Hodnocení FAC #103 PROMETHEUS XL FullSlip + Lenticular Magnet EDITION #1 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray 3D + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 29 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:8.5.2021
Uživatel z e-shopu István R. | 8.5.2021 11:28

Balení  
A termék a legnagyobb biztonságban lett csomagolva. Sértetlenül érkezett meg az átvételi helyre időben!

Video  
A videó képminősége a terméken feltüntetetteknek megfelel! Éles,hibátlan,tiszta, nem homályos minőségű kép!

Audio  
A házimozi rendszerem kiadja a terméken feltüntetett tiszta 5.1-es hangot! A hang nem akadozik sehol!

Bonusy  

A bónuszokat vagy extrákat én mindig megnézem! Ennél a filmnél is elégedett vagyok,mert tartalmas a bónusz!

Verdikt
Összeségében 100%-ig elégedett vagyok a termékkel! De szeretném kiemelni a csomagolást! A csomagolás 1000%-os! :))

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 8.9.2019 15:36

Balení  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Video  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Audio  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Bonusy  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Verdikt
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

   
c.tucker | 18.7.2019 13:59

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
jaturcat | 9.6.2019 10:03

Balení  
Téměř jako vždy u FAC edice - vynikající sběratelské balení. Krásný Full slip, super steelbook a další materiály. Paráda !

Video  
Co se týká obrazu, tak je nádherný, čistý, bez defektů. Zvuk je také naprosto bez jakýchkoliv výhrad. Spokojenost.

Audio  
Co se týká obrazu, tak je nádherný, čistý, bez defektů. Zvuk je také naprosto bez jakýchkoliv výhrad. Spokojenost.

Bonusy  
Co se týká bonusové výbarvy, tak je opravdu parádní. Edice obsahuje také samostatný bonusový bluray disk.

Verdikt
Jedna z nejlépe provedených FAC edic vůbec. 2D,3D a bonusový disk v nádherném sběratelském balení. Nutná koupě.

   
Uživatel z e-shopu Nikos I. | 11.5.2019 23:15

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Another great Steelbook !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
dusan_l | 20.3.2019 18:58

Balení  
Balenie-spracovanie je krásne. Nemá to chybu + k tomu všetkému goodies. Balenie FAC je nutnosť pre každého zberateľa.

Video  
Ostrosť, detaily, skutočné farby bez zrna, veľmi pekný a jasný obraz.

Audio  
Audio na vskoej úrovni aj originálna stopa čo je vždy špica ale tentokrát aj dabing sa podaril.

Bonusy  
Parádna nálož bonusov dokonca s cz podporou+samostatný disk. Nemá to chybu, bodaj by aj iné filmy mali takého množstvo bonusov.

Verdikt
Spracovanie a balenie samotné je bez okolkov jedno z tých najlepších. Vrelo doporučujem.

   
MarcX | 3.3.2019 01:02

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
Tommy070707 | 22.1.2019 14:57

Balení  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
karl001 | 13.1.2019 23:06

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 13.1.2019 23:06

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 13.1.2019 23:04

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 13.1.2019 23:03

Balení  
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 16.12.2018 23:27

Balení  
heute mal auf deutsch für deutsche Kunden.

Top Edition wieder einmal, über den Filmgeschmack lässt isch imemr streiten. Edition sieht wieder edel aus. Kann man nur empfehlen. SChnell zu schlagen bei den wenigen dt. Händlern die es anbieten

Video  
Leider kann ich nichts zu den Bild / Ton / und onus der Edition teilen das diese bei mir immer verschlossen und somit OVP bleiben

Audio  
Leider kann ich nichts zu den Bild / Ton / und onus der Edition teilen das diese bei mir immer verschlossen und somit OVP bleiben

Bonusy  
Leider kann ich nichts zu den Bild / Ton / und onus der Edition teilen das diese bei mir immer verschlossen und somit OVP bleiben

Verdikt
Auch wenn es viel ist : Filmarena und Black Barons bleiben absolute TOP Releases. Auch wenn die Konkurenz groß ist, hier schaut mal zwar auch Quantität aber mittlerweile auch wieder sehr stark auF die Qualitiät

   
Aloman | 7.12.2018 23:00

Balení  
Edice filmu Prometheus s výborným fullslipem v XL provedení. Edice je parádní, moc se mi líbí i steelbook.

Video  
Po stránce obrazové je to prvotřídní kvalita, obraz je krásný, ostrý, pěkně vykresluje detaily. I v 3D je to paráda.

Audio  
Po stránce zvukové (myšleno samozřejmě originální stopu) jde také o prvotřídní kvalitu, zvuk je prostě parádní.

Bonusy  
Jedním slovem paráda - samostatný disk s mnoha a mnoha bonusy a hlavně s českou podporou. Jedna z nejlépe vybavených edic, co se bonusů týče.

Verdikt
Mám rád filmy z vetřelčí "ságy" a i Prometheus není výjimkou. Jsem proto moc rád, že postupně vychází a vyjde celá série.

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 3.12.2018 16:53

Balení  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Video  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Audio  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Bonusy  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Verdikt
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 3.12.2018 16:43

Balení  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Video  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Audio  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Bonusy  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Verdikt
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

   
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 7.11.2018 14:41

Balení  
Super sicher verpackt. So kann dem schönen Steelbook nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, für die ganze Familie geeignet. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Auf jeden Fall kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen. Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Gute Abmischung und tolle Effekte. Die Subwoofer haben hier ordentlich zu tun.

