Hodnocení FAC #15 JOHN WICK DEVIL FULLSLIP EDITION + LENTIKULÁRNÍ MAGNET Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 53 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:16.3.2017
Janis | 16.3.2017 12:15 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Kvalitní a pěkně provedený steelbook s pěkný artworkem jak na obalu steelbooku, tak i uvnitř něj.

Video  
Obraz je perfektní kvality tak jak je u Blu-ray disku zvykem. K obrazu není co vytknout.

Audio  
Zvukový výstup je perfektní kvality tak jak je u Blu-ray disku zvykem. Součástí je i zvuk v kvalitě Dolby Atmos.

Bonusy  
Bonusy na disku vždy potěší a pokud jsou k nic české titulky, je to ještě lepší. Za mě spokojenost.

Verdikt
Perfektní balení skvělého filmu. Co k tomu dodat. Naprostá spokojenost.

   
MarcX | 3.1.2017 15:33 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
FilmArena Collection #15. Sběratelský do černé barvy laděný FullSlip cover s potiskem Keanu Reevese, hlavního představitele snímku, jenž ztvárnil roli Johna Wicka (přední strana) a bígla Andy, jenž ztvárnil roli Daisy. Na přebalu lze nalézt taktéž originální název filmu a frázi „Vrací se do hry, kterou umí nejlépe“ v anglickém jazyce, která charakterizuje celý snímek. Uvnitř balení se nachází lentikulární magnet s 3D efektem třetí generace, 7 sběratelských karet s postavami, replika mince z filmu, 32-stránkový PhotoBook a číslovaná plastová sběratelská karta. To vše uvnitř krásného šubru s holografickou samolepkou, na níž je uvedeno unikátní číslo edice. Potisk Steelbooku je odlišný od artworku balení a zobrazuje Johna Wicka s bouchačkou a mottem „Odplata je vše, co mu zbylo“ v anglickém jazyce. Hodnocení 10/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 2,35:1, tudíž naprosto identickým formátem, v němž byl snímek natočen. Kvalita videa je na vysoké úrovni, blu-ray disk nabízí prvotřídní zážitek. Hodnocení 8/10.

Audio  
Originál: Dolby Atmos, český dabing: Dolby Digital 5.1. Zvuk velmi kvalitní a na té nejvyšší možné úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. Hodnocení 10/10.

Bonusy  
Film John Wick disponuje českými i anglickými titulky. Disk se pyšní 7 bonusy o celkové stopáži 00:51:16 hod. Všechny bonusy jsou v HD rozlišení a obsahují českou titulkovou podporu. Hodnocení 8/10.

Verdikt
TIP ZÁKAZNÍKA! Celkové hodnocení 9/10. Výjimečně kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 85%, 701-900Kč = 70%.

   
Uživatel z e-shopu Petr D. | 16.11.2016 00:04

Balení  
Balení ve FAC nelze než pochválit. S každou další vydanou edicí přichází Filmaréna s vylepšením, což je super.

Video  
Obraz má celkově tmavší podání. Černá barva je temná a čistá bez zrna ve tmavých scénách. Film by zasloužil lepší ostrost. Formát obrazu 2,35:1, disk BD 50

Audio  
Zvuk je uložen na disku v angličtině Dolby Atmos a v češtině DTS-HD Master Audio 5.1, titulky jsou přidány české a anglické.

Bonusy  
Menu disku je pohyblivé a obsahuje bonusy v HD s podporou českých titulků v celkové délce cca 51 min.

Verdikt
Akční střílečka s Keanu Reevesem v hlavní roli. Poměrně slušná bonusová výbava, obraz u hlavního filmu mohl být alespoň o chlup ostřejší.

   
Uživatel z e-shopu Tomáš H. | 31.10.2016 10:56

Balení  
Čo sa týka balenia, nemám mu vôbec čo vytknúť, pekný steelbook, v peknom fullslipe s ešte pár bonusmi navyše.

Video  
Obrazovej stránke filmu nemám čo vytknúť, obraz je ostrý a čistý, tak ako by mal na blu-ray disku vyzerať.

Audio  
Originálna zvuková stopa je výborná a nemám jej čo vytknúť, taktiež som bol spokojný s českým dabingom.

