Hodnocení Bez kalhot XXL (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:25.8.2016
gregg | 25.8.2016 19:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická modrá plastová krabička, obal bez vnitřního artworku, taková úsporná česká klasika...........

Video  
Velmi povedený obrazový přepis, ostrý obraz, věrné barvy, žádný obtěžující šum. Spokojenost............

Audio  
Plnohodnotná originální audio stopa, český dabing jsem nezkoušel, nezajímá mě..........................

Bonusy  
Jen minimum bonusových materiálů, ale kvůli nim jsem to nekupoval........................................

Verdikt
Už to není tak dobré jako jednička, ale díky Tatumovi film zaručeně pobaví............................

   
Uživatel z e-shopu Dana P. | 16.5.2016 07:32

Balení  
Standardní blu-ray krabička s průměrně vyhlížejícím obalem, pro sběratele samozřejmě opravdu jen průměr.

Video  
Celkem slušně provedené, bez přímo viditelných narušení obrazu, tmavé plochy také v pohodě, barevnost OK.

Audio  
U tak trochu hudebně podmalovaného filmu by bylo špatné, kdyby zvuk byl slabý, zde se povedlo a atmosféra je zvukově slušná.

Bonusy  
Ale ano, jsou tu, mohlo jich klidně být víc, ale hlavně, že tu jsou a provedené zábavnou formou, rozšířené scény jsou jen třešničkou.

Verdikt
U pokračování hitových filmů se většinou úplně nepovede napodobit první film, zde to vcelku jde, jiný příběh v trochu jiném prostředí ve slušné kvalitě.

   
Logan | 8.12.2015 15:51 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obalem je obyčejný modrý amaray bez vnitřního artworku

Video  
Obraz je ostrý, čistý s živými barvami. Přehledný, což divačky při tanečních číslech ocení. Formát obrazu je 16:9 (2,40:1), rozlišení 1080p HD.

Audio  
Zvuk je naprosto v pořádku. Naplno si uši užijí hlavně hudební doprovod. Jazyk je v angličtině DTS-HD Master Audio 5.1. Film je podpořen českými titulky.
Na českém dabingu se podíleli: Michal Holán - Channing Tatum (Mike), Filip Jančík - Matt Bomer (Ken), Martin Sobotka - Joe Manganiello (Bick Dick Richie), Jiří Schwarz - Kevin Nash (Tarzan), Radek Hoppe - Adam Rodriguez (Tito), Martin Kubačák - Gabriel Iglesias (Tobias), Radana Herrmannová - Andie MacDowell (Nancy), Anna Theimerová - Amber Heard (Zoe), Jitka Jirsová - Carrie Anne Hunt (Megan Davidsonová), Adéla Kubačáková - Jada Pinkett Smith (Rome), Irena Hrubá - Elizabeth Banks (Paris) + Sharon Blackwood (recepční v motelu), Jan Maxián - Donald Glover (Andre), Ivo Hrbáč - Michael Strahan (pan Augustus), Šárka Vondrová - Kimberley Drummond (Caroline) + Rhoda Griffis (Julia) + Jane McNeill (Mae), Miroslava Součková - Ann Hamilton (Diane) a další.
Překlad: Šárka Bartesová
Zvuk: Michal Vašica
Produkce: Miroslav Vitvar
Vedoucí výrobního štábu: Zdeněk Mahdal
Dialogy: Klára Sochorová
Režie: Luděk Koutný
České znění vyrobila: Tvůrčí skupina Josefa Petráska ve studiu Pro-Time v roce 2015

Bonusy  
Bonusové materiály jsou v angličtině s českými titulky.
- Pohyby Bez kalhot XXL – rozhovory a záběry z nácviku tance (cca 9 minut)
- Rozšířená Malikova taneční scéna (cca 4 minuty)

Verdikt
Jde o pokračování filmu z roku 2012. Zatímco jednička bylo drama a jakousi sondou do prostředí mužského striptýzu podpořené zkušenou režijní rukou Stevena Soderbergha, tak toto pokračovaní na vážno neřeší nic. Jde spíše o letní komedii, kde se všechno děje s maximálním nadhledem a pohodičkou. Děj ve filmu sice je (stará parta, ke které se vrátil Mike, ale opustil je šéf Dallas s mladým Adamem, se vydává na poslední štaci, než s celou profesí seknou, přičemž cestu si zpříjemňují vystoupeními i různými legráckami), ale větší důraz je věnován spíše jednotlivým vystoupením, choreografii a nezávaznému blbnutí, než čemukoli vážnějšímu. Je to spíše jako jeden z těch tanečních filmů, které se před pár lety začaly rodit jak houby po dešti. Taneční scény jsou poslepovány do jakéhosi příběhu, čemuž je podřízena i logika. Herečtí představitelé jsou v rámci žánru naprosto v pořádku, takže i když zde jsou nějací, kteří opravdu umějí hrát, tak film od nich vyžaduje spíše odpovídající vzhled, pohybový talent a vůbec výkony jiné kategorie.
Cílová skupina je jasná. Může se líbit ženám či gayům, kteří mají o podobný styl zábavy zájem. Na to, aby film fungoval jako normální komedie pro běžné diváky, je zde moc svlékajících se mužů. Také může snímek sloužit striptérům jako instruktážní materiál pro načerpání inspirace. Hodnocení je relativně vysoké, protože ženským se to fakt může líbit a proto i takovýto film má smysl.
50 %