Hodnocení Projekt minulost (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:28.9.2015
Logan | 28.9.2015 14:04

Balení  
Obyčejný plastový obal

Video  
Obraz je stylizovaný do home videa, ale jinak je ostrý a čistý. Občas je však nepřehledný díky typické rozkývanosti. Formát obrazu je 16:9

Audio  
Zvuk je vynikající se spoustou momentů, kdy zahřmí na plno. Jazyk je mimo jiné v angličtině Dolby Digital 5.1. Snímek neobsahuje český dabing. Film je podpořen mimo jiné českými titulky.

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Partička chytrých středoškoláků najde plány, podle kterých postaví stroj času, kterým mohou cestovat do minulosti. Počáteční nadšení a užívání si, pomalu vyprchá, když se začnou vršit stále tragičtější důsledky jejich cest. A pokaždé, když to chtějí napravit, způsobí akorát další problém. Sci-fi snímek zaobírající se cestováním v čase je určen převážně teenagerům, a to nejen vzhledem k věku postav a hudebnímu doprovodu, ale hlavně vzhledem k určité povrchnosti tedy chybám čí otazníkům týkající se pohybu hrdinů v minulosti, a kterým se tvůrci prakticky nevěnují. Jedna scéna odehrávající se na hudebním festivalu je pak zbytečně dlouhá a celá působí, jak z klipu na MTV a měl jsem chuť koukání přerušit. Naštěstí pak film zase začal slušně šlapat. Až na tu jednu výjimku má snímek dobré tempo, pohodové herecké výkony a několik vtipných scén. Dobře zvládnutý je i po trikové stránce. Film je z žánru tzv. found footage, či spíše „jakože home videa“, čímž hodně připomíná vynikající Kroniku. Bohužel to má za následek občasnou nepřehlednost. Z přivřenýma očima jsem se pobavil, ale stačilo mi to jednou.
60 %