Hodnocení FAC #21 BIRDMAN Edition #2 Lentikulární FullSlip Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 26 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:25.1.2021
Uživatel z e-shopu Lyu J. | 25.1.2021 16:31

Balení  
https://youtu.be/OgFb4WnhbDE
so dope design
check my youtube!!
https://youtu.be/OgFb4WnhbDE
https://youtu.be/OgFb4WnhbDE

Video  
https://www.instagram.com/p/CKeGh6jlPo8/
so dope design!
check my instagram!!!
https://www.instagram.com/p/CKeGh6jlPo8/

Audio  
https://youtu.be/OgFb4WnhbDE
so dope design
check my youtube!!
https://youtu.be/OgFb4WnhbDE
https://youtu.be/OgFb4WnhbDE

Bonusy  
https://www.instagram.com/p/CKeGh6jlPo8/
so dope design!
check my instagram!!!
https://www.instagram.com/p/CKeGh6jlPo8/

Verdikt
https://youtu.be/OgFb4WnhbDE
so dope design
check my youtube!!
https://youtu.be/OgFb4WnhbDE
https://youtu.be/OgFb4WnhbDE

   
MarcX | 9.2.2017 09:18 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
FilmArena Collection #21. Sběratelský FullSlip cover s potiskem hlavního představitele snímku, Michaela Keatona v roli Riggana Thomsona, na přední straně a Birdmana se zataženými křídly na straně zadní. Na přebalu lze nalézt taktéž originální název filmu. Uvnitř balení se nachází lentikulární magnet s 3D efektem, 32-stránková fotokniha, 5 artových karet, 7 sběratelských karet s postavami, složený plakát a číslovaná plastová sběratelská karta. To vše uvnitř krásného šubru s holografickou samolepkou, na níž je uvedeno unikátní číslo edice. Potisk blu-ray disku je odlišný od artworku balení. Hodnocení 10/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 1,85:1, tudíž naprosto identickým formátem, v němž byl snímek natočen. Blu-ray disk nabízí prvotřídní zážitek. Hodnocení 9/10.

Audio  
Originál: DTS-HD Master 5.1, český dabing: Dolby Digital 5.1. Zvuk velmi kvalitní a na té nejvyšší možné úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. Hodnocení 8/10.

Bonusy  
BD Birdman disponuje českými i anglickými titulky. Disk obsahuje 3 bonusy o celkové stopáži 00:47:31 hod. Všechny bonusy jsou v HD rozlišení a obsahují českou titulkovou podporu, anglická chybí. Hodnocení 7/10.

Verdikt
TIP ZÁKAZNÍKA! Celkové hodnocení 9/10. Výjimečně kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 85%, 701-900Kč = 70%.

   
Uživatel z e-shopu Andrei P. | 2.12.2016 12:34

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Eliška G. | 1.11.2016 09:15

Balení  
edicia vyzera krasne - palec hore! audio, video bez problemov, len film nie je nic extra. cela edicia si zasluzi pochvalu.

Video  
edicia vyzera krasne - palec hore! audio, video bez problemov, len film nie je nic extra. cela edicia si zasluzi pochvalu.

Audio  
edicia vyzera krasne - palec hore! audio, video bez problemov, len film nie je nic extra. cela edicia si zasluzi pochvalu.

Bonusy  
edicia vyzera krasne - palec hore! audio, video bez problemov, len film nie je nic extra. cela edicia si zasluzi pochvalu.

Verdikt
edicia vyzera krasne - palec hore! audio, video bez problemov, len film nie je nic extra. cela edicia si zasluzi pochvalu.

   
Uživatel z e-shopu Silvia G. | 1.11.2016 09:05

Balení  
Krasna edicia (podla mna) priemerneho filmu. Audio aj video su uplne v poriadku, bonusy nepozeram. Kolekcia je paradna!

Video  
Krasna edicia (podla mna) priemerneho filmu. Audio aj video su uplne v poriadku, bonusy nepozeram. Kolekcia je paradna!

Audio  
Krasna edicia (podla mna) priemerneho filmu. Audio aj video su uplne v poriadku, bonusy nepozeram. Kolekcia je paradna!

Bonusy  
Krasna edicia (podla mna) priemerneho filmu. Audio aj video su uplne v poriadku, bonusy nepozeram. Kolekcia je paradna!

Verdikt
Krasna edicia (podla mna) priemerneho filmu. Audio aj video su uplne v poriadku, bonusy nepozeram. Kolekcia je paradna!

   
Uživatel z e-shopu MUSTAFA A. | 11.10.2016 00:01

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Michael S. | 24.7.2016 18:29

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Peter K. | 24.5.2016 10:09

Balení  
Všechno nejlepší, zase šťastná!

Video  
velmi dobře

Audio  
velmi dobře

Bonusy  
velmi dobře

Verdikt
velmi dobře

   
Aloman | 2.5.2016 11:36 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Moc pěkné balení, Parádní lentikulární fullslip, pěkný steelbook, přiložené puzzle (I když větších rozměrů než edice samotná), přiložené pohlednice.

Video  
Obrazová stránka je dá se říct zajímavá, film je natočen prostě jinak - jakoby na jeden zátah. parádní podívaná.

Audio  
Hodnotím originální anglickou stopu a ta se náramně povedla. Je to film, kde se hlavně mluví, ale stojí to za to.

Bonusy  
Je zde něco přes třičtvrtě hodiny bonusů s českými titulky, což samozřejmě vždy potěší. Bonusy jsou zajímavé, dozvíme se něco víc o filmu, o postavách...

Verdikt
Velmi povedená edice povedeného filmu (i když různá hodnocení tomu neodpovídají). Technická stránka výborná.

   
Uživatel z e-shopu Alexander P. | 1.4.2016 08:27

Balení  
Very stable packaging of the Steelbook. Gladly more of this type. Very beautiful and rare Steelbook. Am very pleased with her.

Video  
Excellent video quality. Very sharp, high-resolution pictures. I like it very much. One of the best resolutions

Audio  
Excellent high-definition sound quality. Very sharp and clean sound. I like most particularly with headphones.

Bonusy  
The bonus is more than enough. More really is not. Especially as the effects are produced just great.

Verdikt
I'm very happy about this Steelbook. Do not regret a penny of the purchase. Recommend buying the Steelbook you.

   
Uživatel z e-shopu Damon Mui V. | 23.3.2016 23:53

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Excellent Edition to Add to the FAC Collection! Thank You!

   
ladynka | 12.3.2016 07:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Kvalitně provedený obal (lenti fullslip) s krásně graficky zpracovaným steelbokem a vnitřním artworkem.

Video  
Video s vysokým datovým tokem, na poměrně tmavé scény bez významné ztráty detailů a vysokým kontrastem (digitál).

Audio  
Původní zvuk DTS 5.1 zní přirozeně, dialogy jsou čisté a zřetelné, ruchy a pozadí nasměrované a vyvážené.

Bonusy  
Na samotném disku jsou dva bonusové filmy a mají českými titulky. Dalším bonusem jsou doprovodné materiály v balení - obrázky, kartičky atp.

Verdikt
Kvalitně zpracované sběratelské vydání oceněného snímku, krásné balení, výborný přepis filmu, bonusy a spousta doprovodného materiálu.

   
Uživatel z e-shopu Vasily P. | 24.2.2016 18:30

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Wang G. | 19.2.2016 10:45

Balení  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Video  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Audio  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Bonusy  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Verdikt
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 18.2.2016 00:33

Balení  
It is perfect in every way, the visual is wonderful very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

Video  
It is perfect in every way, the visual is wonderful very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

Audio  
It is perfect in every way, the visual is wonderful very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

Bonusy  
It is perfect in every way, the visual is wonderful very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

Verdikt
It is perfect in every way, the visual is wonderful very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

   
bearlol | 15.2.2016 17:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
What was my surprise with the opening of the package, the sleeve is superb it is all beauty very good job as always, still one more for graphic designers ;-)

Video  
It is perfect in every way, the visual is wonderful very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

Audio  
Thank you very much to have put the French soundtrack and these subtitles, the sound is really of high quality and with DTS is only happiness.

Bonusy  
Thank you very much for these exclusive bonuses that are as always very friendly and make us go further into the story and above all that they are French.

Verdikt
Once again thank you very much, your work is splendid and the visual choice of the sleeves it's great, as always it is a big pleasure to receive an order with the splendid items which are like each time exceptional.

   
Uživatel z e-shopu Tiago R. | 10.2.2016 18:41

Balení  
All well packed! Lots of boxes and bubble wrap. No items damaged in transit. Excellent Packaging - Excellent service FilmArena !

Video  
Stunning video quality. Bitrate on average for a Blu-ray disc. Crisp image and deep colors. Very impressive!

