Hodnocení SPIDER-MAN: Homecoming WWA generic 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice (Blu-ray 3D + Blu-ray)

Celkem hodnocení: 22 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:22.1.2019
Tommy070707 | 22.1.2019 14:41

Balení  
Moc pěkný steelbook ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Moc pěkný steelbook ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Moc pěkný steelbook ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Moc pěkný steelbook ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Moc pěkný steelbook ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
Uživatel z e-shopu Tomáš A. | 30.12.2018 15:12

Balení  
Pěkný kovový obal s papírovým přebalem, vnitřním jednoduchým artworkem, každý nosič s jiným motivem, bohužel zase s přesazeným umístění disků, pro mě je to opravdu při vyndávání nepraktické.

Video  
Jde o nejnovější zpracování, takže obraz je i nejlepší, i 3 D efekty jsou výrazně lepší než u minulého počinu.

Audio  
Bohužel, jak lepší originální, tak i slabší český zvuk pouze v 5.1, ale opět s kvalitním českým dabingem.

Bonusy  
Bonusů opravdu hodně, ale bohužel absolutně bez žádné české podpory, což doposud u marvelovek nebylo.

Verdikt
Bohužel, bohužel, za mě zatím nejhorší z posledních tří hrdinů, až tak moc chce být zábavný, často to až přehrává a nakonec to působí docela trapně, bohužel si tento rys postavy přenesl i do Avengers.

   
idus25 | 4.12.2018 12:08

Balení  
Balení je povedený steelbook,ozvučení je perfektní včetně povedených 3D efektů,pro fanoušky Spider mana nutnost.

Video  
Balení je povedený steelbook,ozvučení je perfektní včetně povedených 3D efektů,pro fanoušky Spider mana nutnost.

Audio  
Balení je povedený steelbook,ozvučení je perfektní včetně povedených 3D efektů,pro fanoušky Spider mana nutnost.

Bonusy  
Balení je povedený steelbook,ozvučení je perfektní včetně povedených 3D efektů,pro fanoušky Spider mana nutnost.

Verdikt
Balení je povedený steelbook,ozvučení je perfektní včetně povedených 3D efektů,pro fanoušky Spider mana nutnost.

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 3.12.2018 16:52

Balení  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Video  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Audio  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Bonusy  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Verdikt
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

   
Uživatel z e-shopu Lukáš K. | 13.11.2018 20:21

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
lukysch | 3.11.2018 18:18

Balení  
Vizuální stránku tohoto blu - ray discu hodnotím zcela kladně a to hlavně díky tomu, že nechybí vnitřní artwork.

Video  
Obrazové zpracování tohoto dílu nového avengera je podle mě velmi povedené. Obraz je sytě barevný,ostrý,čistý

Audio  
Stejně jako video, také audio ve vysoké kvalitě, samozřejmě v originálním znění. Český dabing je také velmi vydařený. Ocenuji stejné dabéry vystupujících postav jako v ostatních dílech.

Bonusy  
Bonusová část. Titul obsahuje spousty bonusů a bonusoví fanouškové si jistě přijdou na svůj oblíbený

Verdikt
Jsem velkým fandou marvelovského vesmíru a tak mi nesměl ve sbírce chybět ani tento kousek. Zajímavý pohled na mladého petera parkra.

   
Indian1 | 2.11.2018 17:53

Balení  
Grafickou stránku u tohoto blu - ray discu hodnotím zcela positivně a to hlavně prot, že nechybí vnitřní artwork.

Video  
Obrazovou stopu u tohoto blu Ray discu hodnotím zcela positivně. Obraz je špičkový. Akorát velké zklamání nad 3D. Nečekejte nějaké efekty!

Audio  
Zvukovou stopu u tohoto blu Ray discu hodnotím zcela positivně. Zvuk je špičkový a přes vaší aparaturu určitě nikomu neudělá ostudu.

Bonusy  
Bonusovou stopu u rohoto blu - ray discu nemohu hodnotit, protože jsem jí neviděl a asi už neuvidím.......

Verdikt
Film “ Spiderman homecoming “ je pro mne veliké, ale opravdu veliké zklamání. Hlavní hrdina je absolutní debil, který mě sral od začátku až do konce!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Jozef K. | 27.10.2018 13:43

Balení  
Hezke provedeni/Steelbook

Video  
Perfektni obraz. Jedno z tech lepsich 3D

Audio  
Original audio je nejlepsi.Ale i cz dabing je dobry.

Bonusy  
Bonusovy material je kupodivu koukatelnej.

Verdikt
Naprosta nutnost pro Marvelaky. Nejlepsi Spiderman zatim

   
gopher | 23.10.2018 20:06

Balení  
Povedený steelbook znázorňující hlavní postavu. Z venčí hezky vyberven, vnitřní strana velmi jednoduchá. Obsahuje 2 verze na BD discích

Video  
Videu na BD discích nelze nikdy nic vyčíst, velmi kvalitní provedení, ale to také člověk od takového titulu také předpokládá

Audio  
Stejně jako video, také audio ve vysoké kvalitě, samozřejmě v originálním znění. Titul obsahuje také dost dabingů, kde nalezneme také český dabing.

