Hodnocení FAC #110 TERMINÁTOR 2: Den zúčtování EDITION #3 MANIACS COLLECTOR'S BOX 3D + 2D Steelbook™ Prodloužená režisérská verze Digitálně restaurovaná verze Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (4K Ultra HD + Blu-ray 3D + 4 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 42 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:28.12.2020
Uživatel z e-shopu Maciej S. | 28.12.2020 11:46

Balení  
The work provided by the filmarena team can be a model for others. The package is perfectly packed and very well secured. This is how you should pack, an example for others.

Video  
A wonderfully restored version. Technically sensational. The image of the razor, a crystal wonder. I recommend this release. A great job from Filmarena.

Audio  
Everything fine, top level, excellent quality. A feast for the ears! This is it! for my home theater and my ears.

Bonusy  
Rich edition, lots of beautiful accessories. The best release in the world. The amount and quality of additives is satisfactory. A revelation for me.

Verdikt
The work provided by the filmarena team can be a model for others. Very unique quality, great release. Filmarena is the best release in the world. My favorite collector's shop from now on.

   
Uživatel z e-shopu Lukáš N. | 19.12.2020 15:18

Balení  
Hodnocení balení zahájím celkovým zabalením Maniac collector's edice. Vše jsem si převzal nepoškozené, trochu jsem měl strach o hrnek, ale Filmarena opět odvedla vynikající práci. Samotné balení je pastvou pro oči, nádherný hard box, 4K a 3D steelbooky, není co vytknout.

Video  
Zhlédl jsem pouze 4K verzi. Na to, jak je film starý, se převod do 4K povedl na výbornou. Nenašel jsem jediné hluché místo, kvalita obrazu je vynikající. 3D verze nezhlédnuta, proto ji nehodnotím.

Audio  
Filmy sleduji zásadně v originálním audio znění, v tomto případě 7.1 HD - perfektní záležitost. Kvalitní soundbar dodá tomuto filmu další přidanou hodnotu.

Bonusy  
Bonusů je zde takové množství, že je nelze všechny vyjmenovat. V mém případě je to první Maniac kolekce, tudíž oceňuji další tématické předměty v podobě trička a hrnku.

Verdikt
Jelikož již vlastním steelbok ve 4K, tak jsem se nějakou dobu rozmýšlel, zda-li jít i do této kolekce. Jednoznačně to bylo správné rozhodnutí, pro filmové nadšence je to úplně jiný level. Doposud mi neopouští nadšení a zároveň i hrdost, jak krásný produkt mohou vytvořit Češi. Skvělá práce, Filmareno !

   
Uživatel z e-shopu Steffen G. | 16.12.2020 06:06

Balení  
- bez komentáře -

Video  
Picture iss perfect.

Audio  
Sound is good !

Bonusy  
I have no interest in Boni.

Verdikt
Everything is perfect on this edition.

   
Uživatel z e-shopu Hasan F. | 19.7.2020 09:10

Balení  
You guys had the best packaging that I've seen in over a decade. Our customs' handling of shipments are harsh but every item arrived unscathed. Not a single dent was found on the steelbooks.

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Peter P. | 24.4.2020 18:33

Balení  
Cheep T- 800, TRIČKO, HRNČEK,booklet,karty, kartičky,obaly

Video  
T E R M I N A T O R 2 - 3D vie si to niekto uvedomiť

Audio  
PASCAL 835ED je jedno čo je počúvané všetko je brutálne

Bonusy  
Je ich dosť dabing titulky

Verdikt
Pre fanúšikov absolútna povinnosť !