Bonusy  
Na disku je aj niekoľko bonusov, ktoré som však ešte nevidel, preto ich nemôžem bližšie zhodnotiť, ale bonusy určite potešia.

Verdikt
Čo sa týka balenia, nemám mu vôbec čo vytknúť, pekný steelbook, v peknom fullslipe s ešte pár bonusmi navyše.

   
karl001 | 25.10.2016 19:02 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

Video  
Není moc co vytknout ani v tmavých scénách.

Audio  
Velmi dobrý, jeden ze dvou prvních filmů se zvukem Dolby Atmos 7.1, to ale neocením - velmi dobrý zvuk, ne ale referenční.

Bonusy  
Přes 51 min. v HD 1080p a s CZ titulky, co víc si přát? Dobrá práce.

Verdikt
Jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
Uživatel z e-shopu Jessica H. | 21.10.2016 21:16

Balení  
Overall, I prefer the Angel steelbook package over the Devil edition as it feels more complete. Some of the artwork is repeated several times so it feels a little less well-thought out. However, the inclusion of the coin made this a must-have.

Video  
The video presentation is excellent for the most part, especially the pop of the nightclub scene. Color grading choices were a bit distracting in some scenes (e.g., the green-gold tint of the city watered down fine details).

Audio  
John Wick features an English Dolby Atmos audio track, I am thrilled that the Czech disc includes this as well. While many collector's may not have an Atmos capable setup yet, this is a nice way future-proof for an eventual upgrade.

Bonusy  
A nice (if meager) election of on-disc extras: Don't F*#% With John Wick (1080p; 15:17), Calling in the Cavalry (1080p; 11:58), Destiny of a Collective (1080p; 6:19), The Assassin's Code (1080p; 5:18), The Red Circle (1080p; 6:26), and N.Y.C. Noir (1080p; 6:00). As for the steelbook goodies, I LOVE the coin FilmArena included.

Verdikt
Overall this is a very nice steelbook package from FilmArena. I absolutely love the coin they included with this, I feel like I own a piece of film history in a way. Both the Devil and Angel editions were nicely done - they made it so hard to choose I had to get both!

   
bearlol | 5.9.2016 20:57 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Comme toujours un paquet avec une protection exemplaire qui est de rigueur pour cette tres belle édition qui est vraiment réussie. Merci de mettre a chaque fois du papier bulle c'est vraiment indispensable pour ce Steelbook. Travail impeccable comme a chaque fois.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment donc pas de notation pour le coté vidéo ainsi que pour la bande son mais ce qui ne serais tardé et bien sur les bonus seront visionnés ultérieurement également.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment donc pas de notation pour le coté vidéo ainsi que pour la bande son mais ce qui ne serais tardé et bien sur les bonus seront visionnés ultérieurement également.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment donc pas de notation pour le coté vidéo ainsi que pour la bande son mais ce qui ne serais tardé et bien sur les bonus seront visionnés ultérieurement également.

Verdikt
Encore une fois, je vous remercie beaucoup pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition, qui, comme a chaque fois est exceptionnelle, bonne continuation et faite nous plaisir avec des titres qui sortent du lot et des Steelbooks de votre propre réalisation sans oublié des COLLECTOR'S BOX de qualités.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 24.8.2016 14:30

Balení  
This is a very cool edition, with an amazing fullslip lookout. The bonus things are all perfect. Good job!

Video  
I am satisfied about the high definition video on this edition, on a bigger television looks the picture good.

Audio  
The best thing is, that the disc containes a hungarian 5.1 audio (and many others), this is very important for me!

Bonusy  
It is okay, what the disc includes on bonuses, not all the films can have many hours on them, I think it is all right so.

Verdikt
I can recommend the edition, this is a very-very good price for them. It is not just for collectors, a simple blu-ray lover can buy it too.

   
radimdimo | 24.7.2016 20:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Opravdu moc jsem toužil po angel edici Johna Wicka, ale nakonec jsem možná raději za tmavou Devil edici, neb John Wick nějaké ňuňátko není. Skvělý fullslip, hrátky se zápalnou šňůrou, samozřejmě kvalitní Photobook, karty, MOC pěkný prostorový letikulární magnet, "umorousaný steelbook", vše OK a max. spokojenost.

Video  
Skvělý. Video je na vysoké úrovni, ostrost, minimum šumu, výborné noční scény a samotná kamera snímku je výborná. Nepřeceňuju, tady fakt TOP.

Audio  
Dabing nepreferuji, takže nevím, ale je to 5.1. Na 5.1 jsem poslouchal i originální Atmos a nutno podotknout, že zde se s prostorovým zvukem opravdu pracuje. Kulky se odráží všude okolo vás, hudebně to má taky říz, takže opět šupa do plných.

Bonusy  
Bonusů je 6, když nepočítám audiokomentář režiséra, ale zatím je nemám projeté. Délkou jsme však přes 50 minut, názvy zní zajímavě a MAJÍ české titulky, natěšen jsem, jak bude čas, pustím si je všechny.

Verdikt
Mazec. John Wick mi přišel úžasný od prvního traileru, po prvním shlédnutí jsem trochu vystřízlivěl, ale po druhé, už domácí projekce z FAC jsem opět blažen. FAC Devil Edice je výborná, bonusem je mince v samostatném pouzdře. Chtěl jsem původně Angel edici, štěstí se na mne ale neusmálo, nicméně rozčílená Devil edice k Johnu Wickovi prostě sedne víc, to už teď musím uznat.

   
Marek P | 17.7.2016 10:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Na přední straně steelbooku dostaneme Nea aka Johna Wicka aka Keanu. Pro mě jeden z nejvíce povedených steelů.

Video  
Po obrazové stránce není filmu co vytknout a navíc perfektně zvládnutý střih dělá z tohoto kousku jeden z nejpovedenějších akčních filmů od dob Matrixu.

Audio  
Po zvukové stránce dostáváme pořádný nářez ve zvukové stopě DTS-HD Master 5.1 česky a nebo Dolby Atmos v originálním znění.

Bonusy  
Bonusy jsou přítomny a není jich málo. Na akčňák jich máme celkem dost a jsou také otitulkované. Takže naprostá spokojenost.

Verdikt
Perfektní akční film na modrém nosiči, který fanoušky určitě uspokojí. Pro mě byla povinnost si tento film pořídit.

   
Uživatel z e-shopu Peter K. | 29.6.2016 10:08

Balení  
vše nejlepší

Video  
vše nejlepší

Audio  
vše nejlepší

Bonusy  
vše nejlepší

Verdikt
vše nejlepší

   
Uživatel z e-shopu Somlóvári K. | 20.6.2016 21:53

Balení  
It was excellent. The steelbook was in safe in the package. There was a cardbox outside and another one inside and lots of bubble foil.

Video  
I was very satisfied with the video. The colours are wonderful and what's more the pictures are very sharp.

Audio  
I was very satisfied with the audio too. The 5. 1 gives me the experience what I expected. It is perfect.

Bonusy  
The lenticular magnet is one of the nicest what I have ever seen. It is a great job. The full slip is also very nice.

Verdikt
It is a very good steelbook. It was worth to buy. I can recommend it to everyone. It is a nice edition.

   
Studna24 | 20.6.2016 12:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
dusan_l | 15.6.2016 16:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad

Video  
Obrazovou stopu u tohoto blu - ray discu hodnotím jako zcela vydařenou. Obraz je bez chyb otrý a barevný.

Audio  
Zvukovou stopu u tohoto blu - ray discu hodnotím stejně jako u obrazu za velmi povedenou a zdařilou!

Bonusy  
Film se mi velmi líbil, dobry obal, bonusy s titulkama, obraz super a i po zvukove strance neni co vytknout. Povedeny kousek.

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce

   
Uživatel z e-shopu Boris B. | 5.5.2016 09:16

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Aloman | 24.4.2016 21:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Další z řady pěkných edic. Povedený šubr, povedená steelbook, kartičky a další přidané věci. paráda.

Video  
Absolutní spokojenost. Obraz je krásně čistý, bez vad, ostrý. Nový film a proto to vlastně není překvapení.

Audio  
Zvuková stránka je na velmi dobré úrovni. Hodnotím o originální anglické stopě a ta je parádní. Dabing nevím.

Bonusy  
Je zde necelá hodiny bonusů. Jsou s českými titulky a to je vždy obrovské plus. Obrovský bonus je ale sama tato edice.

Verdikt
Absolutní spokojenost. Parádní edice, technická stránka je na velmi vysoké úrovni. Bonusy s titulky, jsem spokojen.