Bonusy  
Pro tentokrát ohodnotím i bonusovou část. Titul obsahuje spousty bonusových materiálů a bonusofilové si určitě přijdou na své.

Verdikt
Líbivé provedení, které určitě potěší každého fanouška klasických Marvelovek. Určitě si každý přijde na své a není co vytknout.

   
Uživatel z e-shopu Edwin P. | 21.10.2018 12:02

Balení  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Video  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Audio  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Bonusy  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Verdikt
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

   
Uživatel z e-shopu Jan D. | 15.10.2018 11:01

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Jan D. | 15.10.2018 10:03

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Adam J. | 14.10.2018 15:50

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
homerun | 5.10.2018 07:15

Balení  
Jedná se o steelbook, který je docela povedený. Uvnitř artwork a dva disky s filmem. Nic víc nečekejte.

Video  
Jedná se o povedený přepis. Po obrazové stránce lepší průměr. Nevšiml jsem si žádných nedostatků. 3D tam je.

Audio  
Hodnocení audio složky bude podobné jako u videa. Jedná se o standardní práci a nic zde neruší. Dobré.

Bonusy  
Bonusy jsem na disku nějaké viděl, ale zatím jsem je neprohlížel. Nebudu je tedy ani hodnotit. Ale jsou.

Verdikt
Tyto disky mohu doporučit všem zájemcům, kteří ještě váhají s nákupem. Dostanou se vám do rukou dobré disky.

   
chipik | 3.10.2018 21:15

Balení  
Super balení v plechové krabičce, vnitřní artwork, pěkně potištěné disky, každý zvlášť. Chválím. 😊

Video  
Obraz super kvalita, zajímavé 3D,takový standart jak jsme u Marvelovek zvyklí 😉Menu taky c pořádku

Audio  
Po zvukové strance se mi to líbilo, měl jsem puštěný český dabing a myslím si, že se povedl.Takový standart

Bonusy  
Bonusů je dost a myslím i zajímavých, pouštěl jsem si je, ale bohužel bez české podpory☹️Každou Marvelovku co mám(zkoro vsechny) tak mají všechny české titulky u bonusů - velká škoda

Verdikt
Film se mi líbil, je úplně jiný, než jsou ty předchozí Spidermani.Snazili se ho vykreslit úplně jinak.

   
Kořenář | 1.10.2018 13:49

Balení  
WFT nebo WOW? Opravdu zvláštní steelbook, který mi připomíná trošku film pro děti, nebo třeba komiksový minibook...vlastně trošku od každého :-) zajímavé ozvláštnění MARVEL kolekce.

Video  
MARVEL série vyniká ve všech ohledech. AUDIO - VIDE - 3D ZOBRAZENÍ....vše vždy perfektní bez jediné chybky

Audio  
MARVEL série vyniká ve všech ohledech. AUDIO - VIDE - 3D ZOBRAZENÍ....vše vždy perfektní bez jediné chybky

Bonusy  
MARVEL série vyniká ve všech ohledech. BONUSY jsou našlapané, řada nepovedených scén, smazaných scén...alternativních záběrů :-)

Verdikt
Celkově jasná věc...pro milovníka světa MARVEL povinnost. Navíc tento snímek je v jistém ohledu výjimečný svým vtipem a odlehčeností.

   
Uživatel z e-shopu Lukáš H. | 1.10.2018 11:38

Balení  
Naprosto perfektní steelbook, který nesmí chybět ve sbírce žádnému Marvel maniakovi, jako jsem já :-)))

Video  
Naprosto perfektní steelbook, který nesmí chybět ve sbírce žádnému Marvel maniakovi, jako jsem já :-)))

Audio  
Naprosto perfektní steelbook, který nesmí chybět ve sbírce žádnému Marvel maniakovi, jako jsem já :-)))

Bonusy  
Naprosto perfektní steelbook, který nesmí chybět ve sbírce žádnému Marvel maniakovi, jako jsem já :-)))

Verdikt
Naprosto perfektní steelbook, který nesmí chybět ve sbírce žádnému Marvel maniakovi, jako jsem já :-)))

   
Miloš Danihelka | 12.9.2018 22:46

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Richie | 1.7.2018 16:00

Balení  
Splnilo očekávání....................................................................................

Video  
Splnilo očekávání....................................................................................

Audio  
Splnilo očekávání....................................................................................

Bonusy  
Splnilo očekávání....................................................................................

Verdikt
Splnilo očekávání....................................................................................

   
Uživatel z e-shopu goose | 14.3.2018 16:03

Balení  
****************************************************************************************************

Video  
****************************************************************************************************

Audio  
****************************************************************************************************

Bonusy  
****************************************************************************************************

Verdikt
****************************************************************************************************

   
Uživatel z e-shopu Daniel G. | 14.2.2018 09:27

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 2.12.2017 17:46

Balení  
....................................................................................................

Video  
....................................................................................................

Audio  
....................................................................................................

Bonusy  
....................................................................................................

Verdikt
....................................................................................................