřidání lentikulární magnetu bylovelmi hezké . Rozhodně bych nakoupit více balíků takhle tak dlouho, jak to jefilm, který jsem opravdu vychutnat sledování .

   
snoufik | 8.5.2015 11:06 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook byl pořádně zabalen.Obraz je výborný a zvuk vynikající.Je to pěkná akční podívaná.!Doporučuji!....jsem naprosto spokojený!!!!!!!

Video  
Kvalita obrazu je vynikající jak je už u bluray disků zvykem. Akční scény jsou přehledné a je to prostě celé výborně natočené.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, myslím, že hudba krásně doplňuje děj. Na domácím kině je to opravdu paráda.

Bonusy  
Bonusů je opravdu hromada. Plusem je, že jsou v hd kvalitě a samozřejmě opatřeny českými titulky, takže spokojenost.

Verdikt
Další vymazlený sběratelský steelbook do sbírky. Jsem rád že jej mám ve své sbírce prostě paráda.

   
Uživatel z e-shopu LALLBEEHARRY N. | 5.5.2015 18:58

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Wang G. | 5.5.2015 11:48

Balení  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect too!

Video  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect too!

Audio  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect too!

Bonusy  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect too!

Verdikt
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect too!

   
Uživatel z e-shopu Šimon D. | 4.5.2015 12:50

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Krásny steelbook + očíslovaný. Pomer cena/výkon veľmi prijateľný. Neľutujem kúpu.

   
Aloman | 3.5.2015 16:12 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je parádní, pěkný steelbook, fotografie, kartičky, lentikulární magnet (i když já je moc neprožívám, přece jen je steelbook ukrytý v krabičce).

Video  
Zde není co vytýkat, obraz je na velmi vysoké úrovni (nový film - tak by to měl být už standard). Super.

Audio  
To samé co u videa. Zvuk na velmi vysoké úrovni (nový film = tak by to mělo být vždy). Super zážitek.

Bonusy  
Bonusová výbava je v pořádku, cca hodina a třičtvrtě s českými titulky, což samozřejmě potěší. Jsem spokojen.

Verdikt
Krásný steelbook v krásně edici, zde není snad co vytknout. Balení, video, audio, bonusy - vše je v pořádku.

   
Uživatel z e-shopu Jakub K. | 3.5.2015 11:33

Balení  
Splnilo očekávání...................................................................................

Video  
Splnilo očekávání...................................................................................

Audio  
Splnilo očekávání...................................................................................

Bonusy  
Splnilo očekávání...................................................................................

Verdikt
Splnilo očekávání...................................................................................

   
M.i.k.e | 1.5.2015 00:37 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
zatím nejhezčí čílsovaná edice v nádherném šubru,s lentikulárním magnetem a povedeným steelem prostě nemá chybu.

Video  
obraz bych čekal o něco lepší,nicméně jde pořád o solidní blu-ray standard..........................

Audio  
dabing jsem nezkoušel a ani nebud,originální stopa tradičně naprosto v pořádku......................

Bonusy  
bonusů není mnoho,ale mají českou podporu,což je vždycky plus a není to samozřejmost................

Verdikt
trochu škoda,že u nás Hunger Games nevychází nějak ucelně,každopádně tahle edice je opravdu must have záležitost.palec nahoru...

   
Pidibull | 28.4.2015 06:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je nádhera, k tomu se nedá nic vytknout. Edice od Filmareny vypadají úžasně, je znát, že si s tím vyhrají.

Video  
Obraz ostrý, jako žiletka. Křišťálovější, než křišťál. Na to, jak je film starý, tak se to povedlo na jedničku.

Audio  
Hodnotím jen českou zvukovou stopu, tu anglickou originální jsem ještě nezkoušel, ale určitě vyzkouším. Čeština je v DTS HD, originál v DTS HD.

Bonusy  
Bonusy jsem ještě neviděl, ale určitě se na ně chystám.

