Hodnocení Černé moře (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:10.10.2015
Logan | 10.10.2015 22:51

Balení  
Normální plastový obal s vnitřním artworkem.

Video  
Obraz je dostatečně ostrý i čistý. Formát obrazu je 16:9 (2,40:1).

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je mimo jiné v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je mimo jiné podpořen českými titulky.
Na českém dabingu se podíleli: Marek Libert - Jude Law (Robinson), Tomáš Juřička - Ben Mendelsohn (Fraser), Bohdan Tůma - Scoot McNairy (Daniels), Petr Neskusil - Bobby Schofield (Tobin), Otto Rošetzký - Michael Smiley (Reynolds), Radek Hoppe - Grigoriy Dobrygin (Morozov), Filip Švarc - Konstantin Khabenskiy (Blackie), Petr Pospíchal - David Threlfall (Peters), Petr Burian - Branwell Donaghey (Gittens), Pavel Vondra - Tobias Menzies (Lewis), Jana Páleníčková - Jodie Whittaker (Chrissy), Zbyšek Horák - Daniel Ryan (Kurston), Ladislav Cigánek a další.
Překlad: Šárka Bartesová
Zvuk: Luděk Polifka
Technická spolupráce: Milan Fauser, Jan Klenovec
Produkce: Petra Stuchlá
Vedoucí výroby: Jan Morávek
Dialogy a režie: Zbyšek Horák
České znění vyrobilo: Studio Grant v roce 2015.

Bonusy  
Bonusové materiály tvoří komentář režiséra a film o filmu.

Verdikt
Příběh Robinsona, zkušeného kapitána ponorky, který poté, co dostal padáka ve firmě, pro kterou dělal řadu let, shromáždí posádku, se kterou hodlá vyzvednout zlato z kdysi potopené nacistické ponorky. Prakticky ihned po vyplutí mu to však v posádce začne skřípat, a to nejen proto, že polovinu tvoří Rusáci. Ponorku se zlatem skutečně najdou, ale tím dobrodružství teprve začíná.
Vcelku povedený snímek s Judem Law v hlavní roli si nehraje na žádné umění. Napínavá atmosféra by se dala krájet, klaustrofobní atmosféra ponorky je povedená a herecké výkony jsou optimální. Jde sice o béčkový psycho thriller, ale současně je to v rámci své kategorie kvalitní film.
65 %

   
Uživatel z e-shopu Adolf Z. | 30.9.2015 16:08

Balení  
Je to skvělý ameyer. Jde vidět jedinečnost po návalu steelbooku ! Fakt skvěle provedený obal! Velmi dobré zpracování obalu.

Video  
Obraz byl velmi kvalitní. Děj přehledný. Skvělé barvy a kontrasty. I kdyby jste se dívali o půlnoci obraz bude perfektní!

Audio  
Dabing byl velmi povedený. Zvuk byl čistý bez přetržení. Zvuky ostatních věci / šum ruch /. Perfektní!

Bonusy  
Bonusový materiál se zde nachází a to ve velmi skvěle zpracovaném formátu! Fakt je velmi super když se člověk dozví něco zajímavého o filmu!

Verdikt
Příjemný ponorkový film, i když se dalo předpovídat ve finále, co se asi stane, stále jsem byl napjatý a vychutnával si ponorkové scénky. Jude Law se nám proměnil za ty roky z ruského snajpra Zajceva na Phila Collinse, ale svou roli ponorkového velitele zahrál se svojí moderní vlčí smečkou dobře a přesvědčivě.