Hodnocení Pařížská blbka (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:8.4.2016
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 8.4.2016 11:58

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
Logan | 10.3.2016 16:33

Balení  
Obyčejná plastová krabička s vnitřním artworkem.

Video  
Obraz je v rámci DVD formátu naprosto v pořádku. Obraz je stylizovaný. Formát obrazu je 16:9 (1,85:1)

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je ve francouzštině a češtině Dolby Digital 5.1, přičemž český dabing je naprosto tragický. Film je podpořen českými titulky a českými titulky pro neslyšící.
Na českém dabingu se podíleli: Anna Remková, Luděk Čtvrtlík, Pavel Dytrt, Tereza Chudobová, Vladimír Kudla, Pavlína Dytrtová, Petr Pospíchal, Tomáš Juřička, Helena Němcová, Kateřina Petrová, Radovan Vaculík, Sára Petrová a další.

Bonusy  
Na disku nejsou žádné bonusy

Verdikt
Pařížanka Camilla je již od malička přesvědčena o své výjimečnosti, genialitě a předurčenosti žít v luxusu. V dospělosti to s jejími představami ale nevypadá moc dobře. Naštěstí vymyslí plán, a sice vdát se za celebritu. Po zralé úvaze se zaměří na prince Harryho. Zabalí si tedy kufřík a plná nezlomného odhodlání a s absolutním nedostatkem slušnosti se vydává do Anglie, kde vybavena matčinou kreditkou realizuje svůj plán.
Francouzská komedie je natočena zhruba stejnou metodou jako Borat. Většina filmu je natočena skrytými kamerami snímající bezskrupulózní řádění herečky Camille Cottin. Film může na první pohled vypadat jako nesmyslná mozaika ztřeštěných nápadů a událostí, což může řadu diváků i otrávit. Přistoupíme-li však na hru tvůrců s tím, že je ve skutečnosti většina děje improvizací sledující hrubě načrtnutý děj, má rozhodně film, co říct. Hlavní hrdinka je arogantní, namyšlená a sprostá a svým chováním provokuje okolí k různým reakcím, což ve spojení s pohotovostí herečky vytváří řadu opravdu vtipných situací. Film není dokonalý, ale rozhodně jde o zajímavý experiment a určitě si nezaslouží zatracení.
65 %