Hodnocení WONDER WOMAN (DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:11.12.2023
Uživatel z e-shopu Karel N. | 11.12.2023 13:30

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu jirilex | 25.10.2017 21:11

Balení  
Z balením od Film areny nemívám i přes pravidelné objednávky žádný problém. Vřele doporučuji pro milovníky dobře zabaleného zboží.

Video  
Špička. Něco podobného tu asi nikdy nebylo. Amazonka bohyně. Perfektní efekty. Trochu i přes velkou snahu autorů se jevil souboj luk vs pušky jako trochu trapný, ale efekty to naštěstí dohnali vedle nejkrásnější ženy na světě, jak bylo řečeno ve filmu.

Audio  
Hudba se mi po dlouhé době velice líbila. Dnes není moc běžné se hudbě ve filmech věnovat tak jako tomu bylo dřív. Asi to má své důvody, občas to totiž vytrhne s příběhu. Nevím. Když si vzpomenu na třeba film Mortal Kombat, tak zde hudba film doslova utvořila. Pochopí každý hned v prvních vteřinách toho filmu. No a proč to srovnání s Mortal Kombat... u tohoto filmu je to podobná pecka. Člověk nemusí vidět hrdinku, uslyší první znělku a hned ví, že přichází hrdinka do akce. To je přesně to co mi na spoustě dnešních filmů chybí a zde to bylo na jedničku. Akorát zvláštní, že na rozdíl od Mortal Kombat k té znělce nebyl třeba lidský hlas a asi jako u Vanessy Mae a jiných houslistek, udělá hodně i tento či podobný nástroj, když jej drží vysoce talentovaný jedinec. Přiznám se, nevím zda to byli v tomto filmu housle, ale asi možná něco silnějšího... nevím. Výsledek moc pěkný.

Bonusy  
Bonusy jsem nesledoval, tak ani nevím zda tam nějaké jsou. Myslím, že nikdy jsem bonusy přímo nevyhledával.

Verdikt
Velice pěkný příběh. Snad jen zpracování vedlejších postav trochu zaostávalo, ale dá se pochopit, že v takovém filmu pro to nebyl prostor. Pak už jen otázka smutného osudu hlavního mužského hrdiny, ale za válek bylo sebeobětování běžné, jen se na to dnes pozapomnělo. Režie asi chtěla připomenout, nic méně jsem se nemohl zbavit představy, že to nebylo nutné... ale příběh si to asi žádal.

Ohromně se mi líbila ta naivita až dokonalost naší hrdinky s počátku příběhu až pomalu do konce. Spíš to vypadalo, že to byla její síla, než slabost. Z milostné scény nebylo vidět nic. Trochu to navíc k hrdince nesedělo. Taková žena, by spíš opravdu potřebovala vedle sebe Supermana, než obyčejného agenta s velkým... uslyšíte ve filmu.

Hrozně se těším na další pokračování. Opravdu ženám v podobných hrdinských filmech moc prostoru autoři nedávají a tady máme jednu, která je strčí všechny do kapsy. Dokonce dost možná i většinu, ne-li všechny mužské hrdiny dnešní doby. Což není žádné objektivní hodnocení, jen až tak mě film bavil. Doporučuji, nebo snad povinnost pro každého.

   
Uživatel z e-shopu michal416 | 8.10.2017 13:52

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt