Hodnocení ŠÍLENÝ MAX 4: Zběsilá cesta 3D + 2D (Blu-ray 3D + Blu-ray)

Celkem hodnocení: 30 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:11.11.2016
maik733 | 11.11.2016 20:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obalu davam pät hviezdiciek. Modrý blu-ray obal, ktory doplna pekny artwork z vonku aj vo vnutri, bez rusivych prvkov a reklam.

Video  
Jeden z najlepsich filmov, ake som videl, co sa obrazovej kvality tyka. Divak si vychutna kazdy detail ci uz v 3D alebo 2D.

Audio  
Vynikajuci obraz doplna snad este lepsi zvuk. Pri niektorych scenach sa triasol cely byt. Nemam ziadne vyhrady.

Bonusy  
Obsah bonusovych je materialov je dostacujuci. Komentare tvorcov, par vynechanych scen a podobne. Spokojnost.

Verdikt
Na film som sa velmi tesil a nadmieru splnil vsetky ocakavania. Klobuk dole pred rezisorom aj hercami.

   
dopita | 4.10.2016 14:28 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení nic moc. Jednak není uvnitř žádný artwork a ať mi pánové z Magic-Boxu netvrděj, že nebyl žádný k dispozici a za druhé mě trochu štve, že informace o zvukových a titulkových stopách jsou napsaný velice titěrným písmem.

Video  
Od současného filmu nemůžem čekat nic než top kvalitu. Trochu mě zklamalo 3d, přece jenom v těch zběsilejch akčních scénách navypadá uplně dobře.

Audio  
Dabing jsem zkusil asi na půl minuty a pak to přepnul na originál. Během úvodního Maxova monolgu je krásně vidět (slyšet), jak je českej dabing zvukově vykastrovanej.

Bonusy  
Je jich docela dost a všechny maj českou titulkovou podporu. Očekával bych ale trochu víc vystřiženejch scén.

Verdikt
Šílený max je šílenej film. Zběsilost která nemá obdoby. Dlouho se mi nestalo, aby mě ňákej biják takhle rozsekal!

   
ryan32 | 14.8.2016 20:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obyčejný amaray bez vnitřního artworku, takže klasika od Magic boxu. Oba disky stejné barvy, rozlišeny nápisem 3D. Přední obrázek pěkný, vystihující atmosféru filmu.

Video  
K videu nemám příliš velké výhrady, s kvalitou obrazu jsem spokojená, je ostrý s dobře vykreslenými detaily.

Audio  
Audio parádní, originální stopa je v Dolby Atmos, češtinu jsem zatím neviděla, jelikož preferuji film v originálním znění. Nenám co bych vytkla.

Bonusy  
Bonusů je hodinka a půl, za což jsem moc ráda. Všechny jsou zajímavé, ve vysokém rozlišení a opatřeny českou stopou. Tak by to mělo vypadat na všech discích.

Verdikt
Moc povedené pokračování Maxe s Tomem Hardym a Charlize Theron v hlavních rolí. Povinnost vlastnit pro všechny akční nadšence.

   
Dominico | 30.5.2016 11:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Vladislav R. | 25.5.2016 18:09

Balení  
Film se mi velmi líbil, dobry obal, super 3d efekty a i po zvukove strance neni co vytknout. Povedeny kousek.

Video  
Film se mi velmi líbil, dobry obal, super 3d efekty a i po zvukove strance neni co vytknout. Povedeny kousek.

Audio  
Film se mi velmi líbil, dobry obal, super 3d efekty a i po zvukove strance neni co vytknout. Povedeny kousek.

Bonusy  
Film se mi velmi líbil, dobry obal, super 3d efekty a i po zvukove strance neni co vytknout. Povedeny kousek.

Verdikt
Film se mi velmi líbil, dobry obal, super 3d efekty a i po zvukove strance neni co vytknout. Povedeny kousek.

   
Uživatel z e-shopu Jiří P. | 19.5.2016 09:24

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Supr

   
Darkfantasy | 5.5.2016 13:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal je MagicBox klasika. Prakticky cokoliv co od nich vyjde na dva disky vypadá přesně takhle. Obal bez potisku uvnitř. Oba disky stejný vzhled (jednobarevný s textem) kdy disky od sebe rozlišují jen písmena 3D.

Video  
Obraz filmu je v naprostém pořádku - v plném rozlišení s věrnými barvami. Mohu srovnávat s kinem (zatím 2D) a BD verze se mi líbí obrazově o něco více. 3D zatím nemohu hodnotit. Celkově je dílo obrazově velmi povedené - je vidět, že řada scén se točila "naživo" - tedy, že jde o opravdové scény bez CGI nebo pouze s minimální úpravou.

Audio  
"Nabušený" zvuk (sledováno v angličtině) - bez slyšitelných vad. Vzhledem k "divočejšímu" soundtracku jsem musel chvílemi tlumit, ale pouze kvůli sousedům a spícím dětem - jinak je zvuk v pořádku a výrazné změny hlasitosti souhlasí s celkovým vyzněním díla.

Bonusy  
Sledováno bezprostředně po filmu - velmi dobře doplňují divácký dojem a doznívající divokost celého díla. Jsou hodně zajímavé - především surové scény, natočené před digitální úpravou, včetně kaskadérských kusů. Přestavují natáčení filmu, jako poctivou práci a nechybí ani popis pocitů jednotlivých herců.

Verdikt
Film je skvělý, ale asi není pro každého, Má svou specifickou "punkovou" atmosféru, se kterou je potřeba počítat, jak v obraze, tak ve zvuku, tak v celém vyznění. Za BD (Full HD) jsem moc rád - bez kvalitního obrazu by byl požitek třetinový. Těším se na 3D.

   
Uživatel z e-shopu Vasil R. | 24.4.2016 13:02

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
KURO | 21.4.2016 10:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
voci baleniu nemam vyhrady - pri tejto 3D verzii sa mi paci este viac ako pri 2D verzii. Steel by bol ale este lepsi ;o)

Video  
video fantasticke - zamer rezisera dodrzany - mam rads taketo zrno v drsnych filmoch - ale inak poriadne prekreslene.

Audio  
nie je o com, v jine som bol na Dolby Atmos, ale domaca verzia splna maximalne ocakavania ake len mohli byt.

Bonusy  
nakolko su otitulkovane a je ich realtivne dostatok (aj tak si ich vzdy pozriem tak raz) u mna spokojnost.

Verdikt
fantasticky akcny narez, jede z najlepsich vobec - bez nejakeho prehanania - samozrejme nutnost vydiet v dobrom kine!!! ;o)

   
Uživatel z e-shopu Karel Š. | 13.4.2016 17:35

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Nikolay B. | 13.4.2016 15:53

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu milan H. | 30.3.2016 10:30

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Bender | 23.3.2016 05:49 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
----------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu Libor Š. | 20.3.2016 20:59

Balení  
Ok.

Video  
Ok.

Audio  
Ok.

Bonusy  
Nesledovano.

Verdikt
Vse Ok.

   
Uživatel z e-shopu Jaroslav Š. | 19.3.2016 11:21

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
100%

   
Uživatel z e-shopu Martin Č. | 18.3.2016 21:13

Balení  
Plastová krabička...

Video  
Dost dobrý obraz s občas mírně vidítelným filmovým zrnem,ale ani na třímetrovém plátně neruší a na obraz je radost se podívat.

Audio  
Absolutní bomba,která při řádné hlasitosti zbourá obývák nebo odpálí zesilovač :( .Potěšení pro vás i vaše sousedy:) .Řeč je somozřejmě o originální stopě Dolby atmos.

Bonusy  
Šílený film natáčený šílenými tvúrci s ještě šílenějšími kaskadéry.Neuvěřitelné.... Slušná řádka bonusů s českými titulky.

Verdikt
Tohle se musí vidět v kině.Nabušená akční jízda v správně oldschoolovém duchu .Něco podobného tu dlouho nebylo a dlouho nebude...

   
kenkaku | 6.3.2016 13:55 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal je MagicBox klasika. Prakticky cokoliv co od nich vyjde na dva disky vypadá přesně takhle. Obal bez potisku uvnitř. Oba disky stejný vzhled (jednobarevný s textem) kdy disky od sebe rozlišují jen písmena 3D.

Video  
Jak 2D tak 3D verze filmu jsou v 22:9 (pruhy nahoře+dole). Obraz vypadá perfektně a skutečně není si na co stěžovat.

Audio  
Originál Dolby Atmos, dabing Dolby Digital 5.1. na obou discích. taky mohla být snaha o DTS. No nic. Alespoň že lokalizace je profesionálně zvládnutá ("forced" titulky se zobrazují k dabingu automaticky bez nutnosti volby)

Bonusy  
Menu je otřesné. Takový grafický hnus se jen tak nevidí... Na 3D verzi není nic, bonusy jsou jen na 2D disku. Jsou v HD, otitulkované a nechybí ani vynechané scény (mé oblíbené)

Verdikt
až na skutečně hnusné menu a lehce odfláknutá kvalita zvukové stopy jde o příjemnou edici která neurazí.

   
Uživatel z e-shopu Roman C. | 5.3.2016 11:04

Balení  
dvoudiskové balení s 2D filmem i 3D s obalem s náhledem na hlavní postavu filmu postapokalyptického světa

Video  
skvělý vizuální zážitek promakaný do nejmenších detailů, je ve všech směrech přehledný a svého druhu nejlepší z nejlepších

Audio  
nejlepší dosavadní kousek v mé sbírce musel doplnit i skvělý soundtrack s hudbou Junkieho XL, je svého druhu víc než jedinečný

Bonusy  
bonusy nadupané disky, dávají divákovi více poznat a rozšířit svět okolo Maxe, zběsilými kousky kaskadérů z Austrálie

Verdikt
právem ocenění 6 Oskary tento zběsilý strhující kousek, který je pro milovníky akce a napětí jako dělaný. zvedám oba palce. bravo!

   
Uživatel z e-shopu Richard K. | 4.1.2016 12:57

Balení  
Balení je standardní pro BD - základní úchyty pro 2 disky (2D a 3D) - obsahuje všechny podstatné informace v českém jazyce. Chybí podrobnější výpis bonusů, ale asi není potřeba.

Video  
Obraz filmu je v naprostém pořádku - v plném rozlišení s věrnými barvami. Mohu srovnávat s kinem (zatím 2D) a BD verze se mi líbí obrazově o něco více. 3D zatím nemohu hodnotit. Celkově je dílo obrazově velmi povedené - je vidět, že řada scén se točila "naživo" - tedy, že jde o opravdové scény bez CGI nebo pouze s minimální úpravou.

Audio  
"Nabušený" zvuk (sledováno v angličtině) - bez slyšitelných vad. Vzhledem k "divočejšímu" soundtracku jsem musel chvílemi tlumit, ale pouze kvůli sousedům a spícím dětem - jinak je zvuk v pořádku a výrazné změny hlasitosti souhlasí s celkovým vyzněním díla.

Bonusy  
Sledováno bezprostředně po filmu - velmi dobře doplňují divácký dojem a doznívající divokost celého díla. Jsou hodně zajímavé - především surové scény, natočené před digitální úpravou, včetně kaskadérských kusů. Přestavují natáčení filmu, jako poctivou práci a nechybí ani popis pocitů jednotlivých herců.

Verdikt
Film je skvělý, ale asi není pro každého, Má svou specifickou "punkovou" atmosféru, se kterou je potřeba počítat, jak v obraze, tak ve zvuku, tak v celém vyznění. Za BD (Full HD) jsem moc rád - bez kvalitního obrazu by byl požitek třetinový. Těším se na 3D.

   
Uživatel z e-shopu Jakub P. | 22.12.2015 01:55

Balení  
Motiv na obalu je parádní, jen tak nikde jinde ho nevidím než na týhle edici, jako třeba u normální edice na BD a DVD. Potisk disku je černý, vnitřní artwork chybí.

Video  
Barvy jsou hezké, zaostření taky, celkově to má nádherný a kvalitní obraz. Doporučuji všem. Neměl jsem problém při sledování.

Audio  
Audio je kvalitní, český dabing ujde, originál je lepší, hudba od Junkie XL je prostě parádní, Doporučuji.

Bonusy  
Bonusů je tady docela hodně, jsou ve Full HD, také obsahují české titulky, jsou zajímavé, doporučuji kouknout.

Verdikt
Celkově jsem s edicí spokojen, akorát vnitřní artwork chybí, potisky disků taky mohli mít nějaký hezký motiv. Menu disku obsahuje pouze obrázek.

   
Uživatel z e-shopu Stanislav N. | 21.12.2015 21:38

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Som spokojný...

   
slayercz | 9.12.2015 09:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Film se mi velmi líbil, dobry obal, super 3d efekty a i po zvukove strance neni co vytknout. Povedeny kousek.

Video  
Film se mi velmi líbil, dobry obal, super 3d efekty a i po zvukove strance neni co vytknout. Povedeny kousek.

Audio  
Film se mi velmi líbil, dobry obal, super 3d efekty a i po zvukove strance neni co vytknout. Povedeny kousek.

Bonusy  
Film se mi velmi líbil, dobry obal, super 3d efekty a i po zvukove strance neni co vytknout. Povedeny kousek.

Verdikt
Film se mi velmi líbil, dobry obal, super 3d efekty a i po zvukove strance neni co vytknout. Povedeny kousek.

   
bkom1 | 6.12.2015 20:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Stále stejná ohraná písnička. Výborné balení 3D + 2D Blu-Ray. Chybí vnitřní potisk obalu a nepěkné potisky vlastních BR disků.

Video  
Dokonalý obraz!!!!! Vynikající barvy i kontrast!!!!!!!! Perfektní 3D provedení!!!!!!!!!!! Není co vytknout!!!!!!!!!!

Audio  
Dokonalý zvuk, troufám si říci referenční. Super dynamika i rozložení v prostoru. Dejte volume nahlas a užijete si film maximálně.

Bonusy  
Bonusy se mí líbí. 7 bonusů a délka 95 minut včetně cz titulkové podpory mě uspokojila. Můj oblíbený bonus vynechané scény nechybí.

Verdikt
Film vřele doporučuji. Kupodivu mi nechybí, že ve filmu nehraje Mel Gibson. Balení 3D + 2D Blu-Ray je skvělé.

   
Uživatel z e-shopu Žaneta K. | 20.10.2015 19:26

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Petr J. | 15.10.2015 19:05

Balení  
Odeslání filmů je přímo ukázkové. Velmi dokonale zabalené, každý titul jednotlivě a pak ještě bohatě vycpané bublinkovou fólií. i kdyby do toho pošťák kopal, nepoškodí to. :-)

Video  
3D video výborné, přehráváno na 55 palcovém Samsungu s aktivními brýlemi. Zážitek super, koukáme obrýlovaná celá rodina, popkorn po celém obýváku... :-)

Audio  
Zvuk naprosto jedinečný. Proháním to na 7.1 konfiguraci od Harman/Cardon a žena má stále rovná skleničky v kredenci. :-)

Bonusy  
Bonusy oproti verzím vydávaných v zahraničí - hlavně UeSeJ - jsou chudé. Na tom by měl vydavatel zapracovat. V čem je českej človíček jinej. :-(

Verdikt
Celkově vše hodnotím výborně. Obchod skvělý, filmy vynikající, proto bych si je asi nekupoval, dodání rychlé a hlavně předobjednávka dorazila o čtyři dny dříve, než oficiální prodej. SUPER.