   
Uživatel z e-shopu Nikos I. | 19.4.2016 23:09

Balení  
Amazing pack.........................................................................................

Video  
Perfect movie.......................................................................................

Audio  
Very clear..........................................................................................

Bonusy  
..........................................................................................................

Verdikt
Amazing movie.......................................................................................

   
shanvey | 12.4.2016 10:43 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Parádna edícia.

Video  
úžasný obraz.

Audio  
Perfektný zvuk a podarený dabing.

Bonusy  
Bonusov je dostatok a sú s titulkami.

Verdikt
Perfektná edícia.

   
Uživatel z e-shopu Damon Mui V. | 23.3.2016 23:48

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Excellent Edition to Add to the FAC Collection! Thank You!

   
jaturcat | 18.3.2016 10:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Opět velmi podařené speciální balení Filmarena edice. Krásný šubr, pořádná dávka doprovodného materiálu k filmu a nádherný steelbook.

Video  
Obraz bych hodnotil jako velmi slušný standard. Jelikož se jedná o vcelku nový film, tak jsem ani nic jiného nečekal.

Audio  
Se zvukem je to velmi podobné jako s obrazem. Prostě bluray standard. Nemám co bych vyknul. Povedený je i český dabing.

Bonusy  
Bonusového materiálu je dostatek - něco přes tři čtvrtě hodiny. Všechny obsahují českou titulkovou podporu.

Verdikt
Parádní film v krásné Filmarena edici. Mám obě dvě vydané edice a opravdu nevím, která z nich je lepší.

   
Uživatel z e-shopu POITEVIN C. | 6.3.2016 00:43

Balení  
One of the best edition, the fullslip is very premium in quality. The steelbook is really nice. Love it :)

Video  
The quality of the video is very high, this is high definition, colors are bright and clear, it's excellent !

Audio  
The quality of the audio is very high, this is high definition,soundi is rich and clear, it's excellent !

Bonusy  
Bonus are interesting, not a lot to say. It's always nice to know the background of a movie. Watch them !

Verdikt
One of the best edition, the fullslip is very premium in quality. The steelbook is really nice. Love it :)

   
Sdoom | 23.2.2016 12:39 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Zatím jsem film nerozbalil...ohodnotím správně ihned po zhlédnutí...................................

Video  
Zatím jsem film nerozbalil...ohodnotím správně ihned po zhlédnutí...................................

Audio  
Zatím jsem film nerozbalil...ohodnotím správně ihned po zhlédnutí...................................

Bonusy  
Zatím jsem film nerozbalil...ohodnotím správně ihned po zhlédnutí...................................

Verdikt
Zatím jsem film nerozbalil...ohodnotím správně ihned po zhlédnutí...................................

   
stu | 20.2.2016 23:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Toto balení je dokonalé díky Filmareně.

Video  
Po obrazové stránce je tento film na vysoké úrovni.

Audio  
Po zvukové stránce je tento film rovněž na vysoké úrovni.

Bonusy  
Toto vydání obsahuje přes 50 minut zajímavých bonusů s CZ titulky.

Verdikt
Díky Filmareně můžeme mít tento film v tomto dokonalém vydání doma.

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 18.2.2016 00:38

Balení  
It is perfect in every way, the visual is wonderful very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

Video  
It is perfect in every way, the visual is wonderful very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

Audio  
It is perfect in every way, the visual is wonderful very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

Bonusy  
It is perfect in every way, the visual is wonderful very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

Verdikt
It is perfect in every way, the visual is wonderful very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

   
petar99 | 16.2.2016 14:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
schizmo | 15.2.2016 10:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Roland | 14.2.2016 15:32 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Další z řady povedených filmarénovských edic.Sice lentikulární magnetka je úplně zbytečná jako vždy,navíc kopíruje přední stranu steelbooku,ale co se dá dělat.
Otočení stran steelbooku bylo nešťastné rozhodnutí a celkově kazí dojem z jinak parádní edice.

Video  
Blu-Ray standart kterému není téměř co vytknout.Solidní je i zpracování černé barvy.Za mě povedený film a povedený přepis na disk.

Audio  
Parádně burácivé Dolby Atmos v originále a i cz zvuková stopa není špatná (tím nemyslím dabing).Takže top.

