Hodnocení LÉK NA ŽIVOT (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 7 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:25.11.2019
lucasino | 25.11.2019 10:58

Balení  
Vypadá zajímavě... Do sbírky fajn kousek. Balení od Filmareny perfektni jako vždy. Nakupování u Filmareny mám rád :-)

Video  
Vypadá zajímavě... Do sbírky fajn kousek. Balení od Filmareny perfektni jako vždy. Nakupování u Filmareny mám rád :-)

Audio  
Vypadá zajímavě... Do sbírky fajn kousek. Balení od Filmareny perfektni jako vždy. Nakupování u Filmareny mám rád :-)

Bonusy  
Vypadá zajímavě... Do sbírky fajn kousek. Balení od Filmareny perfektni jako vždy. Nakupování u Filmareny mám rád :-)

Verdikt
Vypadá zajímavě... Do sbírky fajn kousek. Balení od Filmareny perfektni jako vždy. Nakupování u Filmareny mám rád :-)

   
Uživatel z e-shopu Petr D. | 23.11.2019 18:08

Balení  
Balení s vnitřním artworkem. Disk s originálním názvem filmu a odlišným obrázkem než je na čelní straně balení.

Video  
Za mě absolutní spokojenost s kvalitou obrazu. I přes formát obrazu 1,78:1 je přiměřeně ostrý. Vlak i jelen super !

Audio  
Zvuk je uložen na disku v angličtině DTS-HD Master Audio 7.1 a v češtině Dolby Digital 5.1, titulky jsou přidány české, slovenské i anglické.

Bonusy  
Menu disku je videosekvenční a v bonusech nabízí vynechanou scénu, meditaci, hudbu k filmu a trailery. Bonusů není moc a dají se rychle shlédnout, což mi vyhovuje. Bonusy jsou vybaveny českými titulky.

Verdikt
Tenhle kousek ve mě vyvolal nadšení, i když jsem se po přečtení recenzí na čsfd trochu toho obával. Začátek filmu se dobře rozjíždí a pokud se necháte vtáhnout do děje, tak vás nezklame. Dala by se tu nalézt částečná paralela s Prokletým ostrovem, ale i s Osvícením s J.Nicholsonem. Prostě mysteriozní a psycho, gotický horor, sci-fi, fantasy, tajemno, erotika a ujetost, drama a thriller - v celku slušná kombinace. Už tomu chybí jen FACka edice. Díky Gore!

   
Roddy87 | 13.11.2019 00:45

Balení  
Obyčejná plastová krabička, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Video  
Obyčejná plastová krabička, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Audio  
Obyčejná plastová krabička, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Bonusy  
Obyčejná plastová krabička, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Verdikt
Obyčejná plastová krabička, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

   
Uživatel z e-shopu Stefan P. | 5.5.2019 10:21

Balení  
klasika---------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
ok--------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
ok-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
ok--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
doporučujem------------------------------------------------------------------------------------------

   
zdenekcobea | 25.3.2019 13:33

Balení  
Originálně zabalené a propracovaně udělané,proti jakémukoli poškození,a to je moc fajn,Bluray za 5oo kč není jen tak levná záležitost,

Video  
Excelentní obraz 1,85:1 CELÝ OBRAZ BEZ TECH PRUHŮ....NÁDHERNÝ OSTRÝ OBRAZ !!! LUXUS DOKONALÝ NA VELKÉ TV.

Audio  
Ostrý zvuk ze všech stran je špičkově nastavený a to je moc dobře.Reprosoustava hraje všUDE ZE VŠECH STRAN,

Bonusy  
JSOU TAM A ČESKY OTITULKOVANÉ,,,FILM O FILMU VODA JAKO ZDROJ NÁHLEDU NA SAMOTNÝ DĚJ FILMU...VELMI POZORUHODNÝ FILM K PŘEMÝŠLENÍ.

Verdikt
Lék na Život ,,,,STOJÍ ZA SHLÉDNUTÍ,NEBOT MÁ VYNIKAJÍCÍ OBRAZ I ZVUK ! Napínavé od samotného začátku do samotného konce !!!

   
haamunaptra | 28.2.2019 12:32

Balení  
Balením je klasický modrý plastový amaray, po otevření krabičky na člověka vykoukne vnitřní artwork.

Video  
V rámci FUll HD jde o standardní přepis, který je pěkně ostrý s věrnými barvami. FIlm neztráci svou přehlednost ani v tmavších scénách.

Audio  
Na disku je obsažena kvalitní anglická DTS-HD Master stopa, dabing není špatný (DD 5.1), ale v originále se na snímek dívalo prostě lépe :-)

Bonusy  
Jsou tu, na diváka čeká jedna vynechaná scéna, a pár krátkých dokumentů o vzniku tohoto filmu. A to se cení :-)

Verdikt
Neobvyklý mysteriózní snímek se skvělou atmosférou a vynikající kamerou. Stojí určitě i za druhé shlédnutí. Blu-ray je svou výbavou navíc dostatečně kvalitní, takže nebylo nad čím váhat. Doporučuji.

   
Uživatel z e-shopu Lukáš Š. | 7.9.2017 10:57

Balení  
V naprostém pořádku, perfektně zabaleno tak aby disk nebyl poškozen. Dodávka v nejkratším možném termínu. Maximální spokojenost.

Video  
Kvalitní video, jaké bych v dnešní době očekával. Barvy jsou pěkné a vyrazné. Za mě hezky zpracované.

Audio  
Jak český tak i zahraniční zvuk je na velmi vysoké urovni. Velmi dobrá kvalita. Tak by to mělo vypadat vždy.

Bonusy  
Na bonusy nikdy moc nekoukám, tak nemohu ani moc hodnotit. Věřím že spoustu lidí potěší. Možná někdy zhlédnu.

Verdikt
Skvělý film na velmi slušně provedeném Blu-ray, kde není po audiovizuální stránce absolutně co vytknout.