   
Uživatel z e-shopu Pavel V. | 15.10.2015 08:28

Balení  
Obal veľmi vystihuje žáner a druh filmu. Fotografia je kvalitná a robí filmu veľmi dobrú a výstižnú upútavku.

Video  
Film je po technickej stránke na vysokej úrovni. Nikdy som zatiaľ nevynechal možnosť pozrieť si dobrý SCI FI alebo fantasy film. A formát 3D len tomu pridá na zaujímavosti.

Audio  
Iný zvuk ako v 5+1 kanálovom prevedení by som si už pri 3D filne nedokázal predstaviť. K priestorovému obrazu si treba vychutnať i priestorový zvuk.

Bonusy  
Ani na jednom DVD by podľa mňa bonusy nemuseli byť. Beriem ich len ako dôvod na vyplnenie voľnej kapacity disku.

Verdikt
Aj keď je to len opdvar oproti Mad Max s Melom Gibsonom, celkovo film hodnotím ako po technickej tak i po obsahovej stránke ako veľmi dobrý. Filmy SCI FI alebo fantasy sú mojou slabosťou.

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 10.10.2015 11:21

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Pokracovani Maxe nemohlo dopadnout lepe a ve 3D uzasna podivana.

   
Indian1 | 26.9.2015 15:53 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Grafická stránka u tohoto blu - ray discu je opravdu šílená!!!! Grafici jděte do p-----e.Proč tento film nemá vnitřní art work?

Video  
Obrazová stopa u tohoto blu - ray discu nemá žádné mínus. Obraz je absolutně dokonalý a je 100%. Palec nahoru!

Audio  
Zvuková stopa u tohoto blu - ray discu je, stejně jako u obrazu, naprosto dokonalá. Kdo má 7mi kanálový zesilovač, tak si to užije.

Bonusy  
Bonusovou stopu u tohoto blu - ray discu bohužel nemohu hodnotit, protože jsem jí neviděl. Jelikož dělám u filmu, tak si dovedu vybavit tu dřinu.

Verdikt
Tento film hodnotím jako skvělou akční podívanou a musel jsem si koupit i díly předcházející, ikdyž mají "trošku" starší nádech.

   
Uživatel z e-shopu Pavel P. | 23.9.2015 13:36

Balení  
Balení je už snad tradiční, modrá krabička, dva černé disky a jednostranný artwork. Samozřejmě sběratelé (což já nejsem) si pořídí futurepack či steelbook.

Video  
Smekám před tvůrci, videu nemám šanci vytknout sebemenší detail. Video je excelentní, 3D jedno z nejlepších za poslední roky.

Audio  
Zde se asi dá okopírovat předchozí hodnocení. Atmos je dnes asi špička a zvuk je fantastický. Dabing je vcelku slušný, ale DD 5.1 je slabým odvarem originálu. Za to jednoznačně nekompromisních 5 hvězdiček.

Bonusy  
Ještě jsem je všechny neviděl, ale dokument o filmu je opravdu skvělý. Nejsem nějaký blázen do bonusů, ale tady už nyní dávám 5 hvězd a to jsem neviděl zdaleka všechno.

Verdikt
Nelze napsat, že se jedná o film roku, protože uvidíme ještě Terminátora, Star Wars či Jurský svět. Ale jednoznačně tento film doporučuji. 2 hodiny skvělé akce bez hluchých míst, excelentní obraz a zvuk i bonusy. Tomuto filmu nelze nic vytknout.

   
Uživatel z e-shopu Petr N. | 19.9.2015 15:05

Balení  
Vynikajíci

Video  
Vynikajíci

Audio  
Vynikajíci

Bonusy  
Docela dobré

Verdikt
Jsem velice spokojený