   
Uživatel z e-shopu Zoltán K. | 12.4.2020 22:37

Balení  
Nádherné balenie, veľmi ma potešilo a bol som z tejto edicie veľmi prekvapený, odporúčam každému zberateľovi

Video  
Video a spracovanie ma veľmi prekvapilo a bol som z neho nadmieru spokojný, odporúčam každému zberateľovi

Audio  
Audio a jeho spracovanie ma veľmi prekvapilo a bol som z neho nadmieru spokojný, odporúčam každému zberateľovi

Bonusy  
Bonusy a spracovanie tohto DVD ma veľmi prekvapilo a bol som z neho nadmieru spokojný, odporúčam každému zberateľovi

Verdikt
Nádherné balenie, veľmi ma potešilo a bol som z tejto edicie veľmi prekvapený, odporúčam každému zberateľovi

   
Aloman | 2.4.2020 19:22

Balení  
Velice vydaření vydání - parádní box, obsahuje obě vydané edice, nutno podotknout, že jsou obě opravdu parádní.

Video  
Tento bezesporu absolutně legendární film si zaslouží jen tu nejlepší kvalitu a ta zde prostě je. Je přítomna i verze 3D.

Audio  
To samé jako u videa: Tento bezesporu absolutně legendární film si zaslouží jen tu nejlepší kvalitu a ta zde prostě je.

Bonusy  
I v případě bonusů se jedná o perfektní edici, bonusů je zde dostatek, mají české titulky, u tohoto filmu paráda.

Verdikt
Celkově je to opravdu super kvalitní vydání - v tomto případě jde o box s oběma edicemi, parádní technické provedení a výborné bonusy.

   
Uživatel z e-shopu Sebastian A. | 25.3.2020 18:21

Balení  
Very well made and heavy. Is now the crown piece of my Blu-ray collection. You do not get tired of watching this movie or the box it came in.

Video  
The video quality on these disc are a real upgrade to the old dvd I had of this movie. The detail is awesome.

Audio  
Same goes for the audio on this release. louder and more detiled in every way to my old dvd version.

Bonusy  
Everything that came with the box just looks amazing. The covers the lenticular magnets, t-shirt, mug..

Verdikt
I could not be happier about my purchase. Everything looks so detailed and well made. Definitely going to come back and buy me one more of the Maniacs boxes.

   
petar99 | 23.2.2020 11:35

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
karl001 | 6.1.2020 14:32

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:31

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
brachus | 8.12.2019 12:24

Balení  
Maximální FAC edice tohoto klasického filmu, perfektní steelbooky ukryté v originálních full slipech a navíd v úžasném maniacs boxu

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen................

Audio  
Stejně jako obraz i zvuk je naprosto v pořádku, originální zvuková stopa je velmi dobrá, český dabing patří k těm lepším.

Bonusy  
Bonusy - zatím nevím, ještě na ně nedošlo...........................................................

Verdikt
Film se mi líbí, provedení je na velmi dobré úrovni a atraktivní, celkově jsem s nákupem spokojen..

   
Uživatel z e-shopu vinil C. | 16.11.2019 00:00

Balení  
For example if the plan for today father of two or more than one year of experience and skills closer look yr res was a green light

Video  
VH to be determined at this point I would need a definite for me and my other email to you on USB cable and satellite images to the Myo room for a few

Audio  
Great for weeds unfortunately we can do it myself to you on USB cable to connect the two drives the right amount on the way you look like a good day

Bonusy  
CT and invoice is that I have a good time for you guys at home right after that time you won't have a good day please let us

Verdikt
CT scan it back in like manner of speaking to the point where is it a casual and invoice is that I have a great weekend of Melbourne

   
Uživatel z e-shopu Martin K. | 22.9.2019 19:05

Balení  
SKVELE PREVEDENIE-----------------------------------------------------------------------------------

Video  
4K miestami tmavši obraz ako by mal byt-------------------------------------------------------------

Audio  
ok----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
OK------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
odporučam jednoznačne-------------------------------------------------------------------------------

   
colapso | 17.9.2019 19:41

Balení  
Nádhera, naprostá dokonalost. Je zbytečné cokoliv psát. Balení od filmareny také maximální,aby se nic při přepravě nepoškodilo.

Video  
Perfektní ,znova si film užijete.....................................................................

