Hodnocení VALERIAN A MĚSTO TISÍCE PLANET (DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:29.3.2018
Uživatel z e-shopu jirilex | 29.3.2018 08:53

Balení  
S balením od filmareny nemáme problémy. Vše pěkně zabalené, nové a nepoužité v jedné velké krabičce, vycpané bublinkami.

Video  
Prostředí bylo naprosto unikátní, jediná škoda, že se autorům v něco kolem 2h nepodařilo lépe zachytit jednotlivé světy a prostředí, kterých zde bylo opravdu hodně. O proti jiným filmům, kde toho naplácají hodně do takto krátkého časového úseku se to většinou hodně pokazí. Tady ne. Musím říct, že se to hodně povedlo. Jediná vítka, tedy na to, že jsme z jednotlivých světů neviděli víc. Což by bylo možné snad jen v seriálech.

Audio  
Mělodie tam byli, spěvačka také. V tomhle filmu nešlo o hudbu, ale hodně o příběh. To sice v každém filmu, ale zde opravdu hudba zanikla. Vše přehlušilo unikátní prostředí.

Bonusy  
Na bonusy jsem nekoukl, nejsem fanda bonusů. Většinou jen z kouknu film a jdu spát, nebo dělat něco jiného. Což určtiě všechny strašně zajímá.

Verdikt
Příběh dost dobrý. Nepovedlo se mi ale ztotožnit s hlavním hrdinou, jako v jiných filmech. Komu by se to taky povedlo, když měl ohromné zástupy holek a sám byl až nepřirozeně dobrý svůdník a zároveň vizáž drzého nevychovaného kluka. Trochu to škodilo. O to víc jsem pak vnímal prostředí a krásnou partnerku hlavního hrdiny, která hned na úvod ukáže docela dost ze své mladé postavy.

Příběh naštěstí pak už byl více slušný. Klasická romantika, mezi dvěma lidmi, co sdílí jednu práci, jeden cíl a mají podobné schopnosti, či dovednosti. Nádherně se pak doplňují. Kdy na závěr žádost o ruku a ochotně smazaný seznam kontaktů, nebo přislíbeno smazání. Po téhle stránce dost poučné.

Samotný děj, už byl spíše něco mezi prohlídkou různých světů a příběhem jak s Avatara, či čtenářům asi nic neřekne PC hra Heroes of might and magic 7, kde jakoby vytáhli jednu scénu, která byla do očí bojící. Šlo o první scénu z domorodé planety. Otázka je kdo kopíruje od koho, ale to na dojmu z filmu neubralo.

Za mě plný počet bodů a můžu jen doporučit.

   
Uživatel z e-shopu michal N. | 9.1.2018 10:57

Balení  
Ok

Video  
Super

Audio  
Super

Bonusy  
Ok

Verdikt
Velmi dobré

   
Uživatel z e-shopu Josef K. | 16.12.2017 12:19

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Slušné