Hodnocení KINGSGLAIVE: Final Fantasy XV (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:24.12.2016
Uživatel z e-shopu jirilex | 24.12.2016 13:46

Balení  
S balením nemívám od Film Areny problém. Po této stránce můžu zatím jen doporučit. Balení tedy bez problému dorazilo.

Video  
Mám rád tyto serie Final Fantasy, jen škoda že jich u nás moc nevyšlo. Jsou na ně i moc pěkné počítačové hry a bez znalosti angličtiny si člověk moc nevrzne. Což jsem odbočil. Video jak jinak než zase o kus dál. Nebo ne. Co se vykreslení postav týče, tak jsme se moc daleko nedostali o proti třeba Esenci života z roku 2001. To je 15 let a zpracování jen o málo lepší. Jinak určitě. Je toho vidět více, záběry na celé město, spousta scén a pod. Takže do popředí spíše kvantita, než kvalita vykrelsení postav, ale i tak je dost dobrá to zase ano, jen by člověk čekal po 15 letech možná trochu víc.

Audio  
Hudba moc pěkná. Osudová, uklidňující a příjemná na poslech. Po dlouhé době celkem povedený soundtrack. Není to špička, ale překvapil.

Bonusy  
Na bonusy jsem se nedíval. Nevím ani zda byli, takže toho moc nenapíšu, jen abych nekazil hodnocení.

Verdikt
Příběh opravdu zajímavý. Upadající království. Záhadná moc, či magie prastarých rodů a do toho všeho jeden hrdinný voják, který se té moci, či snad těm vládcům i vysmívá a bojuje i když už není za co, či o co až do úplného konce. Kde na závěr nabitou vzkříšenou moc jen tak předá následníkovi a defakto sám umře. Po této stránce moc pěkný příběh, ale smutný se špetkou naděje, ale i tak by asi každý chtěl trochu jiný konec. Jinak i trochu smutné koukat na upadající a prohrávající říši, která údajně fungovala roky a podle všeho i relativně dobře.

Moc se mi líbilo propojení fantasy, reality a scifi. Vlastně zde jsou všechny tyto světy v jednom. Za mě určitě doporučuji.