Audio  
Opět velká spokojenost, každá akční scéna má pořádné grády...........................................

Bonusy  
Zatím jsem neviděl, ale věřím,že jich bude spousta. .................................................

Verdikt
Krásný box obsahují obě edice,repliku čipu v sametové krabičce, navíc tričko a hrneček, nákup všem doporučuji.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 8.9.2019 14:58

Balení  
Very nice artwork, top outlook, well colored box. The editions are all extremely good. Video and sound are all good. Accesories are very nice. Another great work from the FAC Team, just keep it up, waiting for the next piece of the series.

Video  
Very nice artwork, top outlook, well colored box. The editions are all extremely good. Video and sound are all good. Accesories are very nice. Another great work from the FAC Team, just keep it up, waiting for the next piece of the series.

Audio  
Very nice artwork, top outlook, well colored box. The editions are all extremely good. Video and sound are all good. Accesories are very nice. Another great work from the FAC Team, just keep it up, waiting for the next piece of the series.

Bonusy  
Very nice artwork, top outlook, well colored box. The editions are all extremely good. Video and sound are all good. Accesories are very nice. Another great work from the FAC Team, just keep it up, waiting for the next piece of the series.

Verdikt
Very nice artwork, top outlook, well colored box. The editions are all extremely good. Video and sound are all good. Accesories are very nice. Another great work from the FAC Team, just keep it up, waiting for the next piece of the series.

   
Uživatel z e-shopu Tomasz J. | 17.8.2019 12:31

Balení  
Velmi pěkně vyrobené a solidní společné balení.
Steelbook v obou vydáních velmi pěkný (matný a skleněný)

Video  
Blu-ray Remastered má zaostřený obraz, živější barvy a některé z chyb byly opraveny nebo maskovány, například: padající sklo z kamionu, které se po chvíli objeví v jiném záběru.

Audio  
Ze zvukové stránky je to správné, spíše než speciální verze vydání Terminator 2 DVD, nic se příliš nezměnilo, pokud dojde k nějaké změně, rozdíl „nevšiml jsem si“ ...

Bonusy  
Další materiály jsou rozsáhlé, pro verzi Remastered Termiantor 2 ve 3D je připraven nový závěs a jeden dokument, ve kterém James Cameron hovoří o změnách atd.
Jediné, co chybělo, bylo:
NA SET (2003 MĚSÍC)
STORYBOARDNÍ SEKVENCE
Nikdy jsem se nesetkal s Blu-ray nebo DVD edicí hudebního videa od skupiny Guns N 'Roses - You Could Be Mine.

Verdikt
Vydání bylo velmi dobré, množství dalších materiálů uspokojivé, ale neúplné, fotografie velmi pěkné, knihy také, kvalitní tričko (osobně bych upřednostňoval logo „Skynet“ sám)
skvělý hrnek, Chip bych raději vyroben z plastu v měřítku 1: 1
Zjevení Steelbooku v obou vydáních.

   
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 27.7.2019 19:24

Balení  
Super sicher verpackt. So kann den schönen Steelbooks nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, wenn auch schon etwas älter. Toller Film, für die ganze Familie geeignet. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Auf jeden Fall kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen.Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Gute Abmischung und tolle Effekte. Die Subwoofer haben hier ordentlich zu tun

Bonusy  
Die Box mit den Fullslips sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet das Steelbook toll auf.

Verdikt
Ich kann diesen Artikel aus den genannten Gründen uneingeschränkt empfehlen. Für einen Sammler toller Verpackungen der Steelbooks unbedingt ein Muss.

   
Rankin Fitch | 17.7.2019 18:58

Balení  
Steelbook je sběratelsky vždy něco víc než obyčejné plastové balení. A T2 je vážně parádní steelbook, obzvlášť tato FAC verze, vytvořená exkluzivně v ČR.

Video  
Čistý a parádní obraz, hodný BD formátu. Rozhodně nezklame, divák dostane prakticky to, co od toho čeká.