Bonusy  
Necelá hodinka bonusů naštěstí i s českými titulky,což potěší.Příjemným bonusem je i lokalizované menu disku.

Verdikt
Parádní akční film ve vynikající obrazové a zvukové kvalitě.Společně se skvělou edicí si zaslouží pochvalu.Jen to řešení steelbooku je děs.

   
haamunaptra | 14.2.2016 11:53 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Jako vždy byla radost rozbalovat tuto FA kolekci. Precizní zpracování, zajímavě pojatý steelbook s hlavním hrdinou v lesklém provedení.

Video  
Bez debat perfektní ostrý obraz i v akčních scénách, skvělé barvy v bitce v nočním podniku a i v jiných nočních sekvencích si obraz zachovává svou kvalitu.

Audio  
Zní dobře hlavně v akčních pasážích, jak už to bývá, hudební doprovod je také vynikající a dotváří celou atmosféru filmu.

Bonusy  
Je radost zjistit, že bonusy zde jsou a dokonce obsahují českou titulkovou podporu, což je u tohoto snímku jedině dobře.

Verdikt
Skvělý film s Keanu Reevesem; pro mě po delší době povedený snímek s ním, který stojí mít za to v precizně zpracovaném sběratelském balení. Čekání na něj se vyplatilo.

   
Richard | 2.2.2016 10:38 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
gambrinus | 31.1.2016 10:49 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Dominico | 26.1.2016 09:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 17.1.2016 15:58

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

   
Maniac | 10.1.2016 12:27

Balení  
Opět Krásné balení této skvělé FAC Edice. Jako bonus přibalena mince s filmu. Pro mě zase jeden z krásných kousků do mé sbírky....

Video  
Video jak už to bejvá, je u těchto novějších filmů skvělé, nemám žádných výhrad - Spokojenost..................

Audio  
Audio opět skvělé. Jak originální zvuková stopa, tak i český dabing se náramně vyvedl...............

Bonusy  
Bonusů je celkem dost, plus navíc, jsou opatřeny českými titulky, takže tady není ani co vytknout.....

Verdikt
Co více dodat. Pro mě Skvělý film, který si zasloužil vydání v FAC Edici - i když se dlouho čekalo na vydání, tak to stálo za to......

   
snoufik | 9.1.2016 12:14

Balení  
S balením jsem naprosto spokojený, protože je opravdu luxusní. Opět je zde parádní fullslip je to super.

Video  
Kvalita obrazu je vynikající jak je už u bluray disků zvykem. Akční scény jsou přehledné a je to prostě celé výborně natočené.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, myslím, že hudba krásně doplňuje děj. Na domácím kině je to opravdu paráda.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Nádherné udělaný steelbook. Do sbírky a na vystavení na poličku jako dělaný. Film je super, jen škoda že to trvalo tak doluho.

   
Uživatel z e-shopu Radek M. | 9.1.2016 11:04

Balení  
Super balení. Krásný steelbook a dodatková mince je prostě skvělej suvenýr. Potisk krabičky je také super.

Video  
Bez větších výtek. Video pěkné a čisté. Je to trošku takový jiný film a je na něm vidět kvalita obrazu.

Audio  
Absolutně super. Většinou se vždy kouknu na dabovanou verzi a tady musím pochválit. Kvalitka. Doporučuji.

Bonusy  
Jak jsem již zmínil mince udělala radost. Mám rád takovéto typy bonusu. Co se týká digitálních bonusů, tak myslím že jich je tak akorát.

Verdikt
Celkem silný zážitek z filmu. Hlavně začátek člověka docela přiková a pak už je to neuszálá jízda bez zastávky.

   
capefear | 6.1.2016 16:02

Balení  
paradni ..............................................................................................................

Video  
............................................................................................................

Audio  
...................................................................................................................................................................................................

Bonusy  
...............................................................................................................

Verdikt
Kdo si pocka, ten se docka . Nebo : pozde, ale prece . :-) ...............................................

   
Ištván87 | 5.1.2016 22:22

Balení  
Tyhle nové sběratelské STEELBOOKY v lepších baleních mě opravdu nadchly a strašně mě mrzí, že většina toho co vyjde, mě vůbec nezajímá. Tohle balení je moc pěkný.

Video  
Video je perfektní, vyvážené, ostré, luxusní. A s ohledem na téma a žánr je to zkrátka perfektní. Paráda.