Verdikt
Každopádně nádherná edice, která je povinností každého sběratele mít tento kus doma ve své sbírce. Já jsem určitě nezaváhal. K tomu kartičku s limitovaným číslem. Super.

   
seko0408 | 26.4.2015 19:47 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balenie je absolutny luxus. Skoda ze podobnych edicii nieje na trhu viac a ze su obmedzene poctom, rychlo sa vypredaju a da sa povedat ze tie najluxusnejsie ocislovane steely maju len stastlivci alebo stali zakaznici ..

Video  
videu a obrazu nemam co vytknut ako pri vecsine inych filmoch aj tuna som s videom spokojny. Malo kedy sa stane aby som bol z obrazu sklamany.

Audio  
zvukova stopa je fajn, rovnako ako obraz ani pri zvuku a celkovo audio ci uz soundrack alebo zvukove efekty su na mieste aj v tomto pripade.

Bonusy  
bonusy zvyknem pozerat len zriedkavo, ak si na ne najdem cas, takze im nevenujem velku pozornost, aj ked si uvedomujem ze je to chyba. No je pravda ze vzdy sa potesim ak tam nejake su a o to viac ak su aspon s title.

Verdikt
Pekna cislovana limitovana edicia do zbierky, urcite sa podobnu limitku (nejednu) este chystam zakupit aj ked nemam priradene osobne cislo :)

   
Uživatel z e-shopu OSMAN D. | 26.4.2015 11:02

Balení  
limitovaná edice, připravené s péčí

Video  
limitovaná edice, připravené s péčí

Audio  
limitovaná edice, připravené s péčí

Bonusy  
limitovaná edice, připravené s péčí

Verdikt
limitovaná edice, připravené s péčí

   
MARTN | 25.4.2015 19:14 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tak toto limitované balení nemá chybu, skvěle odvedená práce, nádherné provedení krabičky a spousty dárků. Jen tak dál.

Video  
Video mi ma skvělé zparcovaní, ikdyž mi chybí oproti druhému filmu IMAX sceny a menu filmu je také jednodušší oproti předchozímu dílu.

Audio  
Jako vždy český dabing nijak filmu neškodí, ale originál je originál. Navíc český dabing mi k některým postavám nesedí.

Bonusy  
Klasicky film o filmu, který byl bohužel oproti zahraniční verzi zkracen na hodinku, alespon ma CZ titulky.

Verdikt
Celkově jsem s touto edicí nadmíru spokojen, doufám že takovýchto edic bude více-ro. Nebýt vyprodaná určitě ji doporučím dál.

   
Uživatel z e-shopu claudio B. | 25.4.2015 10:52

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Luboš1962 | 23.4.2015 18:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásna kolekcia, samotný steelbook ladený do medených farieb v súlade s celou sériou, zberateľské karty, 3D magnetka cez celú plochu steebbooku. Čo mi do celkového designu nesedí, to je kartónová krabička, ktorá je graficky aj farebne úplne inde ako design obalov série Hunger Games.

Video  
Video má dobrú kvalitu, nie je to však špičkový obraz. Škoda, že tu nie sú vsunuté IMAX sekvencie, tak ako to bolo v minulom diely.

Audio  
Zvuk je tiež dobrý, lepší je anglický originál. V akčných pasážach sa dostáva k slovu aj priestorový mix.

Bonusy  
Bonusová výbava slušná, plný počet bodov nedávam preto, že Bonton zredukoval film o filme, ktorý má na US vydaní až 2 a štvrť hodiny. Keď mohol byť kompletný v minulom diely, a to tiež trval vyše dvoch hodín, prečo ho teraz skrátili?

Verdikt
Predpríprava k záverečnému filmu je menej akčná a viac filozofujúca. Vydanie je to však skvostné, nechápem, prečo to takto neišlo od prvého dielu? Teraz máme v poličke zmesku amaraya bez bonusov, digibooku s kompletnými bonusmi a steelbooku so skrátenými bonusmi. Naozaj nevieme v tomto štáte robiť niečo poriadne???

   
Uživatel z e-shopu Jay Kwong Yiu C. | 23.4.2015 17:53

Balení  
quick delivery.
i received the item in 2 weeks time.
i was updated during the weeks. I'm relieved where my item is.

