Hodnocení Ať žijí duchové! (Klenoty českého filmu) Remasterovaná verze (DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:12.11.2016
Uživatel z e-shopu Milan J. | 12.11.2016 10:21

Balení  
Klasická plastová DVD krabička s pěkně udělaným obalem,který si myslím nemůže nikoho urazit.Za mně můžu říci,že se mi líbí.

Video  
Jelikož se jedná dle informace na obalu o remasterovanou verzi,očekával bych od obrazové kvality trošku víc,obraz je místy rozmazaný,ale na druhou stranu je to film starý a je stále na DVD,nikoliv na Blu-ray,takže se s tím musí počítat.Oproti dřívějšímu vydání si ale myslím,že film získal lepší barvy.

Audio  
Audio sice není na tak vysoké úrovni,jak jsme zvyklí u nových filmů,ale musí se brát stáří filmu a i tak si myslím,že byl zvuk trošku vyčištěn,takže za mně jsem spokojen.

Bonusy  
Bonusy bych moc rád ohodnotil,ale protože na disku žádné nejsou,což je škoda,protože tak krásný film by si je určitě zasloužil,musím dát jen jednu hvězdičku.

Verdikt
Celkově bych řekl,že jsem od remasterované verze čekal trošku víc,ale jak jsem psal výše,je třeba brát stáří filmu a to,že je film na DVD a ne na Blu-ray a určitě koupě nelituji a jsem rád,že ve sbírce film mám.

   
Uživatel z e-shopu Antonín Š. | 10.11.2016 20:15

Balení  
Klasické balení v plastové krabičce, s jednostranným bookletem, který obsahuje vše potřebné - údaje o filmu, stopáž, zvuk, titulky...

Video  
Dle mého názoru výborný rodinný film. I když jsem ze staršího ročníku, vždy se k němu rád vrátím a vždy v něm najdu to, co hledám. Remasterovaná verze mi přijde oproti starším verzím TV,DVD významně lepší.

Audio  
Remasterovaná verze mi přijde oproti starším verzím TV,DVD významně lepší a zvuková stopa čistší, vynikne spíše při pouštění v "domácím kině"...

Bonusy  
nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou - nejsou -

Verdikt
Dle mého názoru výborný rodinný film. I když jsem ze staršího ročníku, vždy se k němu rád vrátím a vždy v něm najdu to, co hledám.

   
Uživatel z e-shopu Matej G. | 26.5.2016 09:00

Balení  
Uplne v pohode. Obal je dobry.

Video  
Po pravde som od 'remasterovanej' verzie cakal nieco viac, nezda sa mi, ze by to bolo aspon o cosi lepsie proti predosleho DVD releasu. Taktiez, ked uz to nazvali remasterovana verzia, preco nevsiel film rovno na BluRay? Asi aj viem preco, bolo by treba spravit komplet transfer nanovo. Chapem, je to nakladny proces, ale ten vysledok vacsinou stoji za to. Samozrejme za predpokladu, ze je spraveny kvalitne a tak, ako sa mal robit.

Audio  
Myslim si, ze zvukova stopa je dobra, s tym som spkojny. Ak bo film dabovany do jazykov pre ine krajiny, mohly byt teoreticky pridane aj tieto audio stopy, ale to zalezi na cielovej skupine zakaznikov a to, kde sa bude film predavat. Kazdopadne, povodne CZ audio je uplne fajn.

Bonusy  
Bonusy nema ziadne. Mohli prihodit aspon interview s hercami a ludmi, ktory sa podielali na natacani a vyrobe filmu. Viem ze minimalne jeden kratky dokument existujem, najdete ho napr. na CSFD. Pripadne nejake dalsie zaujimavsoti ohladne filmovych trikov, ktore boli pouzite. Moznosti su, je skoda, ze sa nedostalo aspon nieco do bonusov.

Verdikt
Napriek nejakym tym drobnym nedostatkom som rad, ze mam tento film kupeny original na optickom mediu.