Hodnocení ROGER WATERS: The Wall (BONUSOVÝ DISK) (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 4 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:11.4.2016
blinkman | 11.4.2016 15:20

Balení  
Krásny pevný červený box v ktorom je vložený digipack s trochu nepraktickým uchytením discov. Balenie obsahuje nejaké fotky, brožúrku s fotkami a plagát. Pre fanúšika určite pridaná hodnota. Bonusový disk od FA bol dodaný v klasickom modrom obale.

Video  
Video pri bonusoch je v HD, ale nedosahuje tak kvalitnú úroveň ako hlavný koncert. Na druhej strane informačná hodnota je tak veľká, že na kvalitu videa aj zabudnete :)

Audio  
Zvuk by mal byť pri bonusoch 2.0 (teraz si nie som úplne istý), čo počuť hlavne pri piesňach z O2 areny s Davidom Gilmourom. Pri zvyšku je to asi úplne jedno.

Bonusy  
Viac ako hodina bonusových materiálov, ktoré určite potešia každého fanúšika PInk Floyd. Myslím, že každý si príde na svoje.

Verdikt
edna z najkrajších koncertných edíc, aké som držal v ruke. Pre fanúšikov Pink Floyd a The Wall povinnosť!

   
Uživatel z e-shopu Roman C. | 24.3.2016 15:58

Balení  
Tento bluray disk prisel radne zabaleny a ulozeny byl v plastove modre krabicce.

Video  
Kvalita obrazu je naprostá špička, je to opravdu zážitek. Podáni barev je tak jak má být a jsem spokojen.

Audio  
Po zvukové stránce se toto dílo také povedlo. Opět musím říct že je to zážitek a kouká se na to téměř bez dechu.

Bonusy  
Bonusy super, jsem rad ze jsem si mohl dokoupit tento disk a mit tak plnohodnotnou edici ktera vysla za hranicema nasi republiky.

Verdikt
Velke podekovani filmarene ktera umoznila dokoupeni tohoto bonusoveho bluray disku. Jsem naprosto spokojeny diky.

   
Uživatel z e-shopu Milan K. | 13.3.2016 17:44

Balení  
Jelikož byl dodávám jako dodatečný, přišel jen v obyčejné nodré krabičce pro BD disky. Dokonce bez jakéhokoli paírového obalu uvnitř.
Dosk má stejně místo v původní červené papírové krabičce, takže to nevadí.

Video  
Obraz nádherný.

Audio  
Bohužel pouze obyčejné stereo,

Bonusy  
Bonusy na bonusovém diisku nejsou.

Verdikt
Skvělé! pro sběratele nutnost mít.

   
Uživatel z e-shopu František S. | 12.3.2016 15:23

Balení  
Opravdu pěkný šubr ze silného papíru, který má povrchovou úpravu v červené barvě - na dotek podobný pocit jako kožený povrch. Na přední straně jsou do šubru vyseknuty dvě zkřížená kladívka v kruhu - znak názvu tohoto nádherného, dech beroucího hudebního opusu THE WALL. Po grafické a estetické stránce jedním slovem - SKVOST.

Video  
Video stopa tohoto hudebně obrazového díla, byla snímána špičkovými kamerami I- Max (již jsem o nich v některé recenzi psal) - mají několika násobně vyšší rozlišení než klasické vysoké HD rozlišení 1080 x 1920 bodů, dokonce než rozlišení 4 K nebo 8 K - najděte si parametry těchto kamer, nebudete tomu věřit. Obraz je prostě absolutní REFERENCE.

Audio  
Audio stopa Dolby Atmos 7, 4. 1 s Datovým tokem 5637 kbps je natolik hudebně průzračná, čistá a s tak velkou dynamikou, že až srdce audio-fila plesá ve zbožné radosti nad tou hudební nádherou. V případě,že nemáte Dolby Atmos se bud audio stopa přehrávat v beze ztrátovém kodeku Dolby True HD 7.1. I stereofonní zvuková stopa LPCM 2.0 s Datovým tokem 1536 kbps je velmi kvalitní.

Bonusy  
Chci tímto poděkovat pracovníkům Filmareny, že dokázali u distributora Bonton - filmu prosadit dodatečný prodej bonusového disku. Ještě jednou děkuji. Bonusový Blu-ray disk je svým obsahem opravdu skvělý - celková stopáž je cca. 1 hod 20 min, bonusy jsou ve vysokém rozlišení HD 1080 p a mají českou podporu - titulky. Velmi dojemná je část, kde se spolu po velmi dlouhé době usmíří Roger Waters s Davidem Gilmourem - dva zapřísáhlí nepřátelé spolu zpívají a hrají známou skladbu Comfortably Numb. Na bonusovém disku také zahlédnete dalšího člena legendární kapely Pink Floyd - Nicka Masona ve skladbě Outside The Wall. Velmi mě však zarmoutilo, že ani jeden z nich si nevzpomenul na dnes již zesnulého vynikajícího klávesistu - RICHARDA WRIGHTA a "zakladatele" kapely SYDA BARRETTA, zesnulého v roce 2006. Je to škoda - rychle zapomínáme!!!

Verdikt
Nejdříve bych chtěl poděkovat FA za to, že tuto edici pro skalní fanoušky této kapely zajistila - je opravdu pěkná. Mám téměř vše co se Pink Foyd a jejich protagonistů Rogera Waterse a Davida Gilmoura týče a to buď na DVD nebo Blu-ray discích a SACD případně i CD.. Tato edice patří k tomu nejlepšímu - jak balením, tak svým obsahem - hudbou a Watersovou zpovědí. Teprve teď jsem naplno pochopil co vedlo tohoto autora napsat většinu textů a složit tento úžasný hudební opus..... DĚKUJI.