Audio  
Český dabing je ucházející, ale tady to je jasná volba na původní zvuk, kterej je jistou trefou do černého vždy.

Bonusy  
Bonusů kopa, dokonce s českou podporou, takže příjemné zpestření investice do tohoto báječného filmu.

Verdikt
Jednoznačná koupě. Já ani nevim, jestli je zrovna tady potřeba popisovat, proč by tenhle film měl být opravdu v KAŽDÉ sbírce.

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 6.7.2019 00:13

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Gurminder S. | 27.6.2019 19:28

Balení  
Absolutely gorgeous packaging and items included-- simply phenomenal!

Video  
Really pleasing

Audio  
Great atmphsperic sound

Bonusy  
Very comprehensive and detailed

Verdikt
A MUST BUY!!!

   
snoufik | 16.6.2019 17:04

Balení  
Velmi pěkné balení. Tato FAC maniacs box edice je vždy mojí jasnou volbou. Vypadá z obou stran skvěle, povrchová úprava nádherná. Navíc Teminátor 2 obsahuje jak 3D tak je zde i 4k ultraHD disk takže je to nadupané až po okraj.

Video  
Kvalita obrazu je na své stáří vynikající jak je už u bluray disků zvykem. 3D je pro mne naprostá bomba, člověk si film užije úplně na plno.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, velice mne potěšila možnost vybrat ze dvou českých dabingu. Samozřejmostí je originální stopa.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Další nádherná FAC maniacs box edice s parádním sběratelským steelbookem do sbírky. Tyhle edice Terminátora 2 prostě musí každý sběratel mít, protože jsou úplně parádní. Další věc kterou bych pochválil je moc pěkné animované menu disku.

   
Uživatel z e-shopu Xavier B. | 13.6.2019 22:24

Balení  
TOP presentation for an absolutely unforgetable set.One of the most complete releases till now from FILMARENA.

Video  
Can't be no other way,incredible global quality of on all formats of the film:4k,3D,2D extras,etc,etc.

Audio  
Sorrounding and tremendous sound masters for the Terminator 2 presentations.Perhaps best on 4K release.

Bonusy  
Great quantiy of extras and complements,some highly collectibles for that long awaited complete version set of T2

Verdikt
One of the purchases that leave me more satisfied in time.Hopefully we face new surprises like this one on FILMARENA

   
bearlol | 24.5.2019 18:08

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Samuel G. | 23.5.2019 16:29

Balení  
Perfecto

Video  
Perfecto

Audio  
Perfecto

Bonusy  
Perfecto

Verdikt
De las mejores MANIAC BOX

   
Uživatel z e-shopu Fischer M. | 20.5.2019 22:07

Balení  
einfach eine sehr sehr schöne Box - klasse Verarbeitung !!!! DIE VERPACKUNG IST Vorbildlich !!!

Video  
Bild ist als 4k und BluRay - TOP

Audio  
leider keine deutsche tonspur

Bonusy  
ganz nette Boni - aber der Speicher Chip ist nicht so schön, schwer aus Metall, aber nicht originell bedruckt, einfach ein Stück Metall, mehr nicht - die Tasse ist nett

Verdikt
insgesamt eine tolle Box, auch sehr teuer - aber sie sieht schon sehr gut aus - ich wünsche mir für mehrere Veröffentlichungen eine deutsche Tonspur - ansonsten - sehr gut verpackt

   
Uživatel z e-shopu Peter E. | 20.5.2019 11:33

Balení  
I like this Maniac Box. It is very detailed and it becomes a precious piece of my collection........

Video  
I like this Maniac Box. It is very detailed and it becomes a precious piece of my collection........

Audio  
I like this Maniac Box. It is very detailed and it becomes a precious piece of my collection........

Bonusy  
Very rarely watch bonuses, because I believe sometimes it would ruin the experience of the movie....

Verdikt
I like this Maniac Box. It is very detailed and it becomes a precious piece of my collection........

