Hodnocení CHATRČ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:21.4.2018
haamunaptra | 21.4.2018 11:37

Balení  
Balením je klasický modrý plastový amaray bez vnitřního potisku, na druhou stranu přední artwork je dostatečně pěkný :-)

Video  
Paráda, pěkný přepis v rámci Full HD na blu-ray, ve filmu jsou zastoupeny v některých scénách syté barvy, které hezky vyniknou, stejně jako dostatečně detailní kresba. Příjemné pokoukání.

Audio  
Viděno v originálním znění, film má vážný žánr, takže žádné omračující zvukové efekty se v něm nekonají, soundtrack k filmu byl na druhou stranu dostatečně výrazný a umocňující emoce diváka.

Bonusy  
Na bonusy se v případě tohoto snímku neodstalo, nebo alespoň české vydání neobsahuje žádné, což zamrzelo, alespoň kratičký dokument by vždycky potěšil.

Verdikt
Chatrč zřejmě není filmem pro každého a už jen pro svou delší stopáž bude asi zkouškou trpělivosti pro ateistického diváka. Nicméně Sam Worthington je v roli skvělý, zřejmě šlo o jeho dosud nejsilnější roli, do které dal všechno, film také nabízí několik chvil k zamyšlení, vizuálně je navíc moc pěkně zvládnutý. Na blu-ray se dostal snímek ve skvělé kvalitě, zamrzí jen absence bonusů.

   
Uživatel z e-shopu JAROSLAV N. | 3.2.2018 10:49

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -