Hodnocení ROGER WATERS: The Wall Digipack Limitovaná sběratelská edice (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 15 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:11.11.2017
FilmFan24 | 11.11.2017 13:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Ostrý obraz, dobrý zvuk, super cena, obsah, balení, doporučuji všem filmovým fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Video  
Ostrý obraz, dobrý zvuk, super cena, obsah, balení, doporučuji všem filmovým fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Audio  
Ostrý obraz, dobrý zvuk, super cena, obsah, balení, doporučuji všem filmovým fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Bonusy  
Ostrý obraz, dobrý zvuk, super cena, obsah, balení, doporučuji všem filmovým fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Verdikt
Ostrý obraz, dobrý zvuk, super cena, obsah, balení, doporučuji všem filmovým fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

   
blinkman | 11.4.2016 14:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásny pevný červený box v ktorom je vložený digipack s trochu nepraktickým uchytením discov. Balenie obsahuje nejaké fotky, brožúrku s fotkami a plagát. Pre fanúšika určite pridaná hodnota.

Video  
Krištáľový obraz dokonalý v každom detaile. Aj napriek tomu, že väčšina koncertu je tmavá, obraz je krásne ostrý. Takto by mal vyzerať každý BD.

Audio  
Dolby Atmos je úžasný. Lepší zvuk z koncertného BD som ešte nepočul. Hitovky od Pink Floyd ešte nikdy nezneli takto dobre.

Bonusy  
Pár bonusov sa tu nájde. Samozrejme, kto chce bonusy treba sa sústrediť na bonusový disc. Kvalita obrazu a zvuku už nie je ako pri hlavnom koncerte, ale to samozrejme nevadí.

Verdikt
Jedna z najkrajších koncertných edíc, aké som držal v ruke. Pre fanúšikov Pink Floyd a The Wall povinnosť!

   
salisbury | 2.4.2016 17:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tohle balení se hodně povedlo, konečně zas pořádná hudební kolekce v netradičně zajímavém obalu. Super.

Video  
Na tohle se dá koukat pořád. To je prostě vizuální paráda. Nemohu si stěžovat na videokvalitu tohoto koncertního záznamu.

Audio  
Skvělá hudba na blůčku to prostě musí být paráda a taky, že je. Užil jsem si to skoro stejně jako koncertu na kterým jsem před lety byl.

Bonusy  
Bonusový disk jsem dostal o nějakou dobu později a jsem rád, že jsem se k němu nakonec dobelhal. Gilmourova účast na tomto projektu nemohla chybět v mé sbírce.

Verdikt
Vynikající koncert, který vyšel v úžasné edici. Byl bych rád, kdyby vícero koncertů vycházelo takhle hezky upravených a né jen v modrém plasťáku.

   
VojTEKK | 16.3.2016 12:21 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velmi povedený Digipack, který obsahuje photobook, plakát (jako vždy přehnutý, takže nepoužitelný). Měl také obsahovat bonusový disk, ale ten nakonec není součástí a bylo možné si ho dokoupit. To má za následek to, že nemusíte disk vytahovat z nedostupného místa, ale můžete si ho vložit odkud ho bez obav vytáhnete.

Video  
Super práce, jak záznam koncertu, tak hraná část nemají chybu, což je důležité protože jestli nějaké hudební album má v důležitosti mezi zvukem a obrazem znaménko rovná se je to právě The Wall. Toto dílo jsem viděl 2x v O2 naživo, v 1x v kině a teď i doma na blurayi a vždy to byl žážitek.

Audio  
Jestli se na něco těším, tak to je na dobu až budu mít doma stropní reproduktory a zesilovač s Dolby Atmos, protože tohle bude prostě pecka až mi nad hlavou proletí stíhačka. Už teď je to parádní zážitek, ale Atmos s tím ještě zamává.

Bonusy  
Jak jsem psal výše bonusový disk chybí, ale podle výpisu, co na něm mělo být jsme o moc nepřišli, pouze vystoupení Gilmoura a masona z londýnské O2 by stál opravdu za to.

Verdikt
Pro fanoušky britské skupiny Pink Floyd je tohle naprostá povinnost, ostatní asi tento titul nezaujme. Četl jsem stížnosti na absenci překladu písniček. Osobně mě to vůbec nemrzí, protože pokud by byly ve stejném znění jako v kině, tak by mě spíše iritovaly.

   
PYROS | 6.3.2016 14:36 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tak toto je nádhera. Digibook opravdu velmi originálně zvládnutý. Tento kousek je parádní. Včetně photobooku atd.

