Hodnocení FAC #91 RYCHLE A ZBĚSILE 8 FullSlip + Lenticular Magnet EDITON #1 CLASSIC Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 43 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:18.8.2020
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 18.8.2020 11:09

Balení  
Super sicher verpackt. So kann dem schönen Steelbook nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, für die ganze Familie geeignet. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Auf jeden Fall kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen. Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Gute Abmischung und tolle Effekte. Die Subwoofer haben hier ordentlich zu tun.

Bonusy  
Das Fullslip sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet das Steelbook toll auf.

Verdikt
Aus diesen Gründen kann ich dieses Produkt uneingeschränkt empfehlen und sollte das Herz eines jeden Sammlers höher schlagen lassen. Danke.

   
Uživatel z e-shopu Attila T. | 28.5.2020 23:12

Balení  
FAC #91 RYCHLE A ZBĚSILE 8 FullSlip + Lenticular Magnet EDITON #1 CLASSIC Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray)

Video  
FAC #91 RYCHLE A ZBĚSILE 8 FullSlip + Lenticular Magnet EDITON #1 CLASSIC Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray)

Audio  
FAC #91 RYCHLE A ZBĚSILE 8 FullSlip + Lenticular Magnet EDITON #1 CLASSIC Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray)

Bonusy  
FAC #91 RYCHLE A ZBĚSILE 8 FullSlip + Lenticular Magnet EDITON #1 CLASSIC Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray)

Verdikt
FAC #91 RYCHLE A ZBĚSILE 8 FullSlip + Lenticular Magnet EDITON #1 CLASSIC Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray)

   
linciCZE | 26.4.2020 13:47

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Bruno T. | 5.4.2020 19:23

Balení  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy od Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Video  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy od Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Audio  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy od Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Bonusy  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy od Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Verdikt
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy od Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

   
Uživatel z e-shopu Nicole C. | 7.3.2020 20:49

Balení  
As usual, super safe packing with many foam boards surrounded, then packed into a shipper, don't have to worry about the shipping process it will always come with perfect condition

Video  
High video quality, with both 4K and Bluray as option, there are really not much to say, just hope every future release will have the 4k optional

Audio  
High audio quality, with both 4K and Bluray as option, there are really not much to say, just hope every future release will have the 4k optional

Bonusy  
I love and I buy Filmarena mainly because of their bonus contents, there aren't really any competitors who can match their quality in the market, FILMARENA IS THE BEST YOU CAN GET

Verdikt
I love and I buy Filmarena mainly because of their bonus contents, there aren't really any competitors who can match their quality in the market, FILMARENA IS THE BEST YOU CAN GET

   
dcpatr | 14.9.2019 10:21

Balení  
Edice skvěle západne mezi ostatní díly. Fullslip i steelbook jsou fajn, spolu s audiem a videem. Bonusy fajn.

Video  
Edice skvěle západne mezi ostatní díly. Fullslip i steelbook jsou fajn, spolu s audiem a videem. Bonusy fajn.

Audio  
Edice skvěle západne mezi ostatní díly. Fullslip i steelbook jsou fajn, spolu s audiem a videem. Bonusy fajn.

Bonusy  
Edice skvěle západne mezi ostatní díly. Fullslip i steelbook jsou fajn, spolu s audiem a videem. Bonusy fajn.

Verdikt
Edice skvěle západne mezi ostatní díly. Fullslip i steelbook jsou fajn, spolu s audiem a videem. Bonusy fajn.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 8.9.2019 15:36

Balení  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Video  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Audio  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Bonusy  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Verdikt
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

   
Uživatel z e-shopu Romana H. | 24.7.2019 14:54

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Alena M. | 13.7.2019 13:17

Balení  
Vyborne zabalene, aby sa tovat neposkodil.

Video  
Nevidela som, je to darcek.

Audio  
Je to darcek.

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Som spokojna s tovarom.

   
Uživatel z e-shopu Nikos I. | 11.5.2019 23:51

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Another great Steelbook !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Karolína R. | 23.2.2019 10:02

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Vladimír S. | 16.11.2018 13:15

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 24.10.2018 08:44

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
c.tucker | 20.7.2018 09:27

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
brachus | 4.7.2018 11:01

Balení  
Maximální FAC edice tohoto filmu, perfektní steelbook ukrytý v originálním full slipu...........

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen........