Bonusy  
Das Fullslip sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet das Steelbook toll auf.

Verdikt
Ich kann diesen Artikel aus den genannten Gründen uneingeschränkt empfehlen. Für einen Sammler toller Verpackungen der Steelbooks unbedingt ein Muss.

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 5.11.2018 23:18

Balení  
Superior package, as I've come to expect, and the package is the perfect size. The artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not too loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena - an exceptional item.

   
bearlol | 31.10.2018 16:37

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.Merci pour la bande son Française Wow....

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 31.10.2018 11:35

Balení  
Another great package from Filmarena and great post protection for sending to the UK and also very fast posting.

Video  
i have seen this film many times in 2D & 3D & 4K and is great to watch, lets hope future releases will be as good as this one.

Audio  
Like all modern movies released these days the sound is great and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
Like all modern movies released these days the bonus material is great and will keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great looking Full Slip release from Filmarena, keep up the good work guys and i look forward to future releases.

   
Luboš1962 | 8.10.2018 10:33

Balení  
V porovnaní s E2 a E3 vyzerá E1 ako najjednoduchšie vybavená z celej trojice, avšak aj tak ide o špičkový produkt zo série FAC. Steelbook je parádny s krásnymi metalickými odtieňmi modrej farby a embossovanými prvkami a obsahuje 3D lentikulárny magnet ako jediný z trojice edícií. Fullslip je bez zvláštnych prvkov. Súčasťou balenia je photobook s fotkami z filmu a obálka skrývajúca zberateľské karty s ďalšími fotkami z filmu a zberateľské karty s portrétmi hlavných postáv.

Video  
Obraz na disku je absolútna špica! Ostrosť, detaily a prirodzené farby sú fantastické. Myslím, že nie je veľa filmov na bluray s takýmto dokonalým obrazom.

Audio  
To isté platí aj o zvuku, je úžasný. Už úvodná scéna a potom krásne ozveny v horách na ostrove Skye pripravia diváka na zvukové obžerstvo počas celého filmu.

Bonusy  
Bonusová výbava vydania je mimoriadna. Už na disku s filmom sú 2 komentáre /žiaľ bez anglických titulkov/, množstvo vystrihnutých a alternatívnych scén e ešte nejaké drobné promo filmíky. Klenotom je však samostatný bonusový disk, kde sa nachádza triatrištvrtehodinový dokument z natáčania /neuveriteľné!!!/ a ešte nejaké ďalšie bonusy, všetko s českou podporou.

Verdikt
Edíciu 1 som mal pôvodne ako zálohovú, keby sa na mňa neušla edícia 2. Po rozbalení som však zmenil názor a zaujme v poličke miesto vedľa E2 a E3. Má tiež svoje čaro a odlišnú výbavu, takže by sa mi s ňou ťažko lúčilo.

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 2.10.2018 15:31

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
guri008 | 1.10.2018 19:21

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
polux2 | 27.9.2018 08:20

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
stu | 22.9.2018 14:24

Balení  
Obal tohoto vydání je dokonalé a mohu jej doporučit.

Video  
Po obrazové stránce nemám co bych vytknul.

Audio  
Po zvukové stránce nemám rovněž co bych vytknul.

Bonusy  
Bonusů je tu sposta a obsahují českou podporu.

Verdikt
Film je vcelku povedený a mohu jej doporučit.

   
Uživatel z e-shopu narayans | 12.9.2018 00:21

Balení  
Beautiful edition of the good movie. Excellent gift to yourself and to the family....................

Video  
Beautiful edition of the good movie. Excellent gift to yourself and to the family......................

Audio  
Beautiful edition of the good movie. Excellent gift to yourself and to the family.......................

Bonusy  
Beautiful edition of the good movie. Excellent gift to yourself and to the family...........................

Verdikt
Beautiful edition of the good movie. Excellent gift to yourself and to the family........................

   
Studna24 | 6.9.2018 19:34

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Jose Antonio D. | 5.9.2018 19:14

Balení  
Fantastic. It's impossible with this packagin that the editions come with issues. I can't believe how many foam are inside the box :D

Video  
It is not a completely top edition, but it has a very good image quality, like almost all works by Ridley Scott

Audio  
Good sound quality, as is normal in FOX editions for additional languages ​​to the original track, not as Warner, which normally fails in this regard.

Bonusy  
Good quantity and quality in terms of extras in this edition, but even better if you get one of the special editions of Film Arena and its amount of postcards, booklet, cover, etc.

Verdikt
I must admit that it is very good edition, especially if you have the corresponding to the Alien Universe. It is also true that Film Arena has made even better editions, but no complaints.

   
PYROS | 4.9.2018 07:52

Balení  
Naprosto fantastickýé balení od filmareny - edice je naprosto skvělá, perfektní zvuk i obraz. Jen tak dále.

Video  
Naprosto fantastickýé balení od filmareny - edice je naprosto skvělá, perfektní zvuk i obraz. Jen tak dále.

Audio  
Naprosto fantastickýé balení od filmareny - edice je naprosto skvělá, perfektní zvuk i obraz. Jen tak dále.

Bonusy  
Naprosto fantastickýé balení od filmareny - edice je naprosto skvělá, perfektní zvuk i obraz. Jen tak dále.

Verdikt
Naprosto fantastickýé balení od filmareny - edice je naprosto skvělá, perfektní zvuk i obraz. Jen tak dále.