Hodnocení COLLATERAL BEAUTY: Druhá šance (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:6.11.2017
FilmFan24 | 6.11.2017 19:52

Balení  
Melodrama s Willem Smithem COLLATERAL BEAUTY: Druhá šance je zabalené v klasické modré amaray krabičce s vkusným designem.

Video  
Studio Warner Bros dbá na kvalitu svých Blu-ray disků a svoje tituly prezentuje v maximálně možné obrazové kvalitě. Nemám co vytknout.

Audio  
Studio Warner Bros dbá na kvalitu svých Blu-ray disků a své nové tituly prezentuje v maximálně možné zvukové kvalitě. Originální zvukový mix v 5.1 DTS HD-MA je opravdu povedený. Český dabing je pro mě zbytečnost.

Bonusy  
Bonusy s CZ titulky:
• Moderní bajka: Hledání skryté krásy: Seznamte se s herci a členy filmového štábu a podívejte se spolu s nimi na život z jiného úhlu

Verdikt
Melodrama s Willem Smithem COLLATERAL BEAUTY: Druhá šance je zabalené v klasické modré amaray krabičce s vkusným designem.

   
bkom1 | 12.5.2017 07:52

Balení  
Přední obal je převzat ze zahraničního vydání. Vnitřní potisk obalu i pěkný potisk vlastního nosiče prostě chybí.

Video  
Nečekal jsem, že u filmu žánru dramatu najdu vysoce kvalitní obraz, ale stalo se.

Audio  
I u zvuku si není na co stěžovat. Dialogy jsou čisté, zřetelné přitom nepotlačují okolní zvuky. Dabing povedený.

Bonusy  
Bonusů by mohlo být více, ale není to vina českého distributora, ale chyba zahraničního vydavatele disku, který ani na svých zahraničních BR neuvedl více bonusů.

Verdikt
Film mě maximálně překvapil. Jeden z nejlepších filmů Willa Smitha. Pustil jsem si jej hned dvakrát, abych jej vychutnal. Doporučuji koupi.