Hodnocení S LÁSKOU VINCENT (DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:18.11.2018
Uživatel z e-shopu Bohdana H. | 18.11.2018 18:18

Balení  
OK

Video  
Film jsem viděla v letadle přes Eurasii s anglickými titulky. Obsah a forma mě velmi oslovily.
DVD jsem přibalila Ježiškovi pro mojí maminku Snad jsem se jí trefila do vkusu. ;o)

Audio  
nedokážu posoudit

Bonusy  
nedokážu posoudit

Verdikt
Krásný film plný krásných obrázků. Ony ty jeho motivy jen jen vyskočit z obrazu.

   
Uživatel z e-shopu pavel visek | 9.8.2018 11:12

Balení  
Kromě standardní krabičky s běžnou jednodstrannou "košilkou" dostalo DVD navíc i výraznější, dobře vytištěný návlek z lakovaného papíru.

Video  
Samotné kvalitě obrazu není u netradičního animovaného snímku co vytknout, limitou je pouze jeho "palovské" rozlišení, které odpovídá DVD.

Audio  
Zvuková stopa není u životopisného artového filmu nijak určující, preferenci si však zasluhuje anglický originál, český dabing je rutinní.

Bonusy  
Bonusy zde chybí, což však nelze vydavateli příliš zazlívat. Odvahou je už nekomerční snímek, jakým S láskou Vincent je, vydat v české verziá.

Verdikt
S láskou Vincent je mimořádný film, který je silný nejenom svou vizuální originalitou, ale i vlastním příběhem.

   
Uživatel z e-shopu Marie B. | 30.5.2018 10:11

Balení  
Jednoduché, ale naprosto dokonalé. Víc na obalu nepotřebujete. Opravdu ne. Vincent na modrém bozadí naprosto sttačí a je to TOP.

Video  
Kvalita naprosto bombastická! Barvy jsou nádherné a celá forma filmu na obrazovce naprosto vyniká a divák z toho má opravdu nezapomenutelný zážitek.

Audio  
Originální verze je nádherná, miluji ji. Jen je trošku škoda, že je tichá (musíte opravdu hodně zvednout hlasitost televizoru, abyste něco slyšeli).
Česká verze mě velmi mile překvapila. Opravdu se mi to dost často nestává, kdy dabing je skvělý (výběr hlasů k postavám, hraní s hlasem) a v tomto případě skutečně je!

Bonusy  
Nejsou žádné, což je nesmírná škoda u takhle fantastického animovaného filmu! Tolik bonusových materiálů co je na bluray v zahraničí a u nás na DVD naprosto nic, ale NIC! Proč tam nemohli dát alespoň krátkou ukázku toho, jak se to vlastně vytvářelo? Jak se to nejdřív natočilo a pak celé malovalo?

Verdikt
Do filmu jsem se v kině zamilovala a od té doby jej viděla nejmíň 10x (ano, v kině). Na DVD jsem se třásla jak dítě na Vánoce. Je jen opravdu škoda, že to u nás nevyšlo na blu ray a DVD nemá žádné bonusy. To si myslím, že je opravdu velká, ale VELKÁ škoda a chyba! Ale i tak Vám to DVD doma nesmí chybět!