Video  
excellent image quality. the custom, aircraft, architecture, landscape are all sharply represented.

Audio  
excellent DTS. it would be great if it has atmos.
I was once struggling to choose between the Best Buy version from the US.

Bonusy  
there is a full slip, and there is a 1/4 slip.
what about release a lenticular slip version for Mockingjay Part 2?

Verdikt
there is a full slip, and there is a 1/4 slip.
what about release a lenticular slip version for Mockingjay Part 2?

   
Rankin Fitch | 23.4.2015 17:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Osmý titul z Filmarena Collection v mé sbírce. Báječná krabička ukrývající steelbook, kreditku, lenticular magnet, karty a fotky. Celkově vážně velká pecka! Jen tak dál!

Video  
Oproti lehce obrazově pokaženému druhému dílu je ten třetí na naprosto dokonalé úrovni. Obraz tedy parádní!

Audio  
Původní audiostopa je samozřejmě parádní. Český dabing je už běžně v takovýhle případech na nadstandardní úrovni.

Bonusy  
Spousta bonusového materiálu doplňujícího vznik a výrobu filmu, obsahují i českou titulkovou podporu. :-)

Verdikt
Kdo vychytal časově možnost objednat, si mne ruce. Kdo prohloupil nebo nestihl, si rve vlasy. Tohle je edice, která splňuje všechna očekávání sběratele.

   
jaredx | 23.4.2015 11:10 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Naprosto perfektní jako každá sběratelská edice od Film Areny. Překvapila magnetka - vypadá velice zajímavě

Video  
Tady není co vytknout - naprosto perfektní ale u nového filmu navíc s podobným rozpočtem se snad nedí čekat nic jiného

Audio  
Dabing perfektní navíc v 5.1 takže není tu jediný problém - čeština v tomto filmu navíc ani neruší - originál je ale lepší

Bonusy  
Bonusů je opravdu dostatek podpora v podobě českých titulků je příjemná - jinak si zde vybere skutečně každý

Verdikt
Perfektní, perfektní a opět perfektní jak zpracování balení, tak videa prostě skvělý film, který by neměl ve sbírce chybět

   
Uživatel z e-shopu salza S. | 21.4.2015 22:56

Balení  
I have rarely seen such a good packaging, the full slip is a must have and one of my favorites from film arena.

Video  
Very good hd mastering. The video is very clear and is a must see to every blu-ray lover. Highly recommended !

Audio  
The English track in DTS-HD Master 5.1 is very well regulated. As a French people, it's too bad there is no french track.

Bonusy  
Bonuses are very small, but the full slip edition with the beautiful lenticular magnet and all the goodies makes me forget it.

Verdikt
A very pretty edition of a good movie. The full slip and the lenticular magnet make this edition highly recommended !

   
Uživatel z e-shopu Kevin P. | 21.4.2015 11:52

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Catry J. | 21.4.2015 11:34

Balení  
Perfect Fullslip !! J'espère avoir le même pour la deuxième partie !!

Video  
Très bon film !!

Audio  
Pas de version française, dommage.

Bonusy  
Le Fullslip est Parfait !!

Verdikt
Parfait !! Merci !!

   
Uživatel z e-shopu Roger M. | 21.4.2015 11:31

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Gautreau L. | 21.4.2015 10:42

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Perfect

   
becanmar | 21.4.2015 10:39 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Co se týče balení nemám prakticky žádné výhrady. Full slip obal zajímavě zvolený, steelbook akorát škoda nějakého embosu nebo debosu, fotky, kartička, sběratelské balení jak má být. Ještě jsem ale nevyhodnotil můj postoj k lentikulární magnetu.

Video  
Video je na vysoké úrovni ale dle mého názoru by mohlo býti ještě lepší. Škoda že se tentokrát nezvolili při natáčení IMAX scény, jako bylo u druhého dílu. Trošku vytýkám i jednoduché menu, mohlo být více dynamičtější.

Audio  
DTS audio 5.1 česky i anglicky dobře rozezvučí aparaturu, ale ke sledování se přikláním k originálu s titulky. Dle mého názoru i zvolený dabing u některých postav nesedí.

