Hodnocení Vincentův svět (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 5 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:3.4.2019
Uživatel z e-shopu ADRIAN K. | 3.4.2019 10:13

Balení  
The product is well prepared and contains various materials from the production. I really enjoyed watching it.

Video  
The video has excellent quality (1080p) and it's quite exciting to watch blu-ray version of this movie

Audio  
As usual sound effects on blu-ray version are so pleasant for the ears. You have the feeling that you are taking part in this movie

Bonusy  
For me the most important thing that should be included in blu-ray extras are deleted scenes/outtakes and gag reel and I am happy this movie has it.

Verdikt
I am so happy that I have decided to buy this movie in your shop (even though I am from Poland so I have to wait longer for the delivery)

   
Uživatel z e-shopu Dana P. | 16.5.2016 08:26

Balení  
Stylově celkem zajímavé provedení, jiné jak u DVD obalu, ale možná více říkající a navozující atmosféru.

Video  
Nově natočený film se standardní kvalitou obrazu bez ruchů a šumů, zvládá i tmavší míst - celkově spokojenost

Audio  
Originál je samozřejmě lepší.....................................................................................................

Bonusy  
Jsou a vůbec nejsou špatné.........................................................................................................

Verdikt
Kdo nikdy neslyšel o seriálu (u nás nevydaného), pak asi bude chvíli tápat, ale jinak příjemně vložené peníze

   
Logan | 21.10.2015 20:09 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obalem je obyčejný modrý amaray bez vnitřního artworku.

Video  
Obraz je opravdu povedený, je dostatečně ostrý i čistý. Formát obrazu je 16:9 (2,40:1), rozlišení 1080p HD

Audio  
Zvuk je perfektní, což vyzní zejména prostřednictvím písničkového soundtracku. Jazyk je mimo jiné v angličtině DTS-HD Master Audio 5.1 a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými titulky.
Na českém dabingu se podíleli: David Novotný - Jeremy Piven (Ari Gold), Michal Jagelka - Adrian Grenier (Vincent Chase) + David Faustino (sám sebe), Filip Švarc - Kevin Connolly (Eric), Pavel Vondra - Kevin Dillon (Komik), Radek Hoppe - Jerry Ferrara (Želva), Kateřina Peřinová - Emmanuelle Chriqui (Sloan) + Jessica Alba (sama sebe), Zdeněk Podhůrský - Billy Bob Thornton (Larsen McCredle) + Liam Neeson (sám sebe), Pavel Šrom - Alan Dale (John Ellis) + Gary Busey (sám sebe), Hana Ševčíková - Debi Mazar (Shauna), Libor Terš - Ed O'Neill (sám sebe), Ludvík Král - Mark Wahlberg (sám sebe), Bohuslav Kalva - Richard Schiff (ředitel), Martin Sobotka - Haley Joel Osment (Travis McCredle), Bohdan Tůma - Jon Favreau (sám sebe), Zuzana Ščerbová, Adéla Kubačáková, Irena Máchová, Terezie Taberyová, Kristýna Skružná, Petr Burian, Svatopluk Schuller, Irena Hrubá, Martina Kechnerová, Petr Neskusil, Jakub Nemčok, Anna Nemčoková a další.
Překlad: Iveta Kristek Pavlovičová
Zvuk: Michal Vašica
Produkce: Miroslav Vitvar
Vedoucí výrobního štábu: Zdeněk Mahdal
Dialogy: Veronika Kernová
Režie: Martin Těšitel
České znění vyrobila: Tvůrčí skupina Josefa Petráska ve studiu Pro-Time v roce 2015

Bonusy  
Bonusové materiály jsou v angličtině s českými titulky.
- Stará parta: Pořád si to užíváme – film o filmu (cca 14 minut)
- Hollywood, baby! – dokument o hollywoodském pozlátku (cca 8 minut)
- Natáčení filmu Hyde – záběry z natáčení scén z fiktivního filmu (cca 4 minuty)
- Vynechané scény (cca 18 minut)
- Nepovedené scény (cca 3 minuty)
- Seznamte se s nejnovější postavou Vincova světa (cca 2 minuty)
- Lucas Ellin je Jonah Gold – (cca 2 minuty)

Verdikt
Třicátník Vince je hollywoodskou hvězdou. Společně s partou kamarádů z dětství si užívá pohodlný a luxusní život plný mejdanů a ženských. Nyní se Vince kromě hraní pustil i do režie, což mu dohodil bývalý manažer Ari, který teď šéfuje filmovému studiu a do filmu nasypal už něco přes 100 milionů dolarů. Natáčení se však zaseklo a je potřeba získat další peníze, díky čemuž se do přípravy filmu zapojí i texaský ropný magnát, který film financuje. Na „plac“ vyšle svého natvrdlého syna, který chce prosadit zásadní změny.
Snímek vychází z televizního seriálu z produkce HBO se stejnými hereckými představiteli. Ten jsem však neviděl, takže nedokáži posoudit, zda a jak se od filmu liší. Film obsahuje řadu pop kulturních odkazů a vzhledem k tomu, že se odehrává v „Hollywoodu“, tak se ve filmu mihne opravdu velké množství různých nejen hereckých celebrit, kdy většina z nich hraje sama sebe. Odhalování těchto cameo výstupů mě paradoxně bavilo více než film samotný. Dějově má jít o komedii a sem tam se objeví vtipná hláška či situace, ale obecně jsem se moc nenasmál. Na druhou stranu je tempo docela svižné, takže jsem se ani moc nenudil, což je však na komedii málo. Alespoň pro mě. Bohužel se také v ději objevují i scény z rádoby zábavných mejdanů plných kroutících se holek v bikinách a další způsoby rádoby exkluzivního trávení volného času zabalené do blyštivého pozlátka, což sice může ukazovat na povrchnost života některých „celebrit“, ale nemyslím, že to byl v tomto filmu záměr. Za mě velmi lehký nadprůměr. Fanoušci původního seriálu možná odhalí něco, co mi zůstalo skryto a film si třeba užijí více.
55 %

   
vorez | 19.10.2015 16:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Pěkný obal, na kterém je výrazný český název filmu. Uvítal bych vnitřní artwork. Potisk disku by také mohl být tématicky, protože je zde klasika Warnerů v podobě černého potisku disku a na něm je bílý originální název

Video  
Po technické stránce není co vytknout. Disk nabízí ostrý obraz s velkým množství detailů a přirozenými pleťovkami. V rámci žánru velmi povedený přepis.

Audio  
Film je založen na vtipných dialozích, takže originální zvuková stopa nemá moc prostoru k vyniknutí, svou úlohu však splňuje na výbornou

Bonusy  
Bonusů je zde docela dost, podíváme se do zákulisí filmu. Je zde několik vtipných momentů z natáčení atd.

Verdikt
Pokud máte rádi komedie, tak Vincentův svět byste minout neměli. Nabízí špičkový obraz i zvuk + dostatečné množství bonusových materiálů.

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 18.10.2015 18:55

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................