Audio  
Taky se to dobře poslouchá. S domácím kinem si to rozhodně užijete, protože tu není mnoho tichých momentů. Jakmile začne akce, je tu jen velmi málo momentů, kdyby to tu všechno nepráskalo, nebouchalo. :D

Bonusy  
Když si to sesumírujeme: Padesát minut bonusů, k tomu ta krásná lentikulární magnetka, mince, úžasný balení, STEELBOOK. Jo, není to špatné. A vzhledem k tomu, že se jedná o sympatickou akční jednohubku a ne výpravný sci-fi spektákl, tak i těch padesát minut bohatě stačí.

Verdikt
Cituji své hodnocení obsahu balení: "Tyhle nové sběratelské STEELBOOKY v lepších baleních mě opravdu nadchly a strašně mě mrzí, že většina toho co vyjde, mě vůbec nezajímá." KONEC CITÁTU. Celá tahle edice mě opravdu potěšil a pokud bude plánovaná dvojka taky tak dobrá jako jednička, moc rád si nákup zopakuji.

   
Milan89 | 5.1.2016 17:22

Balení  
Pěkný embosovaný šubr ukrývající originální steelbook na kterém jsou prohozeny strany (Přední/Zadní), Líbí se my i lentikulární magnet a další přidané hodnoty v této edici.

Video  
VIDEO je na tomto blu-ray disku na velmy vysoké urovni, obraz je krásně barevný a ostrý jako břitva.

Audio  
Na velmy vysoké urovni jako VIDEO je i AUDIO hlavně co se originálního zvuku týče, český dabing neurazí.

Bonusy  
Tato edice bonusový materiál obsahuje a jeho poměrně dost, bonusy obsahují českou podporu za co samozřejmě chválim.

Verdikt
Jedna z nejhezčích sběratelských edic která se nachází v mé sbírce, líbí se my i přiložená mince která je uložena zvlášť. Líbilo by se mi více takových to přidaných hodnot.

   
guri008 | 2.1.2016 20:16

Balení  
Zaujimava edicia s tmavym (alebo ak chcete - temnym) vizualom. Je super, ze tento temny ton zostal aj na steelbooku, aj na fullsipe. Angel edition sa mi vsak paci viac.

Video  
Farebne ladenie celeho filmu nic neubera jeho obrazovej kvalite, ktora je vyborna - radost pozerat.

Audio  
Pri akcnych filmoch audio kvalita vynikne zrejme najviac - a John Wick nie je ziadnou vynimkou. Vyborna praca!

Bonusy  
Zial, este som nevidel...............................................................................

Verdikt
Viackrat odlozena edicia John Wick je v paradnej kvalite - nech uz ide o audio/video kvalitu samotneho disku, alebo o spracovanie (steelbook, fullslip, pridane casti kolekcie). Angel edicia sa mi vsak paci o trochu viac.

   
Uživatel z e-shopu bejwlis | 2.1.2016 19:03

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Johnathan R. | 2.1.2016 11:57

Balení  
Fantastic all round package

Video  
Fantastic quality

Audio  
Fantastic quality

Bonusy  
Great content

Verdikt
Excellent all round package

both versions should be up for steelbook of the year

   
Dominico | 30.12.2015 15:22

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
autobusák | 29.12.2015 15:34

Balení  
Kolekce FA jsou vždy na vysoké úrovni.Tentokrát balení obsahuje ještě bonus - coin.Takže super......

Video  
Kvalitní obraz, který se neztrácí ani tmavých scénách - nedochází k jeho rozpití nebo kostičkování. Velmi dobrý obrazový přepis, který staví na své "noirové" atmosféře.

Audio  
Obsahuje i anglicky 7.1 dolby atmos,což je super. Jinak se mi dost libi použitý soundtrack ve filmu.

Bonusy  
Krom parádně udělaného menu v češtině (!!!) disk obsahuje i HD bonusy - a ano, mají CZ podporu formou titulků.

Verdikt
Film John Wick je skvělý akční film s vynikajícím Keanu Reevesem v hlavní roli. Před shlédnutím filmu bych nevěřil, že bude tento patřit k mým oblíbeným filmům...




   
Uživatel z e-shopu Christopher R. | 29.12.2015 13:24

Balení  
Amazing packaging packed to go around the world really impressed with the quality and protection used

Video  
Great film really impressed really gritty and very watchable, will definitely watch again and again.