Bonusy  
Bonusy jsou dostačující, blíží se ke dvěma hodinám. Jsou ve full hd a českými titulky. Trochu ale myslím, že velikostně ubírají kvalitě na filmu a zda by nebylo rozumnější dávat při délce bonusů 2 a více hodin dodatečné blu-ray. Poslední dobou mi to přijde trend, nacpat vše na jeden disk na úkor kvality filmu.

Verdikt
Pro mě jako fanouška Hunger Games must have záležitost, škoda že nejsou steelboky i první dvou dílů a doufám, že vyjde podobná edice u Síly vzdoru části druhé.

   
westbam | 21.4.2015 10:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Celá séria FA collection je neskutočná a veľmi sa z nej teším... týmto diskom pribudol ďalší skvost !!!

Video  
Celá séria FA collection je neskutočná a veľmi sa z nej teším... týmto diskom pribudol ďalší skvost !!!

Audio  
Celá séria FA collection je neskutočná a veľmi sa z nej teším... týmto diskom pribudol ďalší skvost !!!

Bonusy  
Celá séria FA collection je neskutočná a veľmi sa z nej teším... týmto diskom pribudol ďalší skvost !!!

Verdikt
Celá séria FA collection je neskutočná a veľmi sa z nej teším... týmto diskom pribudol ďalší skvost !!!

   
Ice07 | 21.4.2015 10:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tato edice je opravdu na velmi vysoké úrovni, toto by mělo být standardem. Velký dík filmareně. Toto je opravdu sběratelská edice.

Video  
Video je na velmi vysoké úrovni i tmavé scény jsou na velmi dobré úrovni. Není co vytknout. Doporučuji.

Audio  
Audio je také na velmi vysoké úrovni, originální stopa je skvělá a cz dabing je také dobrý. Není co vytknout. Doporučuji.

Bonusy  
Bonusů tam pár je, ale myslím, že tato edice by si zasloužila minimálně dvoudiskovou edici, ale i tak jsem spokojen.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici jakou velmi povedenou na vysoké úrovni a patří velký dík filmareně, jen tak dál. :-)))

   
Uživatel z e-shopu Kamil K. | 21.4.2015 10:05

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Ondřej F. | 20.4.2015 17:59

Balení  
Katniss Everdeenová prožívá nejtěžší období svého života. Ačkoli z Her čtvrtstoletí jakžtakž vyvázla se zdravou kůží a máma se sestrou jsou v bezpečí, její starosti ještě neskončily. Capitol srovnal se zemí Dvanáctý obvod, zahynuly tisíce lidí a Katniss pronásleduje pocit viny. Navíc Peeta Mellark, její partner z Her, zůstal v rukou nepřátel. Na čelo odboje se postavil Třináctý obvod, i když jen donedávna se o jeho existenci téměř nic nevědělo. Válka přináší oběti na obou stranách, rozdíly mezi dobrem a zlem se stále více stírají.

Video  
Katniss Everdeenová prožívá nejtěžší období svého života. Ačkoli z Her čtvrtstoletí jakžtakž vyvázla se zdravou kůží a máma se sestrou jsou v bezpečí, její starosti ještě neskončily. Capitol srovnal se zemí Dvanáctý obvod, zahynuly tisíce lidí a Katniss pronásleduje pocit viny. Navíc Peeta Mellark, její partner z Her, zůstal v rukou nepřátel. Na čelo odboje se postavil Třináctý obvod, i když jen donedávna se o jeho existenci téměř nic nevědělo. Válka přináší oběti na obou stranách, rozdíly mezi dobrem a zlem se stále více stírají.

Audio  
Katniss Everdeenová prožívá nejtěžší období svého života. Ačkoli z Her čtvrtstoletí jakžtakž vyvázla se zdravou kůží a máma se sestrou jsou v bezpečí, její starosti ještě neskončily. Capitol srovnal se zemí Dvanáctý obvod, zahynuly tisíce lidí a Katniss pronásleduje pocit viny. Navíc Peeta Mellark, její partner z Her, zůstal v rukou nepřátel. Na čelo odboje se postavil Třináctý obvod, i když jen donedávna se o jeho existenci téměř nic nevědělo. Válka přináší oběti na obou stranách, rozdíly mezi dobrem a zlem se stále více stírají.