Audio  
Crystal clear sound, environment sounds beautifully arranged and well distributed by all the speakers.

Bonusy  
Good content of bonus features! There are good extras on the Blu-ray disc - full of special features!

Verdikt
An awesome movie! Well directed and produced. Fully recommend this film to the lovers of Seventh Art.

   
guri008 | 6.2.2016 18:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Samotna koleckia je jedna z tych najlepsich, ake vysli; problemom je prilozene puzzle, ktore je prilis velke a tym padom prilis neskladne.

Video  
Vizualna stranka je zaujimava predovsetkym Lubezkiho kamerou; inak sa jedna o blu-ray standard, takze ok.

Audio  
Jedna sa o dialogovy film a podla toho to aj vyzera. Ziadne audio orgie sa ocakavat nedaju, ale pre takyto film je audio dostatocne.

Bonusy  
Bonusoveho materialu nie je velmi vela, ale na druhej strane je celkom postacujuci. Pri tomto filme nepotrebujem mat hodiny bonusov.

Verdikt
Dalsia paradna FIlmarena koleckia. Skoda, ze film podla mna nie je az taky dobry, aby si zasluzil takuto starostlivost.

   
Uživatel z e-shopu BENNANI M. | 31.1.2016 23:03

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
romanh72 | 29.1.2016 20:14 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
salisbury | 29.1.2016 14:13 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Fullslip je luxusní, moc jsem se na něj těšil a mé očekávání bylo splněno. Krásná práce a já jen doufám, že další přírůstky budou následovat.

Video  
Vzhledem k tomu, že jsem film již viděl v kině, tak jsem moc věděl do čeho jdu, i na blůčku jsem spokojen.

Audio  
Audio stránka je opět na vysoké úrovni. Tenhle film až na pár vyjímek nemusí mít zrovna repráky na maximum, ale když už tak ať to stojí za to.

Bonusy  
Nejsem velkým milovníkem bonusů, ale samozřejmě, když už tak už. Spokojený jsem i s málem a tady je to OK.

Verdikt
Celkově to je nádherná edice za kterou jsem rád, že ji mohu mít mezi ostatními sběratelskými skvosty.

   
Uživatel z e-shopu Tejas P. | 28.1.2016 18:33

Balení  
*****************************************************************************((((((((((******(****(((((÷÷÷7777777

Video  
*****************************************************************************((((((((((******(****(((((÷÷÷77777777

Audio  
*******************************************************777**********************((((((((((******(****(((((÷÷÷777777

Bonusy  
*****************************************************************************((((((((((******(****(((((÷÷÷7777777777

Verdikt
*****************************************************************************((((((((((******(****(((((÷÷÷777777777

   
Ondrush78 | 28.1.2016 17:49 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Film-Arena u nás nemá konkurenci. Perfektně zabalené pro přepravu a ochráněné proti poškození.
Graficky vymazlený Steelbook, který se ve sbírce rozhodně neztratí, líbí se mi i lentikulární šubr.

Video  
Perfektní obraz bez šumu, tak jak si film zaslouží.

Audio  
Nemám co vytknout, originální stopa je sutečně zážitkem, navzdory tomu, že film je spíše komorním snímkem založeným na dialozích. český dabing jsem nezkoušel.

Bonusy  
Zatím jsem neměl čas shlédnout. Ale chválím, že jsou opatřeny českými titulky.

   
Sdoom | 27.1.2016 13:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Zatím jsem film nerozbalil...ohodnotím správně ihned po zhlédnutí...................................

Video  
Zatím jsem film nerozbalil...ohodnotím správně ihned po zhlédnutí...................................

Audio  
Zatím jsem film nerozbalil...ohodnotím správně ihned po zhlédnutí...................................

Bonusy  
Zatím jsem film nerozbalil...ohodnotím správně ihned po zhlédnutí...................................

Verdikt
Zatím jsem film nerozbalil...ohodnotím správně ihned po zhlédnutí...................................

   
Uživatel z e-shopu Anders B. | 27.1.2016 11:28

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Intet mindre ind fantastisk:)

   
capefear | 21.1.2016 11:38

Balení  
Prijemna zmena oproti ostatnim edicim. Menici se obrazek primo na obalu je fajn. Dost se mi to libi .

Video  
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
Zajimavy obal . Diky za dalsi skvely kousek do sbirky. A dost jste se zlepsili s temi dodacimi lhutami :-) .