Audio  
Great audio using Dolby atoms surround sound really makes the best of this film especially in the rain scenes.

Bonusy  
Loads of bonus footage and film information, really impressed with what comes in the box set excellent

Verdikt
Again filmarena brings out another fantastic addition to my collection, really impressive quality yet again.

   
Dezz66 | 29.12.2015 11:01

Balení  
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu goose | 29.12.2015 08:01

Balení  
****************************************************************************************************

Video  
****************************************************************************************************

Audio  
****************************************************************************************************

Bonusy  
****************************************************************************************************

Verdikt
****************************************************************************************************

   
Roman | 28.12.2015 22:37

Balení  
Naprosto luxusní vydání,které nemá chybu,moje další číslovaná edice FA a musím říci,že je to radost rozbalovat .

Video  
Obraz naprosto luxusní,nenajdete tam žádnou špínu a nepatrný lehký šum,který je ,ale sotva vidět film nějak nekazí.

Audio  
Zde musím velice pochválit český dabing,který je zde naprosto vynikající a hlavní hrdinové mají opravdu hlasy na míru vybrané,originální stopa je také na velmi dobré úro

Bonusy  
Bonusů je zde něco kolem 51minut,mají kompletně české titulky a velice zajímavé a navíc v HDkvalitě.

Verdikt
Tenhle film bude můj hodně oblíbený a jsem velice rád,že se k nám v tomto vydání dostal,protože nemít tento film doma je doslova hřích.

   
Roman | 28.12.2015 22:36

Balení  
Naprosto luxusní vydání,které nemá chybu,moje další číslovaná edice FA a musím říci,že je to radost rozbalovat .

Video  
Obraz naprosto luxusní,nenajdete tam žádnou špínu a nepatrný lehký šum,který je ,ale sotva vidět film nějak nekazí.

Audio  
Zde musím velice pochválit český dabing,který je zde naprosto vynikající a hlavní hrdinové mají opravdu hlasy na míru vybrané,originální stopa je také na velmi dobré úro

Bonusy  
Bonusů je zde něco kolem 51minut,mají kompletně české titulky a velice zajímavé a navíc v HDkvalitě.

Verdikt
Tenhle film bude můj hodně oblíbený a jsem velice rád,že se k nám v tomto vydání dostal,protože nemít tento film doma je doslova hřích.

   
Uživatel z e-shopu lee K. | 28.12.2015 16:05

Balení  
Great package

Video  
Great revenge movie

Audio  
Audio is good

Bonusy  
Excellent extras

Verdikt
Overall great package, value for money

   
Uživatel z e-shopu Bennani Y. | 28.12.2015 14:13

Balení  
very satisfying, nothing to say, excellent packaging, especially with DHL monitoring which is set up

Video  
very satisfying, nothing to say, excellent packaging, especially with DHL monitoring which is set up

Audio  
a little disappointed because it lacks the French language or the greater part VOSTFR movies you're selling

Bonusy  
not enough bonus and as usual no French version or VOSTFR, it would be cool to French version

Verdikt
filmarena very good collection, a little excessive price, but the quality is there, and it would really put a French version of your blu-ray

   
murcanek | 28.12.2015 10:39

Balení  
................................................................................................................

Video  
...................................................................................................................

Audio  
...........................................................................................................

Bonusy  
............................................................................................................

Verdikt
...............................................................................................................

   
Meldon | 28.12.2015 10:05

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
avatar | 24.12.2015 10:47

Balení  
Co rici k baleni EXCELENTNI,mince ta je fakt super doufam ze budou vsechny edice v tomto duchu, magnetka je taky dost dobra,

Video  
Video je perfektně vyhlazené a čisté, bez žádného rozmazání. Samozřejmostí je vysoké rozlišení a celková kvalita videa.

Audio  
Zvuková stopa u tohoto blu - ray discu je velmi dobrá a aparatura při akčních scénách nezklamala. Ok!!!

Bonusy  
bonusů není mnoho,ale i tak to stačí.Nechybí česká titulková podpora,což je vždycky plus............

Verdikt
Nejlepší film s Keanu Reeves od dob Matrixu ? To rozhodně ano. Je to krvavé,svižné a dobře se na to kouká.