Hodnocení BROOKLYN (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:3.8.2019
haamunaptra | 3.8.2019 15:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balením je klasický plastový amaray oživený vnitřním artworkem hlavní hrdinky. Potisk disku shodně kopíruje přední stranu přebalu filmu.

Video  
Ve Full HD přepis nabízí krásně syté barvy a ostrost, která se neztrácí ani v nočních scénách. Za mě rozhodně kvalitní pokoukaná.

Audio  
Viděno v původním znění, které je na disku rozmixováno v pětikanálovém DTS-HD masteru, pěkný je i soundtrack, který vystihuje dobu, ve které se film odehrává.

Bonusy  
Blu-ray nabízí hlavně pár vynechaných či prodloužených scén s českými titulky, galerii fotek a audiokomentář režiséra. Trošku zamrzí přítomnost "filmu o filmu", který by nabízel hlubší pohled do zákulisí natáčení.

Verdikt
Brooklyn je rozhodně kvalitní romantické drama se skvělými hereckými výkony, které se už jen tak netočí, a které u diváka perfektní režií a příběhem probouzí pestrou škálu emocí. Rozhodně stojí za opakované shlédnutí. Obrazová a zvuková výbava disku je na jedničku a dostane se i na malý bonusový přídavek. Za mě velká spokojenost.

   
Uživatel z e-shopu ADRIAN K. | 3.4.2019 11:02

Balení  
The product is well prepared and contains various materials from the production. I really enjoyed watching it.

Video  
The video has excellent quality (1080p) and it's quite exciting to watch blu-ray version of this movie

Audio  
As usual sound effects on blu-ray version are so pleasant for the ears. You have the feeling that you are taking part in this movie

Bonusy  
For me the most important thing that should be included in blu-ray extras are deleted scenes/outtakes and gag reel and I am happy this movie has it.

Verdikt
I am so happy that I have decided to buy this movie in your shop (even though I am from Poland so I have to wait longer for the delivery)

   
Uživatel z e-shopu ayhan K. | 21.11.2016 20:58

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -