Hodnocení STAR WARS: Síla se probouzí - Lightside O-Ring (2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 8 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:6.5.2018
Uživatel z e-shopu Libor N. | 6.5.2018 17:25

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Václav H. | 18.10.2016 23:18

Balení  
Nejsem žádným příznivcem prevlečnych rukávů, i když to vypadá efektě, to musím uznať. Ale následný manipulace je na houby.

Video  
Vadí mi hyperkoreknost nového dílu. S hlavni hrdinkou se ještě smířím, ale ten černý herec mě tam vysloveně irituje, nemůžu si pomoct.

Audio  
Naprosto spokojenost.

Bonusy  
Neviděl jsem.

Verdikt
Pro fanoušky Star Wars samozřejmě "můstek have", ostatní by to vidět meli, ale bude jim to stačit jednou.

   
rregit | 11.9.2016 17:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
síce plast ale s rukávom, čo je super a dva disky

Video  
spokojnosť

Audio  
spokojnosť

Bonusy  
dve hodiny bonusov, super, maximálna spokojnosť

Verdikt
veľmi spokojný, aj keď iba v plastovom balení

   
Uživatel z e-shopu Jiří M. | 28.4.2016 22:17

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
ripley | 28.4.2016 10:34 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Vydat SW ve dvou verzích Dark Side a Light Side byl dobrý nápad.Rukávky jsou pěkné.Nápis "vystupuje".Já si objednal Light verzi...je mi bližší,ale pěkněji asi vypadá Dark verze.V balení jsou dva disky,každý s jiným potiskem.Jak jsme již zvyklí Magic Box neudělal vyjímku ani u tak velkého titulu a vynechal vnitřní artwork.Přiznám se,že mě s tímto už Magic Box štve.Ještě jsem jim neodpustil to,že vydali pouze první sérii Klonových válek!

Video  
Co čekat u takového titulu.Samozřejmě obraz je výborný,ale nejsem až tak nadšen jako ostatní.Jsem náročný a referenční obraz to rozhodně není.Viděl jsem občasné neostrosti.

Audio  
Originál audio je 7.1 DTS-HD...co k tomu dodat...je to nářez.Český zvuk je slabší-5.1-logické a dabing není vyloženě špatný.

Bonusy  
Bonusů je hodně přičemž nejdelší je první cca hodina.Je o natáčení celého filmu s rozhovory.Líbil se mi bonus s Johnem Williamsem.

Verdikt
Jde o velice kvalitní produkt ať už po technické stránce,tak i v rámci obsahu.Nicméně musím dodat,že ikdyž se mi nové SW líbili,nebyl jsem vyloženě nadšený.Chce to více projekcí a zvyknout si na nové postavy a absenci Lucasovy atmosféry.

   
Logan | 27.4.2016 20:07 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obalem je modrý amaray bez vnitřního artworku. Edice obsahuje dva disky. Disk s filmem a disk se štědrou porcí bonusů. Amaray je vložen do papírového rukávku s plastickým nápisem. Je možno koupit blu-ray s rukávkem bílým nebo černým podle toho, které straně Síly dáváte přednost.

Video  
Obraz je dle očekávání perfektní. Je dokonale čistý a ostrý, s přirozenými barvami. Formát obrazu je 16:9 (2,40:1), rozlišení 1080p HD.

Audio  
Zvuk je vynikající, se spoustou zvukových efektů. To platí především o originální stopě. Jazyk je mimo jiné v angličtině DTS-HD High Resolution 7.1 a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými titulky.
Na českém dabingu se podíleli: Jiří Štěpnička - Harrison Ford (Han Solo), Milena Steinmasslová - Carrie Fisher (Leia Organa), Štěpán Benoni - Adam Driver (Kylo Ren), Eva Josefíková - Daisy Ridley (Rey), Filip Tomsa - John Boyega (Finn), Filip Blažek - Oscar Isaac (Poe Dameron), Tereza Bebarová - Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Jan Šťastný - Andy Serkis (Snoke), Radek Valenta - Domhnall Gleeson (generál Hux), Jaroslav Plesl - Anthony Daniels (C-3PO), Stanislava Jachnická - Gwendoline Christie (kapitánka Phasma), Petr Pelzer - Max von Sydow (Lor San Tekka), Matylda Bartůňková - Cailey Fleming (malá Rey), Otakar Brousek ml. - Tim Rose (admirál Ackbar), Zdeněk Dolanský - Andrew Jack (major Ematt), Lukáš Jurek - Greg Grunberg (Snap Wexley), David Matásek - Brian Vernel (Bala-Tik), Václav Rašilov - Ken Leung (admirál Statura), Miloš Vávra - Simon Pegg (Unkar Plutt), Tomáš Borůvka, Helena Dytrtová, Pavlína Dytrtová, Petr Gelnar, Michal Gulyáš, Jakub Hejdánek, Marek Hrazdil, Ivo Hrbáč, Irena Hrubá, Martin Janouš, Bohuslav Kalva, Tomáš Karger, Lucie Kožinová Žďánská, Ludvík Král, Jiří Krejčí, Klára Kuklová, Stanislav Lehký, Daniel Margolius, Luděk Nešleha, Ivo Novák, Jiří Ployhar, Otto Rošetzký, Svatopluk Schuller, Martina Šťastná, Zdeněk Vencl, David Voráček, Vladimír Žďánský a další.
Překlad: František Fuka
Zvuk a střih zvuku: Guillermo Teillier
Asistent režie: Marek Hrazdil
Produkce: Majda Holubcová, Kateřina Jindrová Zítková
Dialogy a režie: Vladimír Žďánský
Kreativní supervize české verze: Magdalena Dziemidowicz
Výsledný mix: Shepperton International
Producent české verze: Disney Character Voices International, Inc.
České znění vyrobilo: Studio Virtual® v roce 2015

Bonusy  
Bonusové materiály jsou v angličtině s českými titulky.
- Síla se probouzí: Filmový příběh – film o filmu rozdělený do 4 kapitol (cca 69 minut)
- Příběh se probouzí: Čtení (cca 4 minuty)
- Výroba tvorů (cca 10 minut)
- Výroba droida BB-8 (cca 6 minut)
- Plány bitvy: Boj ve sněhu (cca 7 minut)
- ILM: Vizuální magie Síly (cca 8 minut)
- John Williams: Sedmá symfonie (cca 7 minut)
- 6 vystřižených scén
- Síla změny (cca 3 minuty)

Verdikt
Další film z universa Star Wars režisérsky obstaral zkušený sci-fi restartér J. J. Abrams. Děj se odehrává řadu let po skončení původní trilogie, což umožňuje návrat některých oblíbených, až kultovních postav. To je také to, co tento film charakterizuje nejvíce, tedy především nostalgie, která na fanoušky stoprocentně funguje. Snímek má sice samostatně fungující děj, nicméně silně připomíná Epizodu IV mixnutou s Epizodou VI. Přesto má snímek velmi povedenou atmosféru typově podobnou právě původní trilogii. Kladem jsou i příjemné herecké výkony a perfektní vizuální stránka včetně speciálních triků. Těch několik nelogičností se dá s použitím nadhledu omluvit. Výsledek na mě však až moc působil jako předehra k něčemu mnohem epičtějšímu a komplexnějšímu, než nám tvůrci v „Probouzející se síle“ zatím naservírovali. Pro milovníky série je film samozřejmě povinností.
80 %

   
Uživatel z e-shopu Libor L. | 20.4.2016 13:18

Balení  
skvělé

Video  
skvělé

Audio  
skvělé

Bonusy  
skvělé

Verdikt
Filmarena je nejlepší stránka na objednávku filmů v ČR,zboží dorazilo tak jak mělo,jsem velmi spokojen a vřele doporučuji. :)

   
Uživatel z e-shopu Lukáš Z. | 20.4.2016 10:17

Balení  
Prostě klasická modrá krabička z plastu opatřená navíc papírovým rukávkem. Při častějším vysouvání a zasouvání z papírového přebalu se obávám ošoupání plastové krabičky. Škoda, že není artwork i uvnitř.

Video  
Není co vytknout, absence 3D mi nevadí.

Audio  
Zamrzí absence dnes již standardu audia DTS HD-MA.

Bonusy  
Komplet počeštěné, nejsou zbytečně dlouhé.

Verdikt
Splnilo očekávání, zamrzí komprimovaný zvuk, potěší bonusový disk. Chválím minimalistické menu, je přehledné a intuitivně se ovládá.