Audio  
Stejně jako obraz i zvuk je naprosto v pořádku, originální zvuková stopa je velmi dobrá, český dabing patří k těm lepším.

Bonusy  
S bonusy jsem spokojen...............................................................................

Verdikt
Další maximální FAC edice, perfektní steelbook ukrytý v originálním full slipu s dalšími doplňky pro sběratele.

   
Uživatel z e-shopu Zwies M. | 22.6.2018 11:07

Balení  
Das Videoerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht wegschauen und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lauter Schärfe

Video  
Das Videoerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht wegschauen und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lauter Schärfe

Audio  
Das Videoerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht wegschauen und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lauter Schärfe

Bonusy  
Das Videoerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht wegschauen und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lauter Schärfe

Verdikt
Das Videoerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht wegschauen und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lauter Schärfe

   
Aloman | 8.6.2018 22:57

Balení  
Druhá FAC tohoto filmu je také povedená, samotný šubr se mi líbí, taktéž steelbook. Za mě spokojenost.

Video  
Jako u nových filmů, tak i zde je to velmi dobrá kvalita. Obraz je v pořádku, ostrý, bez vad, paráda.

Audio  
Pokud je o zvuk, i zde je to parádní jízda. Ve filmu se pořád něco děje a na zvuku je to znát. Spokojenost.

Bonusy  
Bonusů je zde celkem dost, něco se z nich dozvíme, jsou opatřeny českými titulky, takže vše v pořádku.

Verdikt
Druhá edice FAC filmu Rychle a zběsile 8 se povedla. Film má výborné technické zpracování, bonusy mají české titulky, takže paráda.

   
Uživatel z e-shopu Frank H. | 27.5.2018 11:59

Balení  
As always a high quality.
Filmarena delivered high quality as always with this full slip. Unfortunately only the standard steelbook, but the packaging makes it forgotten.

Video  
Popcorn cinema as it should be. Turn off your brain and have fun.
The parts are getting weaker and weaker. Not surprisingly.
Paul Walker RIP!

Audio  
Sound is above all doubt for the home cinema. Good spatiality and use of the sub as it should be. My neighbors are happy. ;-)

Bonusy  
Blu-Ray Bonus has not really knocked me off.
Of course, what Filmarena packs into this Full Slip is from another galaxy.

Verdikt
As a filmarena collector, I am delighted to have this extraordinary edition in the collection. Love or hate F & F. In between, there really is not much.

   
MarcX | 5.5.2018 12:13

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 7.4.2018 02:17

Balení  
Superior package, as I've come to expect, and the package is the perfect size. The artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not to loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena - an exceptional item.

   
Uživatel z e-shopu Zsolt S. | 2.4.2018 22:10

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Marek L. | 31.3.2018 13:19

Balení  
Krásné, jedinečné a pečlivé :)

Video  
F&F co víc si přát, paráda, super obraz.

Audio  
Naprostá pecka, něco co jsem hledal

Bonusy  
Krása, třešnička na dortu :)

Verdikt
Prostě parádní steelbook, škoda že #2 není už ke koupi :)

   
Uživatel z e-shopu Rajmund P. | 31.3.2018 11:15

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 27.3.2018 10:23

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 26.3.2018 16:27

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 24.3.2018 11:54

Balení  
Another great package design from Filmarena and a great looking steelbook edition in this franchise series.

Video  
I have watched this film and find it very entertaining, but lets hope they do not make a 100 of these as it will start to get boring.

Audio  
Like all modern films these days the sound is fantastic and thank god the days of Dolby Digital are behind us.

Bonusy  
Lots of extra bonus material to watch on this steelbook version and will keep you entertained for a while. Interesting stuff.

Verdikt
Another great looking designed steelbook package from the great Filmarena, keep up the great work guys.

   
bearlol | 21.3.2018 18:16

Balení  
As always, a packaging with exemplary protections that are necessary for these very beautiful editions. Packages in accordance with my expectations as well as the speed of the transport company.

Video  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Audio  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Bonusy  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Verdikt
Once again, thank you very much for your work, it is always a pleasure to receive a very nice edition. But even more important when the products are of good quality. Good continuation and think about making titles that stand out from the competition.

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 18.3.2018 13:44

Balení  
Encore et toujours un excellent travail de qualité comme d'habitude de la part de la Filmarena Team

Video  
Encore et toujours un excellent travail de qualité comme d'habitude de la part de la Filmarena Team

Audio  
Encore et toujours un excellent travail de qualité comme d'habitude de la part de la Filmarena Team

Bonusy  
Encore et toujours un excellent travail de qualité comme d'habitude de la part de la Filmarena Team

Verdikt
Encore et toujours un excellent travail de qualité comme d'habitude de la part de la Filmarena Team

   
karl001 | 13.3.2018 22:39

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 13.3.2018 22:39

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
snoufik | 10.3.2018 17:44

Balení  
Velmi pěkná sběratelská FAC edice. Steelbook vypadá z obou stran skvěle. Takhle to má vypadat. Opět pěkný kousek do sbírky.

Video  
Kvalita obrazu je vynikající jak je už u bluray disků zvykem. Akční scény jsou přehledné a je to prostě celé výborně natočené

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, myslím, že hudba krásně doplňuje děj. Na domácím kině je to opravdu paráda.

Bonusy  
Bonusů je zde dostatek, jsou opatřeny českými titulky, takže spokojenost. Dozvíme se o natáčení, o hercích...

Verdikt
No Rychle a Zběsile je pro mne taková věc kterou musím mít doma na 100% takže jsem nemohl tyto edice minout. Fullslip jedním slovem pecka krásně vyvážený a sladěný. Paráda

   
dusan_l | 7.3.2018 15:39

Balení  
Dalsia podarena edicia z FA kolekcie a serie FF, po FF7 sa podla vizualu aj tato k tomu hodi. Vyborne len tak dalej.
Skoda len ze nevyslo aj na mna na FF1-FF7 :(

Video  
Obraz cisty, nadherne jasny a cierrna je kvalitna cierna (hlavne tmava). Vynikajuca praca.

Audio  
To iste co pre video plati aj pre audio, original, k tomu nic nie je dodat. Cesky dabing je v pohode.

Bonusy  
Bonusy su a dokonca aj s CZ podporou, takze za mna velka spokojnost.

Verdikt
Verditk? FAC ako ma byt se vsim vsudy! Super.

   
Uživatel z e-shopu David R. | 6.3.2018 10:08

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
petar99 | 4.3.2018 14:56

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
guri008 | 4.3.2018 07:48

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Radek M. | 2.3.2018 13:27

Balení  
Tak jako vždy skvělé balení se vším všudy. Kvalitní obal a krabička skvěle se hodící k tomuto titulu.

Video  
Pěkné čisté video bez sebemenších problému. Velmi příjemná podívaná. Celkem jsem fanda této série, takže jsem si to užil.

Audio  
Dabovaná verze opět na skvělé úrovní. Velmi příjemný poslech a zvukové vyvážení také bez problému. Super

Bonusy  
Bonusy opět v stejné kvalitě na kterou jsme již zvyklí. Nic zde nechybělo, ale ani nic nepřebývalo. :-)

Verdikt
Pravda že tato série se již dávno odpojila od původního konceptu, ale to nevadí. Pořád to patří mezi povedené akčnáky

   
Rankin Fitch | 1.3.2018 22:48

Balení  
Další z edice FAC, opět brilantní vydání, čim dál lépe tvořený fullslip, který dodává celé edici velké PLUS.

Video  
Novinka, která je beze sporu po obrazové stránce naprosto parádní. Ostrý a čistý obraz, takže jasná spokojenost.

Audio  
To samé platí u audiostopy - pochopitelně anglického originálu - vymazlená až po okraj. Atmosféricky velká paráda!

Bonusy  
Solidní porcička bonusů, dokonce obsahuje české titulky, takže paráda. S českou podporou u bonusů už je to taky čím dál lepší.

Verdikt
FAC edice jsou už prakticky stálicí kvality ve všech ohledech. Rozhodně ani tahle nemůže ve sbírce chybět. :-)

   
Uživatel z e-shopu Brunschwig O. | 28.2.2018 15:09

Balení  
good

Video  
good

Audio  
good

Bonusy  
good

Verdikt
good

   
Dominico | 21.2.2018 10:39

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Studna24 | 14.2.2018 14:49

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
stano | 29.1.2018 23:50

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
polux2 | 29.1.2018 17:01

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
Uživatel z e-shopu vaclav hak | 29.1.2018 16:03

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Skvěle provedeno