Hodnocení FAC #96 WIND RIVER Edition #3 nečíslovaný Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 20 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:15.6.2019
Aeternicus | 15.6.2019 12:12

Balení  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Video  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Audio  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Bonusy  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Verdikt
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

   
slayercz | 2.4.2019 21:28

Balení  
*****************************************************************************************************

Video  
*****************************************************************************************************

Audio  
*****************************************************************************************************

Bonusy  
*****************************************************************************************************

Verdikt
*****************************************************************************************************

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 3.12.2018 17:15

Balení  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Video  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Audio  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Bonusy  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Verdikt
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

   
Uživatel z e-shopu Martin K. | 3.12.2018 17:10

Balení  
pekny steelbook----------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
nie moc dobra CZ DTS stopa,hovoria potichu a silné pozadie------------------------------------------------------

Bonusy  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
----------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 8.11.2018 17:51

Balení  
.....................................................................................................

Video  
.....................................................................................................

Audio  
.....................................................................................................

Bonusy  
.....................................................................................................

Verdikt
.....................................................................................................

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 5.8.2018 17:23

Balení  
nice Steelbook, but J Card covers Lenti so i don't see anything. Backside with Informations abaout Movie

Video  
i don't open my FAC Editions. All are sealed in Foil. So i Can't say anything about Video / Sound and Boni

Audio  
i don't open my FAC Editions. All are sealed in Foil. So i Can't say anything about Video / Sound and Boni

Bonusy  
i don't open my FAC Editions. All are sealed in Foil. So i Can't say anything about Video / Sound and Boni

Verdikt
here you can find the nexyt beautiful and excellent Release from Filmarena. Only the Quantity of releases let us collectors maku unhappy...but the editiosn are great

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 5.8.2018 17:23

Balení  
nice Steelbook, but J Card covers Lenti so i don't see anything. Backside with Informations abaout Movie

Video  
i don't open my FAC Editions. All are sealed in Foil. So i Can't say anything about Video / Sound and Boni

Audio  
i don't open my FAC Editions. All are sealed in Foil. So i Can't say anything about Video / Sound and Boni

Bonusy  
i don't open my FAC Editions. All are sealed in Foil. So i Can't say anything about Video / Sound and Boni

Verdikt
here you can find the nexyt beautiful and excellent Release from Filmarena. Only the Quantity of releases let us collectors maku unhappy...but the editiosn are great

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 23.7.2018 05:08

Balení  
Superior package, as I've come to expect, and the package is the perfect size. The artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not too loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena - an exceptional item.

   
Uživatel z e-shopu Sándor C. | 11.6.2018 17:07

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Perfect product.

   
Uživatel z e-shopu Juan Manuel N. | 20.5.2018 10:30

Balení  
Muy buen empaquetado , los steelbooks iban seguros con material acorde para que no se lastimaran . Excelente

Video  
Muy buena calidad de imagen ,aunque espera un poco mas de calidad en los exteriores que tiene esta pelicula se podria lucir mas

Audio  
Como casi en todas las peliculas que lanza Filmarena , eligen el disco de Europa del Este y casi nunca se encuentra el Español y para colmo cuando se encunetra es Español latino por lo que te obligara a comprar tambien la edicion amaray de españa para completar .

Bonusy  
Las caractericas adicionales asi como las chuches que acompañan esta edicion son muy buenas , buena calidad y entretenidas

Verdikt
Una muy buena edicion de Filmarena , Recomendada 100% a todo el mundo que le haya gustado la pelicula y quiera tener una de las mejores ediciones a nivel mundial que existen

   
Uživatel z e-shopu Zuzana K. | 12.5.2018 22:36

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
MarcX | 5.5.2018 11:33

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
parizon | 1.5.2018 11:31

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Roddy87 | 29.4.2018 16:34

Balení  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Video  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Audio  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Bonusy  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Verdikt
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

   
Uživatel z e-shopu Vladimír O. | 21.4.2018 13:02

Balení  
- balení hodnotím jako uspokojivé
- moc povedená FAC #96 / Edition #3 / nečíslovaný Steelbook™ / Limitovaná sběratelská edice
- celkově moc pěkné zpracování 10/10

Video  
- video hodnotím jako uspokojivé
- klasický obraz 1080p (Blu-Ray disc) barvy, ostrost, detail
- není co řešit 10/10

Audio  
- audio hodnotím jako uspokojivé
- DTS-HD Master 5.1 anglicky / DTS-HD Master 5.1 česky
- není co řešit 10/10

Bonusy  
- bonusy hodnotím jako uspokojivé
- velký výběr bonusového materiálu, který určitě potěší
- není co řešit 10/10

Verdikt
- film, který určitě musíte mít
- celkové hodnocení uživatelů na CSFD je 84%
- není co řešit 10/10
- ocenění: Cannes IFF
2017 - Taylor Sheridan (Nejlepší režie - Un Certain Regard)
- ocenění: Karlovy Vary IFF
2017 - Taylor Sheridan (Divácká cena deníku Právo)

   
haamunaptra | 21.4.2018 11:52

Balení  
Balení je neskutečná paráda, čekání se vyplatilo. Embossovaný rámeček a nadpis filmu jsou pastva pro oči, líbí se mi i lesklá povrchová úprava. Zvolené artworky filmu z toho kousku dělají moc pěkný přírůstek ve sbírce každého fanouška. Díky moc za tuto edici!

Video  
Bez debat solidní přepis s detailní kresbou a příjemným kontrastem, který dokázal vystihnout zasněžené scény.

Audio  
Česká i anglická stopa vsadila na kvalitu a obě jsou zde přítomny v DTS-HD Masteru, takže naprostá spokojenost.

Bonusy  
Naštěstí tu pár krátký bonusů u tak kvalitního snímku je. Jde o rozhovory a pár vystřižených scén, což vždycky potěší.

Verdikt
Nádherná edice, které Filmarena věnovala zaslouženou péči. Film mádobře vybudovanou atmosféru a dokáže diváka pohltit, Jeremy Renner je tradičně skvělý. Mrazivý krimi thriller, který u nás vyšel ve výborné kvalitě a ke kterému se určitě filmový fanoušek bude po čase rád vracet.

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 21.4.2018 11:11

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
skvelej film ve velmi povedenem a NADHERNEM steelbooku FilmAreny!Opravdu super-jak film,kterej je opravdu vynikajici,tak steelbook,kterej se opravdu povedl!

   
Uživatel z e-shopu Miroslav M. | 18.4.2018 12:13

Balení  
Velmi povedený a vkusný steelbook. Tak jak se mi to líbí, s minimem použitého textu. Líbí se mi i vnitřek a disk.

Video  
Obraz je to krásný a čistý. Při sledování jsem si nevšiml žádných bílých přepalů, nebo snad nepovedených přechodů mezi světly a stíny.

Audio  
Parádní audio stopy. DTS-HD Master 5.1 v angličtině, a pro ty jež si libují v dabingu DTS-HD Master 5.1 v češtině.

Bonusy  
Rozhovory, reportáž a jedna či dvě nepoužité scény. Co do množství spíše hrstka, ale i taková potěší, zvlášť když je s českou podporou.

Verdikt
Wind River je parádní thrillero detektiva s výbornými postavami a pro mne obrovské filmové překvapení roku 2017.

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 18.4.2018 11:49

Balení  
Another great package design by Filmarena, I look forward to be receiving the Maniac's Collectors Edition.

Video  
I have not yet seen this film as i am waiting to watch this in the 4K format, I am sure i will enjoy this.

Audio  
Like most Audio on all the latest releases on to Bluray, the sound will be fantasic and not like the old days of just Dolby Digital.

Bonusy  
I have yet to watch the bonus material on this particular film on Bluray and i am sure there is plenty to keep you busy.

Verdikt
Another great design and product from filmarena and i look forward to be receiving the Maniac's Collectors Edition soon.

   
Uživatel z e-shopu Jan Č. | 18.4.2018 10:19

Balení  
Obal je krásně barevné ztvárněný. Steelbook je založen ještě navíc v papírovém obalu. Takže naprostá spokojenost.

Video  
Pokud máte FHD s HDR podporou a kvalitní blu-ray přehrávač, který z disku vycucá všechno, je to parádní podívaná. Kontrast se sněhovou bílou a ostatním okolím se super.

Audio  
Audiovizuálně dobře propracovaný snímek. Jak od náhlých výpadků, tak co se týká chvilkových skladeb co prokreslují příběh.

Bonusy  
Bonusy hodnotit ještě nemůžu. Zatím jsem viděl jenom film. Při chvilce podívám, ale blu-ray kupuji kvůli filmům, ne kvůli bonusům.

Verdikt
Film je super. Založený na skutečných událostech, které se pořád bohužel ve světě dějí. O to emotivnější bude pro ty z Vás, kteří mají děti. Je to film bez příkras.