Video  
Musím kontatovat zkrátka super. Fandové Pink Floyd si užijí a musí rozhodně vlastnit. Všem fandů rockové muziky doporučuji.

Audio  
Zvuk jednoznačně super. I když nemám aparaturu s Dolby Atmos, tak ve domácím kině 5.1. zní velmi dobře.

Bonusy  
Tak tady musím ubrat, jelikož jsem zakoupil balení pouze s jedním diskem, chyběl bonusový disk. Zklamaní.

Verdikt
Nádherné balení - originální a super digibook. Fandové Pink Floyd a rockové muziky musí mít. Všem doporučuji.

   
brachus | 5.3.2016 10:52 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velice povedené balení , zajímavý pevný digipack s bonusovými materiály...........................

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen............

Audio  
Zvuková stopa je velmi dobrá, nebojím se říci dokonalá..............................................

Bonusy  
Bonusů je málo, zvláště kladně hodnotím českou titulkovou podporu, druhý bonusový disk chybí......

Verdikt
Film se mi líbí, provedení je na velmi dobré úrovni a atraktivní, celkově jsem s nákupem spokojen...

   
fanyb | 28.2.2016 23:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásný velice povedený Digipack s bonusovým materiálem uvnitř......................................................................................

Video  
K obrazu není co dodat, SUPER! .............................................................................................

Audio  
Ke zvuku, to samé co obraz, není co dodat, SUPER! Dokonce v novém zvuku Dolby ATMOS. Sice ještě zesilovač na ATMOS nemám ale i na 7.1 dokonalý zvuk

Bonusy  
Bonusy paráda ale doporučuji koupit i bonusový disk. Nemá to chybu, po letech na jevišti spolu Waters, Gilmour a Mason

Verdikt
Jeden z nejlepších Blu - ray disků v poslední době. Titulky i na bonusovém disku. Skvělý obraz, skvělý zvuk, krásné balení.
Obraz i zvuk vás vtáhne opravdu do děje. Na UHD TV při přepočtu Blu - ray přehrávače .................... není fakt co dodat

   
Ondrass1 | 28.2.2016 18:52 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Pavel 63 | 16.2.2016 01:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
VYNIKAJÍCÍ

Video  
VYNIKAJÍCÍ

Audio  
VYNIKAJÍCÍ

Bonusy  
STRAŠLIVÉ, OSTUDA BONTON FILMU

Verdikt
CHYBĚJÍCÍ PŘELOŽENÉ TEXTY PÍSNÍ, CHYBĚJÍCÍ BONUSY - POLOVIČATÁ PRÁCE, OBROVSKÁ ŠKODA, ŽE JSEM OCHUZENI O POLOVINU ZÁŽITKU

   
Uživatel z e-shopu Jiří K. | 8.2.2016 11:10

Balení  
Celopapírové balení z tvrdého kartónu, z venku vyvedeno v "sametově" matné červené barvě, které má na přední straně vyseknuty symbol dvou zkřížených kladívek v kruhu. Uvnitř naleznete přihrádku s plakátem, čtyřmi fotografiemi a brožurkou. Na levé straně jsou "boxy" na dva disky, ale naleznete zde jen jeden, ten druhý nehledejte, pro náš region je v balení pouze jeden disk a proto,
když už si u BONTONFILMU "dali práci" s tím, aby nám naservírovali jen jeden disk, tak tomu mohli přizpůsobit i balení, takhle je to zavádějící, čekáte dva disky, což bylo ze začátku psáno a doloženo i fotografiemi, ale pak jste zklamáni, máte v ruce jen jeden disk,
jinak hodnotím balení jako velmi zdařilé a hned na první pohled je patrné, "oč tu běží".

Video  
Byl jsem na koncertě v Praze, pak i v kině a proto doporučuji sledovat toto "dílo" ve zcela zatemnělé místnosti, protože obraz,
je ve všech směrech naprosto BRILANTNÍ, a pokud máte opravdu kvalitní a dostatečně veliký zobrazovač, tak vás ničím jiným nerušený obraz doslova "vtáhne do děje", což podpoří i ...

Audio  
... velmi kvalitní zvuk.
DOLBY ATMOS, doma nemám, ale i u 5+1 to hraje velmi dobře, zkoušel jsem i stereofonní stopu, která je také velice kvalitní.
Myslím si, že jak obraz, tak i zvuk tohoto "díla" jsou na samotném vrcholu toho co dnešní technologie v audio vizuální technice dokážou.