Bonusy  
Katniss Everdeenová prožívá nejtěžší období svého života. Ačkoli z Her čtvrtstoletí jakžtakž vyvázla se zdravou kůží a máma se sestrou jsou v bezpečí, její starosti ještě neskončily. Capitol srovnal se zemí Dvanáctý obvod, zahynuly tisíce lidí a Katniss pronásleduje pocit viny. Navíc Peeta Mellark, její partner z Her, zůstal v rukou nepřátel. Na čelo odboje se postavil Třináctý obvod, i když jen donedávna se o jeho existenci téměř nic nevědělo. Válka přináší oběti na obou stranách, rozdíly mezi dobrem a zlem se stále více stírají.

Verdikt
Katniss Everdeenová prožívá nejtěžší období svého života. Ačkoli z Her čtvrtstoletí jakžtakž vyvázla se zdravou kůží a máma se sestrou jsou v bezpečí, její starosti ještě neskončily. Capitol srovnal se zemí Dvanáctý obvod, zahynuly tisíce lidí a Katniss pronásleduje pocit viny. Navíc Peeta Mellark, její partner z Her, zůstal v rukou nepřátel. Na čelo odboje se postavil Třináctý obvod, i když jen donedávna se o jeho existenci téměř nic nevědělo. Válka přináší oběti na obou stranách, rozdíly mezi dobrem a zlem se stále více stírají.

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 20.4.2015 17:14

Balení  
Une édition limitée a 100 exemplaires dans une verdikn 1/4 slip , dommage qu'il n'y ais aucune numérotation

Video  
Un très bon film , beaucoup coup plus sombre et noir que ces 2 précédents Hunger Games et Hunger Games l'embrasement

Audio  
Dommage cette absence de Version Française mais la Version Originale est tout de même présente et suffisante

Bonusy  
Les bonus ne valent pas l'édition Full Slip limité mais sont toutefois assez correct pour une édition 1/4slip

Verdikt
Un film qui pour ma part fait très bien son job et vivement de découvrir la suite, cela reste plus sombre que l3s deux premiers HG

   
Beyonder | 20.4.2015 12:19 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Moje prvni sberatelska edice od Filmareny a musim rict ze pecka :) uz se tesim na dalsi. Baleni vypada uzasne, karticky a fotky jsou take perfektni :)

Video  
Perfektni filmovy zazitek :) ostry a skvely obraz. Ted uz se zase jen pockat rok na pokracovani :D vsem doporucuji!!!

Audio  
Uzasny a cisty zvuk, cesky dabing se samozrejme opet vydaril na 100 procent, puvodni verzi filmu nemohu zatim hodnotit.

Bonusy  
K bonusum jako takovym jsem se jeste nemel cas dostat...ale jako bonus beru celou tuhle edici a vsechny jeji sberatelske casti :)

Verdikt
Naprosto bezvadna a uchvatna edice pro kazdeho, koho aspon trochu chytlo Hunger Games :) jsem opravdu rad, ze jsem ji chytl.

   
audinmen | 19.4.2015 10:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Výborně zpracovaný steelbook. Jak přední tak zadní strana s velice pěkným.Výborný artwork jak vnějších, tak i vnitřní strany.

Video  
Obraz je opravdu velmi povedený se sytými barvami.NO PROSTĚ SUPER, SUPER, SUPER, není co víc dodat a napsat. Jak jsem psal, velice povedeny film

Audio  
Zvukové stránce nelze vytknout vůbec nic. A i dabing se u tohoto filmu povedl, i když originál je stejně lepší

Bonusy  
Bonusy jsem shlédnul všechny a naprostá paráda.Slušná porce doplňujících informací v podobě bonusového materiálu

Verdikt
Steelbook byl pořádně zabalen.Obraz je výborný a zvuk vynikající.Je to pěkná akční podívaná.!Doporučuji!....jsem naprosto spokojený!!!!!!!