Hodnocení Kočka na rozpálené plechové střeše (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:31.10.2017
FilmFan24 | 31.10.2017 10:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Blu-ray s klasickým dramatem Kočka na rozpálené plechové střeše je zabalené v klasické modré amary krabičce s vkusným designem.

Video  
Studio Warner Bros dbá na kvalitu svých Blu-ray disků a svoje tituly prezentuje v maximálně možné obrazové kvalitě. Nemám co vytknout.

Audio  
Studio Warner Bros dbá na kvalitu svých Blu-ray disků a své nové tituly prezentuje v maximálně možné zvukové kvalitě. Originální zvukový mix v je vzhledem ke stáří filmu povedený. Český dabing je pro mě zbytečnost.

Bonusy  
Ostrý obraz, dobrý zvuk, super cena, obsah, balení, doporučuji všem filmovým fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Verdikt
Blu-ray s klasickým dramatem Kočka na rozpálené plechové střeše je zabalené v klasické modré amary krabičce s vkusným designem.

   
MorbiDeath | 17.8.2016 11:43 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasický modrák, ale s pekným predným retro bookletom bez vnútorného artworku. Chválim potlač disku, ktorý je totožný z predného obalu.

Video  
Vzhľadom na rok filmu, sa jeho renovácia podarila na jedničku. Som spokojný.

Audio  
Parádny český dabing staršieho dáta ma prekvapil. Neviem, či existuje aj nejaký modernejší, ale tento sa mi veľmi páči a som spokojný. Pôvodne anglické znenie je tiež skvelé a chválim aj španielsky dabing.

Bonusy  
Nejaké tu sú a je to skvelé. Žiaľ nemôžem ohodnotiť, nakoľko som si ich ešte nepozrel. Bonusy sú ale u mňa vždy na poslednom mieste. Kupujem si bluray hlavne kvôli filmu.

Verdikt
Veľké vďaka patrí MagicBoxu, že na náš trh priniesol túto skvelú klasiku. Tentokrát aj s českým dabingom. Dúfam, že nebude posledná a že sa im bude dobre predávať.