Hodnocení ADÉLA JEŠTĚ NEVEČEŘELA Digitálně restaurovaná verze (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 7 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:7.1.2020
Rankin Fitch | 7.1.2020 21:28

Balení  
Obyčejná plastová škatulka, uvnitř najdeme booklet s informacemi k filmu a jeho vzniku. Celkem příjemný bonus.

Video  
Film má rozhodně parádní obraz. Starý film, ale na to, jak je starej, fakt paráda. Bez nečistot, ostrý, jak se sluší na BD kvalitu.

Audio  
Na české poměry slušnej kousek i po zvukové stránce. Je vidět, že když se restaurovat chce, tak to jde.

Bonusy  
Bonusů kopa, dokonce pár dobových dokumentů či minifilmů, takže celkově příjemné zpestření investice do tohoto parádního filmu.

Verdikt
Klasika, která je asi pro každého správného českého fandu MUST-HAVE. I kdyby už jen z nostalgických důvodů.

   
Uživatel z e-shopu Jan P. | 7.11.2019 20:37

Balení  
Klasická plastová krabička bez vnitřního artworku. Na titulní straně foto masožravé rostliny Adély a její příští obětí. Stejné foto je i na disku. Přibalen je booklet.

Video  
Digitální restaurace klasického filmu ze sedmdesátých let je skutečně vydařená. Obraz je jasný, ostrý a barevně příjemný.

Audio  
Zvuk byl rovněž restaurován. Zvuk je zřetelný. Přesně jako u hraného filmu, kde jde o herecké výkony a ne o záplavu triků. Prostě nostalgie.

Bonusy  
Zajímavé jsou dobové dokumenty, hraný film a jedna ukázka cestovatelského filmu. Zdánlivě s filmem přímo nesouvisí, ale to je omyl. Ukazují tu bodu, ve které se film odehrává. Pro pamětníky hezká vzpomínka na Malou Stranu, Václavské náměstí a okolí.

Verdikt
Klasická parodie, kde nejsou hluchá místa a vše je postaveno na hereckém mistrovství. Hvězdné obsazení a o zábavu je postaráno.

   
jonnyfajf | 19.11.2018 10:16

Balení  
klasicky modrý plastový emerey,nic převratného,ale zase kvalitní plast..................................................

Video  
česká komedialní klasika,kvalitní remastering,na 40 let starý film super kvalita............................................

Audio  
normál 2.0 stereo,ale kvalitní..........................................................................................

Bonusy  
snaha o bonusy,nic moc................................................................................

Verdikt
kupovano ve slevě,klasika česke komedie,nesmí chybět ve sbirce...........................................

   
Uživatel z e-shopu Leoš J. | 14.4.2018 20:11

Balení  
- bez komentáře -

Video  
obráz zdá se super, jen bych čekal, že když měli k dispozici min. 3 verze, vymažou ty značky na konci promítacích pásů..

Audio  
tohle je zklamání, vzhledem k tomu, kolik to dalo celé práce - zvuk je o nějakou tu setinu posunutý oproti obrazu :/

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Ištván87 | 22.11.2017 20:59

Balení  
Klasický amaray se známým obrázkem se spící Naďou Konvalinkovou a Adélou v pozadí. Bohužel, klasický amaray není nic moc už ze zásady. :D

Video  
Video je opravdu kvalitní, ale barvy občas opravdu kolísají, což trochu ruší. Trochu hodně. Vlastně jenom hodně. :D

Audio  
Doufám, že je to jen mým trochu starším přehrávačem, ale zvuk je šíleně zpomalený. To je jev, který lze obvykle najít u blu-ray zahraničních filmů, kde je použit dabing z TV nebo z VHS/DVD. Ten se nahrává na rychlost 25 snímků za vteřinu, zatímco Blu-ray se přehrává rychlostí necelých 24 snímků za vteřinu. Laicky řečeno, když si film Titanic pustíte na DVD, bude mít cca 188 minut, zatímco na Blu-ray 195 minut. Nicméně u českého filmu, jehož zdroj by měl být klasický kinopás, bych tohle nečekal (filmy v kině se přehrávají prakticky stejnou rychlostí, jako ty na Blu-ray). Takže opravdu doufám, že mám zastaralý přehrávač a tohle je na něj moc HD. Jestli ne, tak to NFA pěkně zmrvil.

Bonusy  
Je fajn, že tu nějaké jsou, ale kdyby se alespoň nějaký vázal k filmu, asi by to bylo lepší. Určitě by to bylo lepší.

Verdikt
Je fajn, že ten film konečně digitálně restaurovali, ale rozhodně bych si uměl představit i lepší vydání.

   
Uživatel z e-shopu Milan J. | 22.8.2017 16:49

Balení  
Balení je klasická blu-ray krabička s pěkným přebalem,nemám co vytknout.Film je perfektně vyčištěný,čistý obraz i zvuk.Bonusy jsem zatím neshlédl,ale nějaké tam jsou.Za mně dávám pět hvězdiček

Video  
Balení je klasická blu-ray krabička s pěkným přebalem,nemám co vytknout.Film je perfektně vyčištěný,čistý obraz i zvuk.Bonusy jsem zatím neshlédl,ale nějaké tam jsou.Za mně dávám pět hvězdiček

Audio  
Balení je klasická blu-ray krabička s pěkným přebalem,nemám co vytknout.Film je perfektně vyčištěný,čistý obraz i zvuk.Bonusy jsem zatím neshlédl,ale nějaké tam jsou.Za mně dávám pět hvězdiček

Bonusy  
Balení je klasická blu-ray krabička s pěkným přebalem,nemám co vytknout.Film je perfektně vyčištěný,čistý obraz i zvuk.Bonusy jsem zatím neshlédl,ale nějaké tam jsou.Za mně dávám pět hvězdiček

Verdikt
Celkové hodnocení blu-ray disku Adéla ještě nevečeřela je za mně velice pozitivní a můžu všem jedině doporučit

   
Roman | 23.5.2017 16:33

Balení  
Balení nic mo,potištený disk a uvnitř zhola nic,ale u českych filmů jsem si na to už zvyknul,není jim venována péče jakou by si zasloužily,škoda.

Video  
Obraz je naprosto bez debat,krásně syté barvy jsou záměrem a ostrost je vynikající,film vás tak baví ještě víc.

Audio  
Zvuk je naprosto dokonalí,originální stopa se také povedla,budete spokojeni,,takže si to opravdu užijete.

Bonusy  
Balení je hodně povedené, k tomu vnitřní arwork,až na potištění disku,které je v zahraničí jiné je to,ale jinak dobře odvedená práce.

Verdikt
Naprosto skvělé herecké výkony hlavních hrdinů dělají z tohoto filmu zážitek,který si jen asi umíte představit je radost na to opravdu koukat.