Hodnocení COCO (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 15 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:4.6.2019
Ice07 | 4.6.2019 10:03

Balení  
Baleni opět precizní, nezklamalo, vystihuje hlavní téma filmu. Klasická modrá krabička bez vnitří grafiky.

Video  
Po obrazové stránce není co vytknout, je to animák, takže vše super. Není zde žádná chybička :-))))

Audio  
Po zvukové stránce také nemám co bych vytknul, originální zvuková stopa je dobře namixována a český dabing je povedený.

Bonusy  
Bonusy jsem ještě neviděl, snad tam nějaké jsou :-) a doufejme, že budou mít i českou lokalizaci ve formě alespoň titulků.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici jako velmi pěkně zpracovanou, je to další pěkný kousek a ještě za multibuy cenu.

   
haamunaptra | 14.3.2019 09:01

Balení  
Obalem je klasický modrý plastový amaray bez vnitřního artworku, zajimavý potisk disku. Jinak standard.

Video  
FUll HD animovaným filmům sluší a jinak tomu není ani v tomto případě. Ostrý obraz a syté barvičky přináší radost ze sledování.

Audio  
Za mě parádní, film má chytlavý soundtrack s hezkými písničkami a hudebním doprovodem. V angličtině je na disku přítomna DST HD Master stopa, která zaručuje kvalitní poslech. V českém dabingu zatím neviděno.

Bonusy  
Pár zajímavých dokumentů ze vzniku snímku a o inspiraci mexickou kulturou, bonusy obahují české titulky, což je velkým plusem.

Verdikt
Nádherný a dojemný animovaný film, na který se doma určitě znovu rádi podíváme. Disk je zpracován kvalitně a za výhodnou cenu nebylo nad čím váhat. Doporučuji všem milovníkům animovaných filmů.

   
MarcX | 3.3.2019 00:59

Balení  
Standardně zpracovaný Blu-ray amaray s pěkným potiskem, který nenabízí žádný unikátní prvek. Hodnocení 6/10.

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci tohoto Amaraye na nejvyšší možné úrovni. Nechybí dostatečné množství bonusového materiálu ani české titulky.

Verdikt
TIP ZÁKAZNÍKA! Celkové hodnocení 9/10. Velmi kvalitně zpracovaný Blu-ray. Výhodnost koupě: 1-100Kč = 100%, 101-200Kč = 85%, 201-300Kč = 70%, 301-500Kč = 40%.

   
Uživatel z e-shopu Karol V. | 11.2.2019 23:42

Balení  
Klasická modrá krabička, obal po grafickej stránke pekne spracovaný, avšak bez vnútorného artworku...

Video  
Vynikajúci obraz, ostré detaily, sýte farby, excelentná práca animátorov. Nijaké rušivé prvky alebo nadmerný šum.

Audio  
5-kanálový anglický zvuk aj český dabing, nemám čo vytknúť... Dialógy zrozumiteľné, hudba vyvážená...

Bonusy  
Komentáre a zaujímavé bonusy o inšpirácii autorov a o mexickom prostredí, v ktorom sa film odohráva...

Verdikt
Oscarový film plný farieb, chytľavej hudby a vtipných gagov, ktorý je poctou mexickej kultúre a tradícii sviatku mŕtvych.

   
guri008 | 24.12.2018 15:37

Balení  
standardny amaray, krasna animacia, vyborny pixar. chcelo by to lokalny steelbook, takto to musim spajat s anglickym.

Video  
standardny amaray, krasna animacia, vyborny pixar. chcelo by to lokalny steelbook, takto to musim spajat s anglickym.

Audio  
standardny amaray, krasna animacia, vyborny pixar. chcelo by to lokalny steelbook, takto to musim spajat s anglickym.

Bonusy  
standardny amaray, krasna animacia, vyborny pixar. chcelo by to lokalny steelbook, takto to musim spajat s anglickym.

Verdikt
standardny amaray, krasna animacia, vyborny pixar. chcelo by to lokalny steelbook, takto to musim spajat s anglickym.

   
Uživatel z e-shopu Adam Š. | 21.12.2018 14:06

Balení  
super...............................................................................................

Video  
super...............................................................................................

Audio  
super...............................................................................................

Bonusy  
super...............................................................................................

Verdikt
super...............................................................................................

   
stu | 18.12.2018 10:24

Balení  
Obal je vcelku povedený.

Video  
Po obrazové stránce nemám co bych vytknul.

Audio  
Po zvuzkové stránce nemám rovněž bo bych vytknul.

Bonusy  
Disk obsahuje bonusy s čekou podporou.

Verdikt
Film je ve svém žánru dobrý a mohu jej doporučit.

   
Uživatel z e-shopu Helena Ž. | 6.12.2018 09:11

Balení  
Pěkné barevné a výtvarné zpracování přebalu.

Video  
Ve vysoké kvalitě. Blu-ray. Poutavý příběh pro děti i celou rodinu.

Audio  
Film doprovází plno skvělých písní, skvěle zní i v českém podání.

Bonusy  
Zajímavé bonusy o inspiraci autorů a o mexickém prostředí, v kterém se film odehrává. Stojí za to vidět. Možno si podle návodu i svého vlastního kostlivce nakreslit.

Verdikt
Příběh malého chlapce Miguela, který se na cestě za požehnáním dělat hudbu ve světě živých střetává se svou rodinou ve světě mrtvých, a tak odhaluje zajímavé skutečnosti kolem odchodu svého dědečka od babičky Coco a jejich dcery. Prostřednictvím tohoto příběhu odhaluje plno nových tajemství o své kultuře, zemi, rodině, o sobě a hlavně o hudbě, která diváka celým filmem provází. Nejlepší animovaný film a nejlepší původní píseň roku 2017.

   
Uživatel z e-shopu Martin K. | 3.12.2018 17:08

Balení  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
----------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Indian1 | 17.11.2018 09:28

Balení  
Grafickou stránku u tohoto blu - ray discu hodnotím jako hodně malý průměr. Tento film by si zasloužil vnitřní artwork!!!!!

Video  
Obrazovou stopu u tohoto blu - ray discu hodnotím velmi positivně a to asi každý! Obraz je exceletní.

Audio  
Zvukovou stopu u tohoto blu - ray discu hodnotím velmi positivně a to asi každý! Zvuk je exceletní a skvělý.

Bonusy  
Bonusovou stopu u tohoto blu - ray discu nemohu hodnotit, protože jsem jí neviděl a l e bude splnovat vše.

Verdikt
Skvělý animák pro všechny děti i dospělé!!!!!!!! Nemám rád musikály, ale tento animák mě nadchl, protože to ani musikál není.

   
Uživatel z e-shopu Antonín B. | 6.11.2018 19:06

Balení  
Standardní modrá blu-ray krabička pro 1x disk. Přebal bez vnitřního artworku. Krásný barevný potisk disků.

Video  
Není co vytknout, jelikož je to nový film tak je perfektní kvalita obrazu.

Audio  
riginální zvuková stopa velmi super jak 7.1, tak 5.1HR. Český dabing super.

Bonusy  
sou tu, stačí a mají českou podporu v podobě titulků. Prozatím je nestihnul všechny projít, tak příště.

Verdikt
Super film za super cenu. Balení naprosto v pořádku, obraz kvalitní,audio také.

   
OSCAR | 11.10.2018 13:20

Balení  
Klasicky modry amaray.

Video  
Super kvalitka ako kazda Pixarovka.

Audio  
Cz dabing ako aj orig.stopa super.

Bonusy  
Ok,cz titulky.

Verdikt
Dalsia super Pixarovka do zbierky za super cenu!

   
Uživatel z e-shopu tomask | 6.10.2018 12:51

Balení  
Standardní modrá blu-ray krabička pro 1x disk. Přebal bez vnitřního artworku. Krásný barevný potisk disků. Alespoň takto by to mělo být u všech Disney a Pixar filmů a nejen nápis filmu s bílou, šedou či modrou barvou.

Video  
Obrazová kvalita super bez známky závažných vad. Jak jinak u takto nově točených animovaných filmů digitální technikou.

Audio  
Originální zvuková stopa velmi super jak 7.1, tak 5.1HR. Český dabing super, avšak česká zvuková stopa též mohla být alespoň DTS s vyšším bitratem.

Bonusy  
Jsou tu, stačí a mají českou podporu v podobě titulků. Prozatím je nestihnul všechny projít, tak příště.

Verdikt
Velmi pěkná nová Pixar pohádka s mexickou legendou se slavností mrtvých. Dobré k poznání jiných kultur.

   
lucasino | 17.9.2018 10:26

Balení  
Super film za super cenu. Balení naprosto v pořádku, obraz kvalitní,audio také. Pro sběratele Pixar filmů nutnost :-)

Video  
Super film za super cenu. Balení naprosto v pořádku, obraz kvalitní,audio také. Pro sběratele Pixar filmů nutnost :-)

Audio  
Super film za super cenu. Balení naprosto v pořádku, obraz kvalitní,audio také. Pro sběratele Pixar filmů nutnost :-)

Bonusy  
Super film za super cenu. Balení naprosto v pořádku, obraz kvalitní,audio také. Pro sběratele Pixar filmů nutnost :-)

Verdikt
Super film za super cenu. Balení naprosto v pořádku, obraz kvalitní,audio také. Pro sběratele Pixar filmů nutnost :-)

   
Uživatel z e-shopu Richard M. | 23.5.2018 11:12

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -