Hodnocení DOKONALÝ SVĚT (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 12 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:22.3.2022
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 22.3.2022 10:06

Balení  
děkujeme za Vaši objednávku číslo: 2205900002. Rádi bychom se, stejně jako další zákazníci, dozvěděli, jak jste se zakoupenými produkty spokojeni, proto si Vám dovolujeme poslat tuto nabídku.

Napište nám ke každému ze zakoupených produktů krátkou recenzi. Za každou recenzi vloženou na e-shop Filmarena.cz Vás

Video  
děkujeme za Vaši objednávku číslo: 2205900002. Rádi bychom se, stejně jako další zákazníci, dozvěděli, jak jste se zakoupenými produkty spokojeni, proto si Vám dovolujeme poslat tuto nabídku.

Napište nám ke každému ze zakoupených produktů krátkou recenzi. Za každou recenzi vloženou na e-shop Filmarena.cz Vás

Audio  
děkujeme za Vaši objednávku číslo: 2205900002. Rádi bychom se, stejně jako další zákazníci, dozvěděli, jak jste se zakoupenými produkty spokojeni, proto si Vám dovolujeme poslat tuto nabídku.

Napište nám ke každému ze zakoupených produktů krátkou recenzi. Za každou recenzi vloženou na e-shop Filmarena.cz Vás

Bonusy  
děkujeme za Vaši objednávku číslo: 2205900002. Rádi bychom se, stejně jako další zákazníci, dozvěděli, jak jste se zakoupenými produkty spokojeni, proto si Vám dovolujeme poslat tuto nabídku.

Napište nám ke každému ze zakoupených produktů krátkou recenzi. Za každou recenzi vloženou na e-shop Filmarena.cz Vás

Verdikt
děkujeme za Vaši objednávku číslo: 2205900002. Rádi bychom se, stejně jako další zákazníci, dozvěděli, jak jste se zakoupenými produkty spokojeni, proto si Vám dovolujeme poslat tuto nabídku.

Napište nám ke každému ze zakoupených produktů krátkou recenzi. Za každou recenzi vloženou na e-shop Filmarena.cz Vás

   
Uživatel z e-shopu Boris H. | 27.2.2020 23:56

Balení  
Vonkajšia podtlač je tradičná, kopíruje originálny plagát k filmu. Nič originálne. Vnútorná podtlač pekná.

Video  
Obrazovo veľmi kvalitné spracovanie, obzvlášť s prihliadnutím na vek filmu. Farby sú výrazné, zrno takmer žiadne. Solídny nadštandard.

Audio  
Audio je taktiež na vysokej úrovni. Samozrejme hodnotím len originálnu zvukovú stopa, ktorá je bez zaváhania. Dabing nesledujem.

Bonusy  
Tu niet čo hodnotiť, pretože blu-ray disk k nám dorazil bez akýchkoľvek bonusových materiálov. Za mňa škoda.

Verdikt
Jeden z najlepších režijných počinov legendárneho Clinta Eastwooda. Zaslúžená klasika. Blu-ray vydanie je podarené, pre filmových fanúšikov povinná kúpa.

   
Uživatel z e-shopu Vladimír O. | 22.4.2019 16:32

Balení  
- balení hodnotím jako uspokojivé
- klasický amaray blue one disc box
- celkově pěkné zpracování 10/10

Video  
- video hodnotím jako uspokojivé
- klasický obraz 1080p (Blu-Ray disc) barvy, ostrost, detail
- není co řešit 10/10

Audio  
- audio hodnotím jako uspokojivé
- DTS-HD Master 5.1 anglicky / Dolby Digital 5.1 česky
- není co řešit 10/10

Bonusy  
- bonusy nehodnotím, protože zde žádné nejsou
- žádný výběr bonusového materiálu
- není co řešit 00/10

Verdikt
- film, který určitě stojí za zhlédnutí
- celkové hodnocení uživatelů na CSFD je 84%
- není co řešit 08/10

   
Uživatel z e-shopu Jozef S. | 24.3.2019 11:02

Balení  
Kvalitny film, ktory si zasluzil lepsie balenie. Chybajuce bonusy zamrzia. Obraz vyborny, zvukova CZ stopa zial iba v DD, k originalnej nie je co vycitat.

Video  
Kvalitny film, ktory si zasluzil lepsie balenie. Chybajuce bonusy zamrzia. Obraz vyborny, zvukova CZ stopa zial iba v DD, k originalnej nie je co vycitat.

Audio  
Kvalitny film, ktory si zasluzil lepsie balenie. Chybajuce bonusy zamrzia. Obraz vyborny, zvukova CZ stopa zial iba v DD, k originalnej nie je co vycitat.

Bonusy  
Kvalitny film, ktory si zasluzil lepsie balenie. Chybajuce bonusy zamrzia. Obraz vyborny, zvukova CZ stopa zial iba v DD, k originalnej nie je co vycitat.

Verdikt
Kvalitny film, ktory si zasluzil lepsie balenie. Chybajuce bonusy zamrzia. Obraz vyborny, zvukova CZ stopa zial iba v DD, k originalnej nie je co vycitat.

   
praeterios | 30.11.2018 22:05

Balení  
Filmarena je spolehlivý prodejce. Co se týče videa a zvuku tak blu-ray je vždy volba č.1. Bonusy se vždy najdou ;)

Video  
Filmarena je spolehlivý prodejce. Co se týče videa a zvuku tak blu-ray je vždy volba č.1. Bonusy se vždy najdou ;)

Audio  
Filmarena je spolehlivý prodejce. Co se týče videa a zvuku tak blu-ray je vždy volba č.1. Bonusy se vždy najdou ;)

Bonusy  
Filmarena je spolehlivý prodejce. Co se týče videa a zvuku tak blu-ray je vždy volba č.1. Bonusy se vždy najdou ;)

Verdikt
Filmarena je spolehlivý prodejce. Co se týče videa a zvuku tak blu-ray je vždy volba č.1. Bonusy se vždy najdou ;)

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 8.11.2018 17:43

Balení  
.....................................................................................................

Video  
.....................................................................................................

Audio  
.....................................................................................................

Bonusy  
.....................................................................................................

Verdikt
.....................................................................................................

   
Uživatel z e-shopu Lukáš Š. | 16.10.2018 12:05

Balení  
V naprostém pořádku, perfektně zabaleno tak aby disk nebyl poškozen. Dodávka v nejkratším možném termínu. Maximální spokojenost.

Video  
Kvalitní video, jaké bych v dnešní době očekával. Barvy jsou pěkné a vyrazné. Za mě hezky zpracované.

Audio  
Jak český tak i zahraniční zvuk je na velmi vysoké urovni. Velmi dobrá kvalita. Tak by to mělo vypadat vždy.

Bonusy  
Na bonusy nikdy moc nekoukám, tak nemohu ani moc hodnotit. Věřím že spoustu lidí potěší. Možná někdy zhlédnu.

Verdikt
Skvělý film na velmi slušně provedeném Blu-ray, kde není po audiovizuální stránce absolutně co vytknout.

   
Uživatel z e-shopu Lumír M. | 16.9.2018 21:51

Balení  
Standardní BD obal se známým úvodním obrázkem pod kterým je znám všem, který tento film viděli jako já už kdysi dávo :-)

Video  
Příjemně mě překvapil obraz u tak starého filmu. Detaily tváří, žádné zrnění, rozostřování, kostičkovámí.

Audio  
Shlédli jsme pouze v cz dabingu, ale je dobrý. Už si nepamatuji jestli se shoduje s původním. Ale dabing byl sladěný. Titulky cz a angl. pro neslyšící :-( , korejské nevím proč. Jen bych ocenila, aby byly i titulky angl. pro slyšící a ne jen pro neslyšící. Doufám, že si to někdo špatně nevyloží, ale zvuky nemusím mít překládané, když naštěstí skyším.

Bonusy  
Bonusy jsme také neviděli, pokud tam tedy jsou. Na obale se píše, že ano, ale že nemusí být v High Definition.

Verdikt
Skvělý film za skvělou cenu. KLasika staré dobré Ameriky, herecký koncert špičkových herců, děj nekončí americkým .. a žili šťastně až do smrti ;-)

   
Roman | 10.5.2018 08:29

Balení  
Balení se mi líbí, potisk disku barevný,konečně nějaké změna,vnitřní potisk se mi líbí, ale jsem spokojený za tohle vydání

Video  
Obraz k vzhledem ke stáří je velice zdařilí sem tam menší šum, ale nijak zvláště vás to rušit nebude.

Audio  
Tady jsem velice spokojen s českým dabingem,který je zde velice povedeny a hlavně tady oceníme to,že ho všichni známe a za to jsem moc rád.

Bonusy  
Bonusy tu bohužel nenajdete,i když nic to nemění na tom,že tu nějaký bít mohl,ale film stojí opravdu za to,takže se to dá tentokrát odpustit

Verdikt
Film,který zná snad každý a po letech čekání ho tu konečně máme a s původním dabingem a velice povedeným obrazem.

   
Uživatel z e-shopu bono22vox | 7.5.2018 20:06

Balení  
Balení je klasika ale povedené. Video i obraz na výborné urovni jak je u bluray zvykem a najdou se i bonusy

Video  
Balení je klasika ale povedené. Video i obraz na výborné urovni jak je u bluray zvykem a najdou se i bonusy

Audio  
Balení je klasika ale povedené. Video i obraz na výborné urovni jak je u bluray zvykem a najdou se i bonusy

Bonusy  
Balení je klasika ale povedené. Video i obraz na výborné urovni jak je u bluray zvykem a najdou se i bonusy

Verdikt
Dva prchající vězňové jsou při přepadení rodinného domku vyrušeni ozbrojeným sousedem a v nouzi s sebou vezmou osmiletého Filipa jako rukojmí. Nečekaný výlet se chlapci začne líbit - honičky v kradených autech, skrývání se před komicky neschopnými pronásledovateli (Clint Eastwood, Laura Dern). Až do chvíle, kdy jeden z vězňů, primitiv a surovec, začne ohrožovat jeho život. Sympatickému Butchovi (Kevin Costner) nezbývá, než "kolegu" zlikvidovat. A pak už jedou jen dva - a mezi vězněm a jeho dobrovolným rukojmím vzniká silné pouto přátelství a snad i něco víc...

   
Uživatel z e-shopu Miroslav M. | 19.4.2018 10:17

Balení  
Klasické blu-ray balení. Nic navíc, ale nic není ani špatně. Vnitřní obrázek chybí a disk obsahuje pouze název filmu.

Video  
Velmi pěkný remaster. Ostrost velmi dobrá, stejně pak barvy. Sem tam se vyskytne kvalitně slabší záběr, ale nic dramatického.

Audio  
DTS-HD Master 5.1 je skvělý, ačkoliv zvuková složka není hlavním prvkem tohoto filmu. Potěší i dabing, který je sice ve slabém formátu Dolby Digital 2.0; ale Costnera mluví Donutil a to je hlavní.

Bonusy  
Bonusy jako takové chybí. Hlavně, že u nás vyšel alespoň film. Přítomen je pouze původní filmová upoutávka.

Verdikt
Dokonalý svět je jedním z velké řády výborných filmů Clinta Eastwooda, který naštěstí stojí i před kamerou. Oponentem mu je Kevin Costner, který v těchto letech prokazoval nesmírné charisma a herecký talent.

   
Uživatel z e-shopu goose | 14.3.2018 16:00

Balení  
****************************************************************************************************

Video  
****************************************************************************************************

Audio  
****************************************************************************************************

Bonusy  
****************************************************************************************************

Verdikt
****************************************************************************************************