   
Uživatel z e-shopu Lidia R. | 19.5.2019 11:33

Balení  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Video  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Audio  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Bonusy  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Verdikt
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 18.5.2019 17:12

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Victor L. | 17.5.2019 10:14

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
4 stars

   
Uživatel z e-shopu Renáta V. | 16.5.2019 11:01

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Brunschwig O. | 14.5.2019 14:23

Balení  
ok

Video  
ok

Audio  
ok

Bonusy  
ok

Verdikt
ok

   
Uživatel z e-shopu Jerome M. | 14.5.2019 13:15

Balení  
Super emballage tres bien proteger, plusieurs cartons individuelles pour chaques piêces, vraimen top

Video  
Juste ce qui se fait de mieux, bravo pour avoir retransmis le 4k ainsi que le lissage de la pellicule

Audio  
Audio au top, pour un film comme T2 l'audio doit être impeccable et c'est le cas ici pas de piste vf mais qu'importe

Bonusy  
Les bonus sont pour la plupart deja connu des autres éditions, mais c'est toujours un plaisir de les redecouvrirs

Verdikt
Ce coffret est juste ce qu'il se fait de mieux dans les editions collectors de T2, je les possèdes toutes mais cette maniac box est le top du top bravo filmarena et merci

   
bearlol | 12.5.2019 08:08

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 11.5.2019 14:27

Balení  
Another great package from Filmarena and great post protection for posting to the UK and also very quick delivery.

Video  
I have watched this film may times and also in 4K, a great film just like all the others that followed.

Audio  
Like all modern movies released these days the sound is great and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
Like all modern movies released these days the bonus material is great and will keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great FAC Maniac's edition, just which they would keep the size of the box the same as all the other Maniac editions.

   
Uživatel z e-shopu Robert M. | 11.5.2019 10:09

Balení  
Packaging excellent arrived safely well boxed up. Item as always was really nice. One of my favourite maniacs releases

Video  
4k version not as great as some movies but still an upgrade on the original release of this classic movie

Audio  
Audio is improved a lot. Which is great for a film like this where it is an important part of the movie.

Bonusy  
Bonus features on discs and bonus items which came with maniacs were really nice. The cup and t shirt were great extras.

Verdikt
All in a perfect release well worth the wait. I now own the ultimate copy of one of my all time favourite's

   
MarcX | 9.5.2019 09:45

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-1799Kč = 100%, 1800-2299Kč = 95%, 2300-2699Kč = 90%, 2700-2999č = 80%, 3000-3999Kč = 60%.

   
Uživatel z e-shopu Alexandr B. | 8.5.2019 20:22

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
polux2 | 8.5.2019 20:11

Balení  
Hardbox: ano. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 6. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ano. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 6. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ano. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 6. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ano. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 6. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ano. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 6. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
Uživatel z e-shopu Martin K. | 8.5.2019 13:49

Balení  
Krásné balení celé edice, kvalitní tvrdý box příjemný na dotek. Žádný laciný přebal. Steelbooky velmi kvalitní, včetně 3D potisku. Replika čipu z kovu a v polstrované krabičce.

Video  
Skvělý obraz, balení obsahuje snad všechny možné verze filmu. Klasickou, 3D verzi, 4k verzi, paráda.

Audio  
U audia si každý přijde na své, na výběr je celá řada stop. Co je ale nejdůležtější, film obsahuje původní český dabing! Díky bohu za to, že nejde o pozdější patlaniny.

Bonusy  
Bonusy jsem zatím neměl možnost shlédnout, jen velmi letmo jsem projel, co je na discích a i tak si myslím, že si každý vybere. Jde o naprosto našlapnou edici.

Verdikt
Jde o drahou edici, ale velmi kvalitně provedenou, skvěle zabalenou a rychle doručenou. Jsem nadšený a nelituji jediné koruny :)

   
Uživatel z e-shopu Jiří Š. | 7.5.2019 20:39

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu David R. | 1.5.2019 14:42

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++