Hodnocení GRAVITACE Speciální edice 3D + 2D (Blu-ray 3D + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 6 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:12.3.2016
Uživatel z e-shopu Martin P. | 12.3.2016 10:28

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Zdeněk N. | 6.2.2016 12:04

Balení  
- bez komentáře -

Video  
Video a 3D efekty pěkné ale obsah filmu ubohý a americky nesmyslný, akorát klame diváka při při obsahu skutečnosti

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Hezké 3D efekty , audio taky pěkné akorát obsah filmu je úplně hloupý, je vidět, že je určen pro skupinu lidí, kteří nad obsahem nepřemýšlí, nebýt to nahrané v 3D tak mě film nezaujme, co je na filmu moc hezké, jsou záběry země z vesmíru.

   
Uživatel z e-shopu Tiago R. | 31.10.2015 15:37

Balení  
Excellent packaging! Lots of boxes and bubble wrap - all items very well packed and safe! Top service from FilmArena. Always looking to buy again.

Video  
Stunning video quality. Bitrate on average for a Blu-ray disc. Crisp image and deep colors. Very impressive!

Audio  
Awesome audio! Clear voices, environment sounds beautifully arranged and well distributed by all the speakers.
The only complaint: it should come with the Dolby Atmos audio track.

Bonusy  
Good content of bonus features! There are good extras on the film disc and it comes with Bonus Features disc full of special content!

Verdikt
An awesome film packed in a beautiful and great edition! I Fully recommend this one to the true collectors!

   
Uživatel z e-shopu Roman T. | 23.9.2015 12:33

Balení  
Klasický amaray + rukáv ve stejném duchu. Vevnitř najdete 3 černé disky a vnitřek obalu nemá žádnou grafiku. Steelbook by této verzi slušel více.

Video  
Ačkoliv se příběh dá převyprávět za minutu, u tohoto filmu o to nejde - nehraje si na to. Zážitek je hlavně z grafického zprcování jak ve 2D tak i ve 3D - tam je to úžasné.

Audio  
K audiu snad ani není co dodat. Je to prostě špičková kvalita, kde si autoři opravdu hrají s prostorovým zvukem.

Bonusy  
Tady také není nic, co by se tomu dalo vytknout. Spousty bonusů najdete na 3D disku + samozřejně na speciálním disku s bonusy.

Verdikt
Pokud hledáte film plný efektů, je toto pravá volba - děj neočekávejte. Jak už jsem zmínil, steelbook by této verzi slušel více.

   
lokem22 | 28.4.2015 00:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení vypadá tak, jak jsem očekával. Modrý amaray s celekm pěkným potiskem. Velice mě potěšilo, že uvnitř najdeme celkem povedený artwork.

Video  
Tak video je samozřejmně skvělý, nic jiného jsem ani nečekal. Tvůrcům se opravdu povedlo prostředí filmu - tmavý vesmír, nádherně barevná Země, vesmírné moduly, ... Prostě super podívaná.

Audio  
Film jsem sledoval s českým dabingem, a musím říci, že audio je na velmi vysoké úrovni. Výbuchy, dýchání, dabing... vše pusobí opravdu dobře. Palec nahoru.

Bonusy  
Bonusů je hodně, a jsou rozhodně velice zajímavé a povedené. Je dobře, že u nich najdeme i české titulky.

Verdikt
Celkově po vizuální stránce je to výborný film, nicméně po stránce dějové mě to úplně neuchvátilo, a čekal jsem od toho víc.

   
vorez | 31.3.2015 15:02 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Pěkný rukávek s novou grafikou, uvnitř nalezneme 3 disky (3D verzi, 2D verzi, bonusový disk). Vnitřní artwork bych uvítal....

Video  
Bezdebat referenční Blu-ray disk. Tento film staví na jedinečném vizuálu s dlouhými záběry a vypiplaných detailech. Tento zážitek se povedlo přenést i na domácí kina. Černá je opravdu černá a obraz je ostrý jako břitva. 3D zde má opravdu smysl a prohlubuje jedinečný zážitek. Po Avatarovi nejlepší práce s 3D efekt

Audio  
Platí zde to samé co u obrazu. Brilatně odvedená zvukařská práce. Zvuky jsou vnímány z vnitřku skafandru Sandy Bullock, protože zvuk se ve sesmíru nešíří. K tomu je přizpůsoben i fantastický soundtrack. Marně hledám v paměti lepší zvukový zážitek...

Bonusy  
Tři hodiny bonusového materiálu s českými titulky a v 1080p. Co víc si přát? Bonusy vám představí tvorbu všech složek filmu a jsou velmi poutavé. 3h utečou jako voda a pomohou Vám ještě více docenit zážitek z filmu, který je už tak jedinečný.

Na této speciální edici najdeme také hodinu nových bonusových materiálů.

Verdikt
Tato edice vychází v zahraničí v podstatě lepším vydání. Kromě bonusového disku také nabízí zvuk v Dolby Atmos a "Silent" verzi filmu bez hudebního doprovodu, takže tato speciální edice je velmi slabý odvárek oproti té v zahraničí