Bonusy  
No, nevím, kdyby tam bonusy vůbec nebyly a na místo toho zařadili předmluvu, která byla v "kino verzi", možná to bylo lepší, ale to je pouze můj nynější názor, třeba ho časem změním.

Verdikt
Trochu ve mě ještě přetrvává zklamání z "očekávání", těšil jsem se na dva disky,
také si myslím, že kdyby byly česky "otitulkovány" i texy písní, určitě by to nebylo na škodu, ještě k tomu u takovéhoto OPUSU,
(pokud snad někoho titulky ruší, vždy se dají vypnout :-)).
Po audio vizuální stránce je to ale opravdu pastva pro uši a oči, vřele doporučuji.
A kdo má rád tvorbu PINK FLOYD, potažmo The Wall ROGERA WATERSE, bude nadšen,
proto, zatáhněte závěsy, "dejte si skleničku laciného bílého vína" a zapněte "PLAY".

   
Terabithian | 8.2.2016 07:25 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Nádhera navenek i vevnitř. Pozoruhodný kompromis mezi digipackem na blu-raye a hudební CD. Dost nešikovně je ovšem řešena druhá, vnitřní kapsa, do které se horko těžko dostanete, aniž byste při tom museli riskovat zlomení disku. Nakonec je vlastně dobře, že česká verze byla ochuzena o bonusový disk, protože takto si vystačíte s jednou, snáze dostupnou kapsou.

Video  
Očividně se natáčelo různými kamerami (hrané sekvence mají trochu jinou texturu), ale není to nijak zásadně rušivé a obraz patří k těm referenčním.

Audio  
Hlavní důvod, proč si disk pořídit. Více na vlastní kůži než s touto hutnou a vyváženou zvukovou stopou Watersův koncert nezažijete.

Bonusy  
Ze strany distributora trochu zrada. Třebaže bonusový disk neobsahuje nic zásadního (předpokládám, že hodina facebookových filmů je dostupná někde na webu), jinak precizní edice bez něj působí ošizeně, trochu jako vadný výrobek, který se někdo namísto spálení rozhodl prodat na chudý český trh.

Verdikt
Jestli jste litovali, že jste The Wall neviděli na živo nebo alespoň na velkém plátně, po jeho zhlédnutí v dobře vybaveném domácím kině byste měli být spokojeni.

   
clicker | 7.2.2016 13:31 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je opravdu parádní. Najdeme v něm fotografie, plakát a krásný buklet. Rozhodně jedno z nejhezčích balení, co zatím mám.

Video  
Video je špička. Jasné barvy, uhelnatá černá, kontrast, ostrost. Vše je na vysoké úrovni. Takhle by se měly dělat koncertní Blu-ray!

Audio  
Zvuj je jako též na nejvyšší úrovni. Dolby Atmos jede, zvuk není nikde zastřený, vše krásně vynikne od dialogů ke všem nástrojům.

Bonusy  
Bonusy jsou určitě zajímavé, ale už jsem viděl lepší a delší. Nicméně tady plní dokonale účel provázání s filmem a nechá nás nahlédnout pod pokličku obřího projektu.

Verdikt
Jedná se určitě o jeden z nejlepších hudebních Blu-ray, které jsem měl čest vidět. The Wall je opravdu megalomanský projekt, který si určitě zaslouží prezentaci, jakou nám nabízí právě tento Blu-ray disk. Ke všemu ještě v překrásném tematickém balení.

   
Ferry Sally | 7.2.2016 01:10 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Opravdu pěkný šubr ze silného papíru, který má povrchovou úpravu v červené barvě - na dotek podobný pocit jako kožený povrch. Na přední straně jsou do šubru vyseknuty dvě zkřížená kladívka v kruhu - znak názvu tohoto nádherného, dech beroucího hudebního opusu THE
WALL. Po grafické a estetické stránce jedním slovem - SKVOST.

Video  
Video stopa tohoto hudebně obrazového díla, byla snímána špičkovými kamerami I- Max (již jsem o nich v některé recenzi psal) - mají několika násobně vyšší rozlišení než klasické vysoké HD rozlišení 1080 x 1920 bodů, dokonce než rozlišení 4 K nebo 8 K - najděte si parametry těchto kamer, nebudete tomu věřit. Obraz je prostě absolutní REFERENCE.

Audio  
Audio stopa Dolby Atmos 7, 4. 1 s Datovým tokem 5637 kbps je natolik hudebně průzračná, čistá a s tak velkou dynamikou, že až srdce audio-fila plesá ve zbožné radosti nad tou hudební nádherou. V případě,že nemáte Dolby Atmos se bud audio stopa přehrávat v beze ztrátovém kodeku Dolby True HD 7.1. I stereofonní zvuková stopa LPCM 2.0 s Datovým tokem 1536 kbps je velmi kvalitní.

Bonusy  
U bonusové výbavy veškerá chvála KONČÍ. Takovou LEVÁRNU bych o Bonton-filmu NEČEKAL! BLBŮM Z BONTONFILMU - VZKAZUJI: JDĚTE UŽ DO ZÁDELE - NEUMÍTE NIC ZAJISTIT TAK, ABY TO BYLO V POŘÁDKU (rád bych si připlatil tu stovku, nebo dvě za bonusový disk - teď , abych ho sháněl "venku"). KVŮLI PÁR IDIOTŮM, KTEŘÍ NEUMÍ POŘÁDNĚ DĚLAT SVOU PRÁCI - NENÍ TO PRVÍ PŘÍPAD VAŠEHO MANAŽERSKÉHO SELHÁNÍ. MĚLI BY JSTE JÍT PRODÁVAT TŘEBA ŠROT..... TO BY VÁM URČITĚ ŠLO - V Y I N T E L I G E N T I !

Verdikt
Nejdříve bych chtěl poděkovat FA za to, že tuto edici pro skalní fanoušky této kapely zajistila - je opravdu pěkná. Mám téměř vše co se Pink Foyd a jejich protagonistů Rogera Waterse a Davida Gilmoura týče a to buď na DVD nebo Blu-ray discích a SACD případně i CD.. Tato edice patří k tomu nejlepšímu - jak balením, tak svým obsahem - hudbou a Watersovou zpovědí. Teprve teď jsem naplno pochopil co vedlo tohoto autora napsat většinu textů a složit tento úžasný hudební opus..... DĚKUJI.

   
snoufik | 6.2.2016 10:36 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je opravdu parádní, krásný červený šubr který je opravdu tuhý a není jen tak promáčknutelný.

Video  
Kvalita obrazu je naprostá špička, je to opravdu zážitek. Podáni barev je tak jak má být a jsem spokojen.

Audio  
Po zvukové stránce se toto dílo také povedlo. Opět musím říct že je to zážitek a kouká se na to téměř bez dechu.

Bonusy  
Bohužel zde panuje jedno velké zklamání, nevím proč zrovna u nás není součástí edice bonus disk.

Verdikt
Až na malou chybu v podobě absence bonus disku je tato edice doslova famózní a jsem velice rád že jsem ji mohl zařadit do své kolekce.

   
Indian1 | 5.2.2016 14:23 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Grafickou stránku u tohoto blu - ray discu hodnotím jako paráda !!!!!! A nic jiného se ani nedá napsat!!!!

Video  
Obrazovou stopu u tohoto blu - ray discu hodnotím , jako opravdu dokonalou. Nenašel jsem žádnou chybu. Je to prostě skvost.

Audio  
Zvukovou stopu u tohoto blu - ray discu hodnotím stejně, jako obraz. Opravuji chybu ze zadní strany, zvuk není 5+1, ale 7+1. A je dokonaly!!!!

Bonusy  
Bonusovou stopu hodnotím jako trapárnu. Chybí zde 2. disc s bonusy. Obal byl vyroben pro dva nosiče. Avšak žijeme v česku, tak se nedá čemu divit!!!!!

Verdikt
Opravdu povedený blu - ray discc. Škoda jen absence druhého discu.A ještě něco, film jsem kupoval v m.+, kde garantují slevu 50,-Kč. 422-50 je 372 a ne 375,- Kč

   
duchacek | 1.2.2016 18:19 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Co říct k balení??Modrá krabička je jen u normální edice(vyšla v prosinci)Tady máte vše!Obrázková příloha,plakát a další dobroty.

Video  
Video je vynikající!!Jak z koncertu tak záběry krajiny kterou autor cestuje.Celý film je pastva pro oči!LPCM 2.0 ale taky zní dobře.

Audio  
Audio zní fantasticky a to nemám aparaturu pro Dolby Atmos který je ve filmu k dispozici.LPCM 2.0 ale taky zní docela dobře!

Bonusy  
Pár bonusů se taky najde.Špatné nejsou,dokument z natáčení je vcelku zajímavý!Ale tentokráte bych bonusy i postrádal neboť koncert je vynikající!

Verdikt
Pro příznivce Rogera Waterse a skupiny Pink Floyd(Ve filmu ale nehraje)to je povinná koupě!Tohle musíte mít!!